Εδώ τσακωνόμαστε!

Στο ίδιο μέρος όλα αυτά, στην ίδια αυλή για να είμαι πιο συγκεκριμένη. Προτιμώ να μη μπω σε λεπτομέρειες για λόγους διακριτικότητας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο ίδιο μέρος όλα αυτά, στην ίδια αυλή για να είμαι πιο συγκεκριμένη. Προτιμώ να μη μπω σε λεπτομέρειες για λόγους λεπτότητας.
Στην Κρητη? Ρεθυμνο?:hmm: Απειλεισατε οτι θα κανετε καταγγελεια? Της ειπατε οτι ειναι παρανομη?
Παιδια δεν ξερω αλλα ευχομαι να μην μου τυχει να συναντησω κατι τετοιο γιατι ειληκρινα θα γινω ανθρωποκτονος!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μόλις τους μιλήσαμε με την Ηλιάννα για στείρωση, πήραν ένα σοκαρισμένο/ τρομαγμένο ύφος και είπαν "Γιατί να κάνουμε τέτοιο πράγμα στα ζωντανά?"! Ε πες μου τώρα, πώς τα κρατάς τα κεραμίδια ξεκρέμαστα?!! Τα νεύρα μουουου! :mad:

Και μόλις τους μιλήσαμε με την Ηλιάννα για στείρωση, πήραν ένα σοκαρισμένο/ τρομαγμένο ύφος και είπαν "Γιατί να κάνουμε τέτοιο πράγμα στα ζωντανά?"! Ε πες μου τώρα, πώς τα κρατάς τα κεραμίδια ξεκρέμαστα?!! Τα νεύρα μουουου! :mad:
Σορυ αλλα τι τα κανουν τα γατακια που γεννιουνται?(μηπως τα πνιγουν?)
Και τι θα κανουν οταν γεμισουν 35 γατες??? Αισχος λιγο μυαλο θελει!

Τι βληματα Χριστε μου,βοσκοι,βοσκοβλαχοι,χωριατες. Αμαν παλι συγχιστηκα! Σαν το βοσκο εδω πιο κατω στο Πανεπιστημιο που εχει δεμενα σκυλια με βαρελια μεσα στον ηλιο και του ζητησαμε να του στειρωσουμε τη σκυλιτσα με δικα μας εξοδα και ειπε "οχι εγω δε τη χαλαω τη σκυλα!" Και μετα απο λιγο καιρο γεννησε 5 κουταβια και ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν τα 3 την επομενη μερα!!!!

Φεύγουν τα γατάκια, λένε. Αλλά τι να σου πω? Δεν τους έκοψα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους στο θέμα κατοικιδίων και στο θέμα υπευθυνότητας ως προς τη φροντίδα τους. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι τα πνίγουν, αυτό είναι άνω ποταμών...
Άσε που το ίδιο απόγευμα γνώρισα μια κοπέλα στο ίδιο σπίτι που μου είπε ότι είχαν ένα κουτάβι 8 μηνών, το οποίο επειδή ήταν πολύ ζωηρό και ήθελε να τρέχει και να πηδάει πάνω τους (τι πιο φυσιολογικό για κουτάβι 8 μηνών?) το είχαν συνεχώς δεμένο με πνίχτη!! :eek:
Δηλαδή, πραγματικά ρε παιδιά, δε θέλει πολύ μυαλό!! Τι τα παίρνετε τα ζώα αφού δεν τα αγαπάτε? Ζωντανά πλάσματα είναι, όχι λούτρινες κούκλες!! Πάρτε πάνινο αρκουδάκι, γ@μ#τ0 μου!

Φεύγουν τα γατάκια, λένε. Αλλά τι να σου πω? Δεν τους έκοψα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους στο θέμα κατοικιδίων και στο θέμα υπευθυνότητας ως προς τη φροντίδα τους. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι τα πνίγουν, αυτό είναι άνω ποταμών...
Άσε που το ίδιο απόγευμα γνώρισα μια κοπέλα στο ίδιο σπίτι που μου είπε ότι είχαν ένα κουτάβι 8 μηνών, το οποίο επειδή ήταν πολύ ζωηρό και ήθελε να τρέχει και να πηδάει πάνω τους (τι πιο φυσιολογικό για κουτάβι 8 μηνών?) το είχαν συνεχώς δεμένο με πνίχτη!! :eek:
Δηλαδή, πραγματικά ρε παιδιά, δε θέλει πολύ μυαλό!! Τι τα παίρνετε τα ζώα αφού δεν τα αγαπάτε? Ζωντανά πλάσματα είναι, όχι λούτρινες κούκλες!! Πάρτε πάνινο αρκουδάκι, γ@μ#τ0 μου!
:no::no::no::no::no::no:
Αν θελετε στειλτε μου με πμ την περιοχη που βρισκοταν, ισως να μπορω να κανω κατι μεσω Φιλοζωικων..

Πόσο ηλίθια και ευκολόπιστη μπορεί να είμαι?Η σχέση που έχω με το αφεντικό μου εδώ κ 3 χρόνια είναι φιλική γι'αυτό κ κατα καιρούς γίνονται διάφορες μλκιες.Ηρθε προχθές λοιπόν ο λογιστής για την ανανέωση της σύμβασης κ όπως κάθε χρόνο υπέγραψα.Δεν είχα λόγω να την διαβάσω ενδελεχώς μιας κ δεν είχαμε συζητήσει καμία αλλαγή.Κοιτώντας την καλύτερα σήμερα διαπίστωσα ότι έχει προστεθεί χειρόγραφα η αλλαγή από πλήρης σε μερική απασχόληση το οποίο σημαίνει ότι μπαίνουν κανονικά τα ένσημα μου(25) αλλά χάνω ενα ποσό από τις εισφορές μου.Σε βάθος χρόνου θα πάρω μικρότερη σύνταξη-αν πάρω- κ μικρότερη αποζημίωση αν απολυθώ.Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη μου για να μη μου δώσει τα 60 ευρω αυξησης που δικαιούμαι:mad::mad:

Πόσο ηλίθια και ευκολόπιστη μπορεί να είμαι?Η σχέση που έχω με το αφεντικό μου εδώ κ 3 χρόνια είναι φιλική γι'αυτό κ κατα καιρούς γίνονται διάφορες μλκιες.Ηρθε προχθές λοιπόν ο λογιστής για την ανανέωση της σύμβασης κ όπως κάθε χρόνο υπέγραψα.Δεν είχα λόγω να την διαβάσω ενδελεχώς μιας κ δεν είχαμε συζητήσει καμία αλλαγή.Κοιτώντας την καλύτερα σήμερα διαπίστωσα ότι έχει προστεθεί χειρόγραφα η αλλαγή από πλήρης σε μερική απασχόληση το οποίο σημαίνει ότι μπαίνουν κανονικά τα ένσημα μου(25) αλλά χάνω ενα ποσό από τις εισφορές μου.Σε βάθος χρόνου θα πάρω μικρότερη σύνταξη-αν πάρω- κ μικρότερη αποζημίωση αν απολυθώ.Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη μου για να μη μου δώσει τα 60 ευρω αυξησης που δικαιούμαι:mad::mad:

:eek::eek::eek::eek: ουτε στο κωλο σου πλεον δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη..:/::/: επρεπε να την διαβασεις πριν αλλα που να το φανταστεις..:/::/: να του πεις να τα βαλει εκει που ξερει τα 60 ευρω!:mad::mad::mad:

:eek::eek::eek::eek: ουτε στο κωλο σου πλεον δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη..:/::/: επρεπε να την διαβασεις πριν αλλα που να το φανταστεις..:/::/: να του πεις να τα βαλει εκει που ξερει τα 60 ευρω!:mad::mad::mad:
Πραγματικά χέστηκα για τα 60ευρώ.Θέλω να πληρώνομαι τις μέρες κ τις ώρες που δουλεύω νόμιμα.Οχι αλλα στα χαρτιά κ άλλα στην ουσία.Που καταντήσαμε ρε να παρακαλάμε για το αυτονόητο.Φαντάσου δηλαδή να μην είχαμε κ φιλικές σχέσεις.Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι ότι έγινε ύπουλα.Δε θα το έβλεπα ρε καραγκιόζη?από τα δικά μου 60 ευρω θα σωθείς?:mad::mad::mad::mad:Αν είχες τα @@ να μου το λεγες κατάμουτρα.Δυο επιλογές υπάρχουν ή βάζει το κανονικό ωράριο στη σύμβαση ή μου τις πληρώνει υπερωρία,αλλιώς την απολυση μου κ από τέτοιους φίλους-εργοδότες μπορώ να βρω πολλους

Εγώ μπορώ να τσατιστώ με την αιώνια Κατίνα ελληνίδα άεργη νοικοκυρά για μια ακόμη φορά:mad::mad::mad:.
Πρόκειται για τη διαχειρήστρια τηε πολυκατοικίας που ανήκει στη συνομοταξία των ανθρώπων που θεωρούν νοικοκυροσύνη το τσιμέντο και την πέτρα. Καλεσε άνθρωπο χωρίς να συννενοηθεί με κανένα για να κόψει τα χόρτα στην πρασιά και ούτε ρώτησε τίποτα. Τσάκισε και αυτός ο μ@@@@ς ένα ωραιότατο κλήμα, μια μικρή βερυκοκιά και μια κουτσουπιά που είχε φυτρώσει μόνη της. Μια που ήρθε δε, τον έβαλε να "καθαρίσει" και τα μπροστά παρτέρια ξυρίζοντας όλα τα υπέροχα μωβ άγρια λουλουδάκια που φυτρώσαν μόνα τους. Μόλις τους πήρα χαμπάρι και μετα βιας γλίτωσα μια μικρή μολόχα και τα νυχτολούλουδα που είχα φυτέψει εγώ:mad::mad::mad:.
Οταν της ζήτησα το λόγο μου είπε οτι το κλημα και η βερικοκιά θα έβγαζαν φρούτα και αυτά θα ήταν βρωμιά.Οπως επίσης βρωμιά ηταν τα λουλούδια γιατί κρύβονται ποντίκια.Μόνο ο φοίνικας τη γλύτωσε πιθανόν γιατί δεν τον κόβει το χλοοκοπτικό!!!
Αφησε πίσω του μόνο κομμένα λουλούδια και χώματα. Εξηγήστε μου κάποιος πως αυτό είναι ομορφιά και καθαριότητα που είμαστε λες και έγινε πόλεμος καλοκαιριάτικα.
Βέβαια εμείς είμαστε και σε ένταση απο πέρσι που ήθελε να ρίξει ζιζανιοκτόνο να ψοφήσει το σύμπαν εδω και την απείλησα οτι θα την καταγγείλω. Μάθανε όλοι με τα δηλητήρια. Λες και βλέπει πράσινο και γυρνάει το μάτι της,τέτοιο μίσος. Και στο μπαλκόνι της ούτε ένα βασιλικό δεν έχει και τα βάζει με όσους έχουμε λουλούδια γιατί ανεβαίνουν ζουζούνια. Δεν αναρωτέται πόσα ζουζούνια χρειάζονται για να φάνε ένα βόδι σαν του λόγου της για να δει οτι δε φτάνουν.
Τι άνθρωποι είναι αυτοι απορώ. Και τα παιδιά της ούτε μια καλημέρα δεν λένε σε κανένα.
Αλλά τάξης και ηθική, τάξης και ηθική..... Αι σιχτίρ πια

Εγώ μπορώ να τσατιστώ με την αιώνια Κατίνα ελληνίδα άεργη νοικοκυρά για μια ακόμη φορά:mad::mad::mad:.
Πρόκειται για τη διαχειρήστρια τηε πολυκατοικίας που ανήκει στη συνομοταξία των ανθρώπων που θεωρούν νοικοκυροσύνη το τσιμέντο και την πέτρα. Καλεσε άνθρωπο χωρίς να συννενοηθεί με κανένα για να κόψει τα χόρτα στην πρασιά και ούτε ρώτησε τίποτα. Τσάκισε και αυτός ο μ@@@@ς ένα ωραιότατο κλήμα, μια μικρή βερυκοκιά και μια κουτσουπιά που είχε φυτρώσει μόνη της. Μια που ήρθε δε, τον έβαλε να "καθαρίσει" και τα μπροστά παρτέρια ξυρίζοντας όλα τα υπέροχα μωβ άγρια λουλουδάκια που φυτρώσαν μόνα τους. Μόλις τους πήρα χαμπάρι και μετα βιας γλίτωσα μια μικρή μολόχα και τα νυχτολούλουδα που είχα φυτέψει εγώ:mad::mad::mad:.
Οταν της ζήτησα το λόγο μου είπε οτι το κλημα και η βερικοκιά θα έβγαζαν φρούτα και αυτά θα ήταν βρωμιά.Οπως επίσης βρωμιά ηταν τα λουλούδια γιατί κρύβονται ποντίκια.Μόνο ο φοίνικας τη γλύτωσε πιθανόν γιατί δεν τον κόβει το χλοοκοπτικό!!!
Αφησε πίσω του μόνο κομμένα λουλούδια και χώματα. Εξηγήστε μου κάποιος πως αυτό είναι ομορφιά και καθαριότητα που είμαστε λες και έγινε πόλεμος καλοκαιριάτικα.
Βέβαια εμείς είμαστε και σε ένταση απο πέρσι που ήθελε να ρίξει ζιζανιοκτόνο να ψοφήσει το σύμπαν εδω και την απείλησα οτι θα την καταγγείλω. Μάθανε όλοι με τα δηλητήρια. Λες και βλέπει πράσινο και γυρνάει το μάτι της,τέτοιο μίσος. Και στο μπαλκόνι της ούτε ένα βασιλικό δεν έχει και τα βάζει με όσους έχουμε λουλούδια γιατί ανεβαίνουν ζουζούνια. Δεν αναρωτέται πόσα ζουζούνια χρειάζονται για να φάνε ένα βόδι σαν του λόγου της για να δει οτι δε φτάνουν.
Τι άνθρωποι είναι αυτοι απορώ. Και τα παιδιά της ούτε μια καλημέρα δεν λένε σε κανένα.
Μα είναι δυνατόν να την ενοχλεί η φύση κ τα λουλούδια?Αμαν κάνουμε για να δούμε λίγο χρώμα στα κελιά που ζούμε.Αν ενοχλείται τόσο να κάτσει κλεισμένη σπίτι της.Θα μου πεις αργόσχολη είναι.Δε σ'αρέσει κάτι?οκ.Μη το καταστρέφεις όμως σα να σου ανήκουν τα πάντα.Δε ζεις μόνη σου:mad:

δεν ξερεις ποσο,μα ποσο συμφωνω μαζι σου...δυστυχως καποιοι θεωρουν καθαριοτητα το απολυτο τσιμεντο...τοσο πολυ εχει αλλοτριωθει η αισθητικη τους..

Μα είναι δυνατόν να την ενοχλεί η φύση κ τα λουλούδια?Αμαν κάνουμε για να δούμε λίγο χρώμα στα κελιά που ζούμε.Αν ενοχλείται τόσο να κάτσει κλεισμένη σπίτι της.Θα μου πεις αργόσχολη είναι.Δε σ'αρέσει κάτι?οκ.Μη το καταστρέφεις όμως σα να σου ανήκουν τα πάντα.Δε ζεις μόνη σου:mad:

Μα τρώγεται με τα πάντα, τρώγεται. Και επειδή είναι απο τους ελάχιστους ιδιοκτήτες στη οικοδομή νομίζει οτι είναι τσιφλίκι της και εμείς υπήκοοι.Είναι φοβερά εκνευριστικό.Κάθε χρόνο ότι λουλουδάκι βρει το ξεριζώνει και πέρσι έγινε μεγάλος καβγάς.Της μπήκε να ραντίσει όλη την πρασιά και παραπέρα με roundup που και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει και είναι εξαιρετικά τοξικό δηλητήριο!!!! Να βάλει ένα παιδάκι ένα χόρτο στο στόμα και να τρέχουμε για να είναι 'καθαρα'. Μαλλιά κουβάρια γίναμε και με αποκάλεσε και χίπισσα (μεταξύ άλλων).
Εχει φτάσει το θράσσος της σε τέτοιο βαθμό που μου χτύπησε την πόρτα μαύρη νύχτα για να κατεβώ να παρκάρω λίγο πιο μπροστά για να χωρέσει και "η κούρσα" της και να είναι παρκαρισμένη ακριβώς κάτω απο το μπαλκόνι της. Δεν είμαι νευρικός άνθρωπος αλλά αυτή με βγαζει απο τα ρούχα μου κανονικά:mad::mad::mad::mad:

Μα τρώγεται με τα πάντα, τρώγεται. Και επειδή είναι απο τους ελάχιστους ιδιοκτήτες στη οικοδομή νομίζει οτι είναι τσιφλίκι της και εμείς υπήκοοι.Είναι φοβερά εκνευριστικό.Κάθε χρόνο ότι λουλουδάκι βρει το ξεριζώνει και πέρσι έγινε μεγάλος καβγάς.Της μπήκε να ραντίσει όλη την πρασιά και παραπέρα με roundup που και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει και είναι εξαιρετικά τοξικό δηλητήριο!!!! Να βάλει ένα παιδάκι ένα χόρτο στο στόμα και να τρέχουμε για να είναι 'καθαρα'. Μαλλιά κουβάρια γίναμε και με αποκάλεσε και χίπισσα (μεταξύ άλλων).
Εχει φτάσει το θράσσος της σε τέτοιο βαθμό που μου χτύπησε την πόρτα μαύρη νύχτα για να κατεβώ να παρκάρω λίγο πιο μπροστά για να χωρέσει και "η κούρσα" της και να είναι παρκαρισμένη ακριβώς κάτω απο το μπαλκόνι της. Δεν είμαι νευρικός άνθρωπος αλλά αυτή με βγαζει απο τα ρούχα μου κανονικά:mad::mad::mad::mad:
Είναι κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου που το έχουν έμφυτο το ταλέντο να σου γυρνούν το διακόπτη:mad::mad:Ξερεις τι θα της έλεγα? Βλέπω κ.Ταδε μου τελειώσατε με τις δουλειες του σπιτιού κ είπατε να πιάσετε την αυλή?Πως τα προλαβαίνεται όλα,μπράβο σας

Εχω ακουσει εδω στο σαιτ οτι καποιος εβγαλε τον σκυλο του βολτα, και ο σκυλος κυνηγούσε γατιά και το αφεντικο του απως γελουσε και το διασκέδασε
Αυτο που ειδα εγω χθες ειναι μια κυρια που εβγαλε βολτα τα σκυλια της (2) τα οποια ηταν λυμένα και όρμηξαν να κυνηγήσουν ενα μικρο γατακι (γυρω 2 μηνων) και το αφεντικο τους ( η κυρια δηλαδη) τα αρπαξε τα εδεσε (με τα ουρακια τους ) και αρχησε να τα βριζει και να τα χτυπαει.... η δίδυμη αδερφη μου ( η οποια ηταν μαζι μου) της φωναξε λεγοντας της οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι να τους μαθει να μην ορμάνε στα γατια και συμφωνω απολυτα μαζι της.
Αυτη απλως μουρμουρισε κατι και τραβόντας τα απότομα προχώρησε!
Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι ειναι χειρότερο αυτο που ο κυριος το εβλεπε και το αφηνε να τα κυνηγαει ή αυτο που η κυρια χτυπησε ασχημα τα σκυλια της επειδη κυνηγουσαν το γατακι?
:mad::mad::mad::mad::mad:

Όταν μου το έλεγαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά, έλεγα σιγά μην τύχει σε μένα...εγώ προσέχω.:confused:
Λοιπόν σήμερα το πρωί κατέβηκα με την μαμά μου στην αγορά για μερικά ψώνια. Τελειώνοντας από την αγορά πέρασα από περίπτερο και πήρα από το ψυγείο ένα μικρό κρύο νερό.Λίγο μετά πρόσεξα ότι η τσάντα μου στο πλάι έχει ένα σκίσιμο.Στην αρχή νόμιζα ότι κάπου σκάλωσε. Αλλά μετά κατάλαβα ότι έγινε με ξυράφι.Και έγινε στο περίπτερο μάλλον την ώρα που έσκυψα να πάρω το νερό από το ψυγείο γιατί πριν στο τελευταίο μαγαζί που πήρα ένα τσαντάκι και πλήρωσα, θα το είχα προσέξει το σκίσιμο. Θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση ότι το περίπτερο είχα ασυνήθιστα πολύ κόσμο που περίμενε.:hmm:
Μιλάω, για όσους ξέρουν την Θεσ/νίκη,για το περίπτερο πάνω στην Εγνατία από την πάνω πλευρά της Αριστοτέλους ακριβώς δίπλα στο άγαλμα του Ε.Βενιζέλου.
Έπειδή η τσάντα μου ήταν παλιά και η φόδρα είχε ξεχωρίσει μου έσκισαν μόνο την δερματίνη...η φόδρα από μέσα έμεινε ανέπαφη..όπως και όλο το περιεχόμενο της τσάντας.Στάθηκα πολύ τυχερή.(κάπως αλλιώς το λένε;))
Προσέξτε πάρα πολύ πραγματικά δεν αντίλαμβάνεσαι τίποτα.:hmm::worry::worry:

Υ.Γ Λέτε να πάρω ένα τηλέφωνο την αστυνομία και να τους ενημερώσω;:hmm: κλοπή δεν έγινε, μόνο απόπειρα αν το χαρακτηρίζω σωστά.:hmm:

εμενα μου την σπανε μερικοι γειτονες οι οποιοι δεν εχουν τι να κανουν και ασχολουνται συνεχεια με τους αλλους!
οποτε σε βλεπουν σου κανουν ανακριση 3ου βαθμου και σε λουζουν με τα ματια τους απο την κορυφη ως τα νυχια...
ειδικα οταν σου πετανε και την μπιχτη...<<κανει ζεστη σημερα και ειπες να βγαλεις τα ποδαρακια σου εξω ε???>>
ναι ρε συ,κανει ζεστη και θα φορεσω σορστακι,ενοχλω κανεναν???:mad::mad::mad:
μα τι πισω που μενουν μερικοι ανθρωποι???
ευτυχως που ειναι καποιας ηλικιας και λες παλιο γαιδουρι νεα περπατησια δεν μαθαινει...καπως τους δικαιολογει αυτο!
η οταν παω στον μπαμπα κατω,καθονται ολοι και κοιτανε λες και εχω ερθει απο το διαστημα..
ενας γερος την προηγουμενη φορα μας κοιταγε και πηγε και επεσε πανω σ'ενα παγκακι:crazy:
αν ειναι δυνατον...
:mpinelik:

ενας γερος την προηγουμενη φορα μας κοιταγε και πηγε και επεσε πανω σ'ενα παγκακι:crazy:
:D:D:D
Καλά να πάθει... ο λιγούρης!:P

Δεν θέλω να τσακωθώ (για την ακρίβεια τσακώθηκα ήδη, πρωί πρωί :mad:), αλλά να τα γράψω για να ξεθυμάνω.
Δε φτάνει που σήμερα έχω ένα στομάχι-κόμπο από την αγωνία για τη γατούλα που θα πάμε για χειρουργείο, σπάσανε και τα νεύρα μου με το που πάτησα στο γραφείο.
Χτες μάθαμε ότι η γατούλα με τα σπασμένα ποδαράκια που βρήκαμε είχε "ιδιοκτήτρια", μια κυρία που την τάιζε και που την είχε δει ότι ήταν τραυματισμένη, αλλά επειδή δεν είχε λεφτά για κτηνίατρο, την είχε αφήσει στην τύχη της. Σήμερα λοιπόν το πρωί που τα συζητούσαμε με μια συνάδελφο στο γραφείο, με ρώτησε αν θα της την πάμε πίσω τη γάτα. Της απάντησα "φυσικά όχι". Αυτό έλειπε, να φτύσουμε αίμα για να το αναστήσουμε το ζωάκι και να το ξαναπάμε εκεί για να ξαναπατηθεί από αυτοκίνητο σε δυό μέρες, μήνες, χρόνια, οτιδήποτε και να αφεθεί πάλι "να γίνει καλά μόνο του". Ε, τι απάντηση πήρα; Ότι αυτό είναι φασιστικό και υπεροπτικό απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε. Λες κι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κακοποιούν ένα ζώο -γιατί περί κακοποίησης πρόκειται. Δηλαδή αν έσπαγε τα πόδια του το παιδί της, θα το άφηνε "να γίνει καλά μόνο του"; :wall::wall: Και αυτό θα ήταν οκ; Δεν θα της το 'παιρνε το παιδί ένας κοινωνικός λειτουργός, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο;
Και καλά, αυτήν πες ότι την καταλαβαίνω, τόσα ξέρει, μέχρι εκεί καταλαβαίνει, τόσα κάνει.
Αυτοί που την δικαιολογούν, ειλικρινά με αφήνουν μαλάκα.:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back