ιβανα
Επιφανές μέλος
Έλα μωρέ, οι άνθρωποι του μακαρίτη του Προέδρου πρέπει για κάποιο περίεργο λόγο να απομακρυνθούν. Ακόμη κι αν έχουν ένα πολύ καλό (και βολικό γι'αυτούς) βιογραφικό. Τι είχανε, τι χάσανε. Κι εμένα σκασίλα μου, τι νόμισες;![]()
λυπαμαι ρε στελλα...

λιγο πριν τις γιορτες οι αθλιοι....

φανταζομαι ομως οτι θα σου δωσουν αποζημιωση..οποτε αραξε, πηγαινε κ κανενα ταξιδακι κ ολα καλα θα πανε, θα βρεις αλλη δουλιτσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εννοείται ότι είναι ξεφτίλαΉταν κακό το timing όμως, και οφείλεις να το παραδεχτείς. Λίγο ξεφτίλα να το πω;![]()

Σε πολυεθνική δουλεύω και ξέρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Έτσι κάνουν, έρχονται οι καινούριοι διευθυντάδες και απαραιτήτως, χωρίς λόγο, πρέπει να αλλάξουν κάποιους από τους παλιούς υπαλλήλους..Έλα μωρέ, οι άνθρωποι του μακαρίτη του Προέδρου πρέπει για κάποιο περίεργο λόγο να απομακρυνθούν. Ακόμη κι αν έχουν ένα πολύ καλό (και βολικό γι'αυτούς) βιογραφικό. Τι είχανε, τι χάσανε. Κι εμένα σκασίλα μου, τι νόμισες;![]()

Γνωστή η ιστορία.

Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις..

Οι άξιοι άνθρωποι είναι περιζήτητοι, αυτό ξέρω εγώ να πω.

Desdemona
Διάσημο μέλος
Έτσι κάνουν στις μεγάλες εταιρίες..Τις τυπικές διαδικασίες τις τηρούνε...
![]()
Ε όχι βρε Ναταλία μου, προσωπικά έχω βαρεθεί το "έτσι κάνουν". Να κάτσουν να ασχοληθούν προσωπικά με τον κάθε υπάλληλο και να αξιολογήσουν το λόγο της επικείμενης απόλυσης. Είναι λόγος απόλυσης το ότι πέθανε το αφεντικό, σε μια μεγάλη εταιρεία;Έτσι κάνουν, έρχονται οι καινούριοι διευθυντάδες και απαραιτήτως, χωρίς λόγο, πρέπει να αλλάξουν κάποιους από τους παλιούς υπαλλήλους.
Δεν πρόλαβαν να της χαλάσουν το Πάσχα, θέλουν να της χαλάσουν τα Χριστούγεννα.
Που να τους σβήσει το αμάξι μες στη μέση του δάσους και να μη βλέπουν γραμματοκιβώτιο σε ακτίνα φτακοσίων χιλιομέτρων.
moukelis
Επιφανές μέλος
Για να μη μπορουν να στειλουν το γραμμα τους στον Αη-Βασιλη;Που να τους σβήσει το αμάξι μες στη μέση του δάσους και να μη βλέπουν γραμματοκιβώτιο σε ακτίνα φτακοσίων χιλιομέτρων.

Τι σοι καταρα ειναι αυτη;

natalouko
Επιφανές μέλος
Ε όχι βρε Ναταλία μου, προσωπικά έχω βαρεθεί το "έτσι κάνουν". Να κάτσουν να ασχοληθούν προσωπικά με τον κάθε υπάλληλο και να αξιολογήσουν το λόγο της επικείμενης απόλυσης. Είναι λόγος απόλυσης το ότι πέθανε το αφεντικό, σε μια μεγάλη εταιρεία;
Δεν πρόλαβαν να της χαλάσουν το Πάσχα, θέλουν να της χαλάσουν τα Χριστούγεννα.
Που να τους σβήσει το αμάξι μες στη μέση του δάσους και να μη βλέπουν γραμματοκιβώτιο σε ακτίνα φτακοσίων χιλιομέτρων.
Όλγα μου, δεν μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία. Γι αυτούς είμαστε αναλώσιμοι (τουλάχιστον έτσι πίστευαν στις 2 πολυεθνικές που έχω δουλέψει).Θα φύγεις και θα βρούμε κάποιον άλλον σκέφτονται οι καινούριοι, που θα τον έχουμε διαλέξει εμείς.

Νευριάζω πάρα πολύ με αυτή την νοοτροπία και τουλάχιστον εδώ που είμαι τους τα χώνω όποτε μπορώ γιατί έχω τέτοια σχέση με τους προυσταμένους μου που μπορώ να το κάνω. Αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους με αυτά που τους λέω. Αφού ξέρω ότι αν φύγουν και έρθουν καινούριοι και εγώ πολύ πιθανόν να πάρω πόδι.

Desdemona
Διάσημο μέλος
Νέας εσοδείας. Σταμάτα πια να σχολιάζεις και σημείωνεΤι σοι καταρα ειναι αυτη;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Απόλυση πριν τα Χριστούγεννα πέρα των άλλων, είναι τουλάχιστον χοντρότατη αναισθησία.Είναι εντελώς απρόσωπες και απάνθρωπες οι εταιρίες.

Εσύ να είσαι καλά, να απολαύσεις την περίοδο των γιορτών παρέα με τα Νινομελάκια και θα βρείς πολύ καλύτερη δουλειά!

Melini
Διάσημο μέλος

Στην υγειά σου Στελλίτσα
πάμε για άλλα... χικ
stellak
Διάσημο μέλος
πάψε να σχολιάζεις και σημείωνε. Καλά λέει. Αλλιώς... από πρωτοπρόβατα, να! βρωμάει ο τόπος. Πρόσεξε καλά
Κορίτσια, μη στεναχωριέστε, δεν πρόκειται να σκάσω, σιγά τα μούτρα τους που θα σκάσω κιόλας. Από προτάσεις, ε! όλο και κάτι θα παρουσιαστεί
Φυσικά, το tip of the day είναι ότι πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα επιπλέουν οι φελλοί κι αυτό δεν το διαπραγματεύομαι πια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Όσο για το όλο σκηνικό, ό,τι και να πεις είναι λίγο, αλλά μάλλον τόσο τους κόβει.

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ξεκουραστείς λιγάκι και να βρεις κάτι πολύ καλύτερο σύντομα!!!

Και μιας και μπήκα, έχω να τα χώσω στη Eurobank!!!
Από τη Δευτέρα με έχουν πρήξει, ψάχνουν ένα συγγενή του άντρα μου με το ίδιο επίθετο για κάποια υπόθεσή του και παίρνουν τηλέφωνο τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για να τον ζητήσουν! Το αποκορύφωμα ήταν την Τετάρτη που με πήραν 5!!!
διαφορετικοί υπάλληλοι. Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια!
Και επιμένουν ότι τους έχουν δώσει το δικό μας τηλέφωνο ως τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ είναι βέβαιο ότι το βρήκαν από τον κατάλογο! Και μου ξυπνάνε και το μωρό!

stellak
Διάσημο μέλος
Στην υγειά σου Στελλίτσαπάμε για άλλα... χικ
![]()
Εεεε μα πια!

Γειά μας! (Τυράκι θέλετε; )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Και μιας και μπήκα, έχω να τα χώσω στη Eurobank!!!Από τη Δευτέρα με έχουν πρήξει, ψάχνουν ένα συγγενή του άντρα μου με το ίδιο επίθετο για κάποια υπόθεσή του και παίρνουν τηλέφωνο τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για να τον ζητήσουν! Το αποκορύφωμα ήταν την Τετάρτη που με πήραν 5!!!
διαφορετικοί υπάλληλοι. Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια!
![]()
Και επιμένουν ότι τους έχουν δώσει το δικό μας τηλέφωνο ως τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ είναι βέβαιο ότι το βρήκαν από τον κατάλογο! Και μου ξυπνάνε και το μωρό!![]()
Χρύσα, πες στον επόμενο υπάλληλο που θα σε πάρει, ότι οφείλει να ενημερώσει το τμήμα του πως το τηλέφωνο αυτό δεν ισχύει και να κόψουν τα κεφάλια τους να βρουν το σωστό. Αφού κρατήσεις το όνομά του, ενημέρωσέ τον ότι ΕΑΝ πάρει οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφός του για την ίδια υπόθεση, θα ενημερώσεις τη διοίκηση της Τράπεζας και θα τους καταγγείλεις. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.
Θέλω να ελπίζω ότι θα το κατανοήσουν. Έχω περάσει τα ίδια με τον προηγούμενο κάτοχο του σταθερού μου τηλεφώνου. 2 χρόνια υπέφερα. Μετά εφάρμοσα το παραπάνω, με απόλυτη ψυχραιμία. Έτυχε; Δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι ΠΕΤΥΧΕ
Melini
Διάσημο μέλος
Εεεε μα πια!Γειά μας! (Τυράκι θέλετε; )
Μη μου πεις ότι το πλυσιοπαροχο δώρο σου είχε μέσα και Camembert...

stellak
Διάσημο μέλος
Μη μου πεις ότι το πλυσιοπαροχο δώρο σου είχε μέσα και Camembert...![]()

Ναι, πως! 

vickymoon
Διάσημο μέλος
για να μη μπει ο καινουργιος χρονος και ο υπαλληλος δικαιουται νεα αδεια και νεο επιδομα.οι γιορτες δεν τους ενδιαφερουν. τους ενδιαφερει το χαμηλοτερο κοστος
ουστ στο διαολο γερολαδαδες. τα σαβανα δεν εχουν τσεπες ρεεεεεεεεεεεε
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
..ουτε και να στεναχωριεσε...Τα δυνατα χαρτια της αγορας με μυαλο και δημιουργικοτητα δεν εχουν φοβο να ξανακερδισουν την θεση και να μοχθισουν και για αλλη καλυτερη στην αγορα..
Απλα εμπλεξες με κουλο manager και HR DEP. που την διαχειριση συνεργατων και προαωπικου την εχουν απλα ακουσει σαν εννοια...
Το 'αλισβερισι' μεταξυ εργαζομενου-συνεργατη και διοικησεως εχει μια απλη διαδικασια....την συζητηση-τον σεβασμο-την φιλικη προσεγγιση
Αυτο με τα κρασια ηταν το κεραακι...
Επισης να γκρινιαξω για μια κοπελιτσα(με πολυ γλυκεια φωνη ομολογουμενως) απ την alpha bank οπου καθε εβδομαδα με παιρνει τηλ και θελει να μου δωσει δανειο προνομιακο καμποσων χιλιαδων ευρω επειδη εμενα με επελεξε η τραπεζα σαν 'εκλεκτο'
ΒΡΕ ΟΥΡΤ!!!!
(οταν με πληροφορησε για δεκατη φορα οτι το επιτοκιο ειναι super duper x/sm για παρτη μου και μονο εως το 2012,της απαντησα οτι αν εχει δει εγκυρες εκπομπες θα ξερει οτι το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος,οποτε εγω θα ζημιωνα την τραπεζα με την επιλογη μου

)-δεν της φανηκε βεβαια και πολυ αστειο γιατι η κακομοιρα ηθελε να πουλησει το τραπεζικο προιον(μαλλον με 'στολισε' και απο μεσα της για το χιουμορ μου) και μου ειπε οτι 'μεχρι το 2012 εχουμε καιρο...σας ενδιαφερει...?-
Επισης λογω ανειλημενων υποχρεωσεων ακυρωθηκαν και οι χριστουγενιατικες διακοπες μου..οποτε πικρα!!!
Αυτα...τα ειπα!!

stellak
Διάσημο μέλος
παντως οι απολυσεις καλως η κακως γινονται παντα πριν τα χριστουγεννα.
για να μη μπει ο καινουργιος χρονος και ο υπαλληλος δικαιουται νεα αδεια και νεο επιδομα
Ξέεεεερουν τ'αφεντικά, ε, Βικούλα;

Σε πειράζω, εργοδότες σαν εσένα να ήταν όλοι!Στελλιτσα δεν πιστευω να απογοητευεσαι.....ουτε και να στεναχωριεσε...
Κοίτα, δε θα πω ψέματα, ναι, στεναχωριέμαι. Όχι γιατί θα πάω χαμένη, μόνο από επιλογή έχω μείνει εκτός εργασίας ως τώρα, κι αυτό για να ταξιδέψω
Αλλά διότι όσο ζούσε το αφεντικό, η εταιρεία ήταν άριστη. Κανένας υπάλληλος δεν είχε σοβαρά παράπονα. Υπάρχουν υπάλληλοι που πήραν σύνταξη εκεί μέσα. Δε σκέφτηκαν ποτέ να μετακινηθούν, κι αυτό κάτι λέει για την παλιά διοίκηση. Τέλος πάντων, δε με νοιάζει και πολύ, θα βγω να πω τα κάλαντα μωρέ και θα βγάλω πολλά φραγκάκια. Επίσης, θα βγουν τα Νινόμελα στα φανάρια να καθαρίζουν παρμπριζ με τις γλώσσες τους για να μη σταματήσει η μανούλα και τα ιδιαίτερα Ολλανδικών
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ξέεεεερουν τ'αφεντικά, ε, Βικούλα;Σε πειράζω, εργοδότες σαν εσένα να ήταν όλοι!
Κοίτα, δε θα πω ψέματα, ναι, στεναχωριέμαι. Όχι γιατί θα πάω χαμένη, μόνο από επιλογή έχω μείνει εκτός εργασίας ως τώρα, κι αυτό για να ταξιδέψωΑλλά διότι όσο ζούσε το αφεντικό, η εταιρεία ήταν άριστη. Κανένας υπάλληλος δεν είχε σοβαρά παράπονα. Υπάρχουν υπάλληλοι που πήραν σύνταξη εκεί μέσα. Δε σκέφτηκαν ποτέ να μετακινηθούν, κι αυτό κάτι λέει για την παλιά διοίκηση. Τέλος πάντων, δε με νοιάζει και πολύ, θα βγω να πω τα κάλαντα μωρέ και θα βγάλω πολλά φραγκάκια. Επίσης, θα βγουν τα Νινόμελα στα φανάρια να καθαρίζουν παρμπριζ με τις γλώσσες τους για να μη σταματήσει η μανούλα και τα ιδιαίτερα Ολλανδικών
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool