ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έχω μιλήσει και εγώ με άνθρωπο ο οποίος όταν πήγα να ταϊσω γατάκια στην ταβέρνα μου λέει άστα να κυνηγήσουν καμμιά κατσαρίδα αυτή είναι η φύση τους και όταν τον ρώτησα. Μισείς τα ζώα? Αν σου τύχει να συγκατοικήσεις με ζώα τι θα κάνεις. Εκεί μου λέει δεν έχω πρόβλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Iωάννα άκου να δεις κορίτσι μου. Όταν υποψήφιος γκόμενος σου πει άσε την φύση να κάνει την δουλειά της και τα γατιά πρέπει να κάνουν σεξ, πες του αφήστε τα γατιά και βάλτε την δικιά σας φύση να κάνει την δουλειά της η οποία έχει πέσει σε αδράνεια τα τελευταία χρόνια. Τα γατιά πιο πολύ πηδάνε από εσάς. Ε μα πια. Η φύση των ζώων τους πείραξε την δικιά τους δεν την βλέπουν που έχουν γίνει ανέραστοι.
Έχω μιλήσει και εγώ με άνθρωπο ο οποίος όταν πήγα να ταϊσω γατάκια στην ταβέρνα μου λέει άστα να κυνηγήσουν καμμιά κατσαρίδα αυτή είναι η φύση τους και όταν τον ρώτησα. Μισείς τα ζώα? Αν σου τύχει να συγκατοικήσεις με ζώα τι θα κάνεις. Εκεί μου λέει δεν έχω πρόβλημα![]()
αυτο ειναι το κουφο, και ο συγκεκριμενος που σου λεω παλιοτερα ειχε 2 σκυλους

τα θελει ελευθερα γιατι νομιζει οτι ειναι ευτυχισμενα, αλλα δεν καταλαβαινει οτι μαζι με την ελευθερια πανε οι φολες, τα αμαξια, οι ατελειωτες γεννες, η κακοποιηση κλπ..εχει λανθασμενη αντιληψη για τα αδεσποτα..οτι δεν περνανε κ ασχημα κ οτι καλυτερα να μην παρεμβαινουμε στη ζωη τους. οπως ειπες κ εσυ δεν εχει αισθηση του πραγματικου προβληματος κ δεν καταλαβαινει γιατι δεν ασχολειται..
δεν τον ρωτησα και εγω η ηλιθια "εσυ τοτε γιατι πηρες σκυλια κ δεν τα αφηνες στο δρομο?" ξεχαστηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Τα πήραμε τα φροντίσαμε τα προστατέψαμε,τους βάλαμε αγγελία και τώρα περιμένουμε (αν κανείς ενδιαφέρεται την έχω στα άλλα ζωάκια).
Μόλις το είπε στο βοηθό που έχει στο πτηνοτροφείο για να πηγαίνει όταν θα κλείσει τις κότες να τους βάζει φαγητό, τι του λέει; Τι θα τα κάνετε 9 σκυλιά, αυτά είναι βρωμιά, θες να τα στείλω ξέρω ένα καλό μέρος, κράτα αμα θες κανένα και να τα στείλουμε τωρα που είναι μικρά.
Καλά που δεν ήμουν μπροστά, εγκεφαλικό θα πάθαινα. Αν τα δείτε είναι τόσο ζωντανά και έξυπνα που δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να σου πάει το χέρι να τους κάνεις κακό.
Και του λέω γιατί δεν τον ρώτησες αν θέλει κάποιος απο το χωριό σκυλί. Όλοι έχουν μου λέει, έχει διάφορα που γεννάνε και τα παρατάνε άλλα τα παίρνουν άλλα τα πνίγουν......
Ηρθα και έσκασα!!!!
Και του το ξεκαθάρισα, αν τυχόν πάρει καμιά πρωτοβουλία θα τον τρέχω στην αστυνομία και θα γίνουμε μύλος και ουτε με νοιάζει αν είναι συνεργάτης σου η όχι. Τα σκυλάκια θα δοθούν και αν όχι θα δουμε τι θα κάνουμε.Ακου να δεις
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Χθες το απόγευμα αισθάνθηκα φοβερή δυσφορία. Παίρνω μια φίλη τηλέφωνο, έρχεται, και το επόμενο που θυμάμαι είναι να χτυπιέμαι πέρα-δώθε στο φορείο του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Εκεί δε μπορώ να πω, με φρόντισαν δεόντως οι άνθρωποι, με τις μάσκες οξυγόνου μου, τους καρδιογράφους μου, τα πάντα, φουλ έξτρα, που λένε.
Και φτάνω στο Παπαγεωργίου, το οποίο -φευ- είχε γενική εφημερία.
Μετά από μία ώρα αναμονής, με εξετάζει ένας ειδικευόμενος καρδιολόγος, μου βάζει μια πεταλούδα στο χέρι γεμίζοντάς με αίματα λες και ήμουν περιστατικό τροχαίου, μου ρίχνει μέσα δυο-τρεις σύριγγες από κάτι και φωνάζει "πάρτε την".
Με παίρνουν. Με βάζουν στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας μαζί με άλλους δέκα τουλάχιστον (εκ των οποίων μία νόμιζε πως έχει τον Η5Ν1 και τελούσε υπό καθεστώς μανίας). Και εκεί περιμένω ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Ο ορός μου είχε τελειώσει στο πρώτο τέταρτο και κανείς δεν είχε έρθει να τον αλλάξει. Κάποια στιγμή, φωνάζουν το όνομά μου (υπενθυμίζω ότι ήμουν στο φορείο και δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου). Βλέπουν ότι καθυστερώ (καθώς δεν μπορώ τηλεπαθητικά να μετακινήσω το φορείο), μου βάζουν τις φωνές γιατί περιμένουν κι άλλοι, με παίρνουν και μου λέει ο γιατρός: "Είχατε έναν μικρό θρόμβο"
Πρώτο σοκ."Θέλετε να σας κάνουμε εισαγωγή, ή νομίζετε ότι μπορείτε να πάτε στο σπίτι σας;"

Δεύτερο σοκ.Κανένα άλλο σχόλιο...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Να υποθέσω ότι επέλεξες να πας σπίτι ε; Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια, τι να λέμε;;;;Με τον θρόμβο τι έγινε;
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
και πως είσαι σήμερα?σου είπαν τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις?πήγες σε καρδιολόγο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αν και πονάω αρκετά. Μου έδωσαν Salospir και κάτι ηρεμιστικά (κοτόπουλο έγινα) και μου είπαν ότι σε 4-5 μέρες πρέπει να ξανακάνω υπέρηχο.Τι λες τώρα?και πως είσαι σήμερα?σου είπαν τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις?πήγες σε καρδιολόγο?
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Το θέμα, Κάτια μου, δεν είναι ότι επέλεξα να πάω σπίτι. Ήταν ότι ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ το δικαίωμα επιλογής, λες και αν τα τίναζα στο σπίτι μου θα έδιναν εκείνοι εξηγήσεις! Πώς δε με ρώτησαν και τι φάρμακα προτιμούσα να μου δώσουν! Προφανώς, εκείνη την ώρα ήθελαν να ξεφορτωθούν κόσμο, καθώς μόλις τους είχαν φέρει έναν έρμο διανομέα πίτσας σε πολύ σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε την ώρα που ήμουν κι εγώ εκεί![]()
Περαστικα σου Δεσδεμονα και αγυριστα ...Να προσεχετε βρε παιδια....μην αγχωνεστε ολα θα γινουν....πανω απ'ολα σκεφτητε την υγεια σας....
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πολύ, Βιβή μου.Περαστικά ρε κορίτσι κ μη μου αγχώνεσαι,προσπάθησε να ηρεμήσεις.Σου μιλάει η παθούσα που έχει στην καθισιά της 105 παλμούς ημερισίως.Υπάρχει κ μια άλλη εξέταση εκτώς από υπέρηχο που είναι καλό να κάνεις για να δείς σε τι κατάσταση είναι οι αρτηρίες σου.Θα ρωτήσω κ θα σου πω
Είμαι καλύτερα, αν και έχω μια ενόχληση και κυρίως έχω ΝΕΥΡΑ που δεν μπορώ να καπνίσω. Σήμερα το απόγευμα θα πάω στον δικό μου καρδιολόγο να δω τι συμβαίνει, γιατί αυτό το "είχατε έναν μικρό θρόμβο" πολύ μπακαλίστικο μου φάνηκε...Εισαι καλα τωρα δηλαδη?Ειναι και θρομβος τελικα?Να το διασταυρωσεις με εναν ΓΙΑΤΡΟ γ...Να προσεχετε βρε παιδια....μην αγχωνεστε ολα θα γινουν....πανω απ'ολα σκεφτητε την υγεια σας....

ιβανα
Επιφανές μέλος

θελουν κ εκλογες τωρα. ρε ουστ 
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πάνω που σε κατηγόρησα (στο θέμα του Πρέστο) ότι δεν ήρθες για το χούφτι-session... 
Περαστικά, Πρεστομάνα, ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό και αγύριστο!
Desdemona
Διάσημο μέλος

Και το session δεν το γλιτώνετε, αγαπητή

Melini
Διάσημο μέλος
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αν και πονάω αρκετά. Μου έδωσαν Salospir και κάτι ηρεμιστικά (κοτόπουλο έγινα) και μου είπαν ότι σε 4-5 μέρες πρέπει να ξανακάνω υπέρηχο.
Περαστικά Ολγάκι
ευχομαι οι επόμενες εξετάσεις να είναι ΟΚ. Κι εγώ το έχω πάθει αυτό που είπες (ξαφνική δυσφορία, ζαλάδα και αδυναμία ε ; ) μου το είχαν παρούσιάσει ως ένα "Μίνι Εγκεφαλικό", αλλά δε μπόρεσε κανένας γιατρός να το αποδώσει σε κάποια σαφή αιτία (καρδιολόγος, ενδοκρινολόγος, παθολόγος) και τελικά είπαμε ότι ήταν το άγχος (και τα 3 πακέτα που κάπνιζα τότε
) Μου είχαν δώσει κάτι φάρμακα που σταμάτησα στη 2η μέρα λόγω παρενεργειών και μείναμε εκεί... Πάντως δεν έχει ξανασυμβεί από τότε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool