Εδώ τσακωνόμαστε!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μαρια τελος,οταν μεινω εγκυος εσενα θα εχω μαια,μονο και μονο με τη διαθεση σου μου φτιαχνεις το κεφι,ασε που δεν τρωω και σουσι και τετοια προβληματα δεν θα εχουμε.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Καλα θα περασουμε σε λεω,ασε που δε θα μπορει να μας πει και κανενας τιποτα για τις γατες,αφου θα τον πλακωσουμε!!!!!:alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου λες;
Οποιος μου λεει κουβεντα για τα αιλουρακια θα τον κανω πασα στην ειδικο!

.Ξερεις τι ειναι να σε ξυπνανε στις 2 για να σε ρωτησουν αν μπορουν να φανε σουσι 3 μερες μετα?
:confused::confused::confused::down::down::down:
Έχω μείνει speechless!

Τώρα τα έχω πάρει εγώ όμως!!!:mad:
Με τους ανεγκέφαλους που παίρνουν τηλέφωνο σε σπίτι με μωρό και το αφήνουν να χτυπήσει 22 φορές!!! Χαρά στην υπομονή του, του @#%*#@!!!!
Και ξέρει ότι υπάρχει μωρό στο σπίτι, γιατί πήρε από την εταιρεία που νοικιάζουμε το βρεφοζυγό! Να έρθει να μου το ξανακοιμίσει ο βλαμμένος!

Και μόλις τα κατάφερα να τον ξανακοιμίσω το μικρό, χτυπάει ξανά το τηλέφωνο, 7 φορές και μετά καπάκι το κινητό, άλλες 10! Η μάνα μου, η οποία ήθελε διακαώς να μου πει ότι μαγειρεύει γεμιστά!
:verymad::verymad::verymad:

(να σημειώσω, ότι το τηλέφωνο είναι στο χαμηλό, δεν το κατεβάζω τελείως, γιατί άνθρωποι είμαστε, κάτι μπορεί να συμβεί... Αλλά γεμιστά???)

Με ρυζι ή με κιμά τα κανει;:P

:P:P:P:P
Παλιοκόριτσα!:D

Σήμερα τα έχω πάρει στο κρανίο. Χτες κατέβηκα βόλτα στο κέντρο της Κω με μια φίλη Αγγλίδα που γνωρίζω χρόνια. Οδηγούσε αυτή. Εκτός του ότι ήμουνα συνέχεια πρόσεχε μην τρέχεις γατούλα κάποια στιγμή δίπλα σε ένα κάδο είδα ενώ οδηγούσε μια φουντωτή τιγρέ μπαλίτσα δίπλα στο δρόμο. Της λέω σταμάτα θέλω να το μαζέψω. Και αυτή συνέχισε να οδηγάει και με έγραψε. Την ηλίθια τα έχω πάρει από χτες. Φυσικά μου χάλασε η διάθεση και το κέφι και γυρίσαμε πίσω άρον άρον. Το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω καλά το κέντρο και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στο σημείο γιατί δεν θυμάμαι που είναι. Από χτες όλο αυτό σκέφτομαι το μπαλάκι που κινδύνευε.:worry::worry::worry::(:(:(

Ήρθα κι εγώ να πω το παράπονό μου :( Αφορμή στάθηκε ένα μωρό γατάκι που είδα σκοτωμένο στο πεζοδρόμιο σήμερα το απόγευμα. :(
Πριν φύγω για σπουδές στη Φλώρινα όσοι κλασικοί κουτσομπόλιδες ρωτούσαν που πέρασα για να με βάλουν στην κατάταξη της βαθμολογίας ( :mad: ) μου έλεγαν τι θα πάω να κάνω εκεί, ότι θα με φάνε οι λύκοι, δε θα έχω επαφή με τον πολιτισμό κι άλλες τέτοιες αηδίες τις οποίες άφηνα ασχολίαστες.. Πηγαίνοντας στη Φλώρινα και μέχρι την ημέρα που έφυγα δεν είδα ούτε μισό ζωάκι σκοτωμένο, πεινασμένο, ταλαιπωρημένο. Υπήρχαν συγκεκριμένα σημεία στην πόλη που μαζεύονταν παρέες από σκύλους ή γάτες και τα τάιζαν συγκεκριμένοι άνθρωποι, καμιά φορά κι εγώ μαζί τους, γιατί ένα τέτοιο σημείο είναι στο διπλανό τετράγωνο. Δε γνώρισα άνθρωπο να κλωτσήσει ζώο ή να συμπεριφερθεί άσχημα γενικά. Όλοι πάντα ευγενικοί ή απλώς ανθρώπινοι. Γυρίζοντας στο νησί μου εκτίμησα πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους. Μία εβδομάδα έχω ζήσει τη γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο, την αναίδεια.. Οι δήθεν πολιτισμένοι που πριν λίγο καιρό τόλμησαν να σχολιάσουν κάτι που δε γνώριζαν παίρνουν τη σειρά σου οπουδήποτε, πατάνε τα ζώα στο δρόμο, μιλάνε άσχημα.. :( :mad: Ελπίζω τα παιδάκια που μεγαλώνουν τώρα να μη μοιάσουν καθόλου ούτε στους γονείς τους, ούτε στη δική μου γενιά. Δε θέλω να νομίσετε ότι είμαι απόλυτη, φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις αλλά μάλλον απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα..
Ουφ.. :(

εμενα μου την σπαει η γειτονισσα μου λεει ολο να μαζεψω τα γατια μου και τετοια....:mad:οταν ομως η κορη της φερνει το σκυλι της που χεζει και κατουραει σε ολο το σπιτι δεν την πειραζει λεει σκυλι ειναι τι θα κανει:hmm:και την πειραζουν οι δικες μου οι γατουλες.....κανει λες και κατουρισαν στην αυλη της:mad:

Aκούστε σημερινο περιστατικό....ήμουν Αννούλα στο Σαρόκο (μια κεντρική πλατεία της πόλης) και περνάει δίπλα μου ένα 20χρονο κορίτσι που αφού βγάζει το τελευταίο τσιγάρο από το πακέτο για να το καπνίσει δίνει μιά και πετάει το πακέτο κάτω:mad::mad::mad:,μες στην μέση του κόσμου που περνούσε...:mad::mad::mad:μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...την πιάνω από το μπράτσο της το δείχνω,αλλάζει 10 χρώματα και τελικά το μαζεύει και το πετάει στον κάδο,3 μέτρα παραπέρα:hmm::hmm::hmm:...η πόλη είναι γεμάτη σκουπίδια ρε γα@ώτο από νέους ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου παιδεία και νευριάζω πάρα πολύ...αντί να καλυτερεύουν χειροτερεύουν..:(:(:mad::mad::mad:

Πραγματικά έχεις πολύ δίκιο... :( Παιδεία γιοκ.. Γι' αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Πωπω θέμα! Τρελή επιτυχία, 192 σελίδες! Μπορώ να χώσω κι εγώ? Μου τη σπάνε οι βλαμμένοι που το παίζουν φιλόζωοι όταν ταΐζουν απλώς μερικά ζώα στην αυλή τους αλλά ούτε στο γιατρό τα πάνε, ούτε τα στειρώνουν, ούτε τα ξεψυλλίζουν, ούτε τα περιποιούνται στο ελάχιστο αλλά μιλάνε γι' αυτά με ύφος "τα ξέρω όλα". Άμα πια!

Πωπω θέμα! Τρελή επιτυχία, 192 σελίδες! Μπορώ να χώσω κι εγώ? Μου τη σπάνε οι βλαμμένοι που το παίζουν φιλόζωοι όταν ταΐζουν απλώς μερικά ζώα στην αυλή τους αλλά ούτε στο γιατρό τα πάνε, ούτε τα στειρώνουν, ούτε τα ξεψυλλίζουν, ούτε τα περιποιούνται στο ελάχιστο αλλά μιλάνε γι' αυτά με ύφος "τα ξέρω όλα". Άμα πια!
Αχ συμφωνω,τα νευρα μου, οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι εντελως απολιτιστοι και το παιζουν καποιοι.
Ειδικα εδω στην Κρητη ερχεται ο καθε χωριατης να πουμε και μου λεει: ξερεις ποσες γατες εχω εγω? Ναι ομως γατες παρατημενες στην αυλη χωρις κτηνιατρικη φροντιδα,απλα για κηνυγανε τα ποντικια!Και θεωρουν τους εαυτους τους φιλοζωους κιολας! Ελεος!

Αχ συμφωνω,τα νευρα μου, οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι εντελως απολιτιστοι και το παιζουν καποιοι.
Ειδικα εδω στην Κρητη ερχεται ο καθε χωριατης να πουμε και μου λεει: ξερεις ποσες γατες εχω εγω? Ναι ομως γατες παρατημενες στην αυλη χωρις κτηνιατρικη φροντιδα,απλα για κηνυγανε τα ποντικια!Και θεωρουν τους εαυτους τους φιλοζωους κιολας! Ελεος!

δυστυχως Ελενα ολο αυτο το σκηνικο ειδαμε με την Λινα στην Κρητη και ηταν τοσο λεπτη η θεση μας που απλα πεταγαμε καποιες μπιχτες:/:αν σου πω καταστασεις σε αυτη την αυλη θα φριξεις..

δυστυχως Ελενα ολο αυτο το σκηνικο ειδαμε με την Λινα στην Κρητη και ηταν τοσο λεπτη η θεση μας που απλα πεταγαμε καποιες μπιχτες:/:αν σου πω καταστασεις σε αυτη την αυλη θα φριξεις..
Λινα?:hmm: Εχω χασει επισοδεια? Για πεε..

Λινα?:hmm: Εχω χασει επισοδεια? Για πεε..

η Λινα ειναι η lina&lara η κοπελα απο πανω..κοπελα του αδερφου του Νικου;)και ειχαμε παει σε κατι βαφτισια στην κρητη τον Μαιο..

Κουνελάκι, με την Ηλιάννα είδαμε γάτες τυφλές, μια εκ των οποίων έγκυος, ακούσαμε για γατάκια που γεννιούνταν και σχεδόν αμέσως μετά τυφλώνονταν γιατί κανείς η "ιδιοκτήτρια" "τα λυπόταν" να τους κάνει την απαραίτητη ένεση κάθε μέρα, είδαμε γάτα με ψώρα τόσο εκτεταμένη σε όλο της το σώμα που μετά βίας ξεχώριζες τι χρώμα είχε το τρίχωμα, τις είδαμε να κάνουν κακά σε τσιμεντένιο δάπεδο και να μην τα καθαρίζει κανείς για τουλάχιστον 6 ώρες... Μπολάκια με σούπα για να φάνε τα ζώα, ένα ταψί για να πίνουν νερό το οποίο είχε χορταριάσει... Άστα, η Ηλιάννα που ξέρει πιο πολλά για γάτες κόντευε να πάθει εγκεφαλικό. Εγώ απλώς είχα σοκαριστεί από την έλλειψη υγιεινής.

Κουνελάκι, με την Ηλιάννα είδαμε γάτες τυφλές, μια εκ των οποίων έγκυος, ακούσαμε για γατάκια που γεννιούνταν και σχεδόν αμέσως μετά τυφλώνονταν γιατί κανείς η "ιδιοκτήτρια" "τα λυπόταν" να τους κάνει την απαραίτητη ένεση κάθε μέρα, είδαμε γάτα με ψώρα τόσο εκτεταμένη σε όλο της το σώμα που μετά βίας ξεχώριζες τι χρώμα είχε το τρίχωμα, τις είδαμε να κάνουν κακά σε τσιμεντένιο δάπεδο και να μην τα καθαρίζει κανείς για τουλάχιστον 6 ώρες... Μπολάκια με σούπα για να φάνε τα ζώα, ένα ταψί για να πίνουν νερό το οποίο είχε χορταριάσει... Άστα, η Ηλιάννα που ξέρει πιο πολλά για γάτες κόντευε να πάθει εγκεφαλικό. Εγώ απλώς είχα σοκαριστεί από την έλλειψη υγιεινής.
omg σε ποιο μερος? Ολες αυτες οι γατες ειναι μιας ιδιοκτητριας ή μιλατε για ξεχωριστα περιστατικα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back