Εγώ μπορώ να τσατιστώ με την αιώνια Κατίνα ελληνίδα άεργη νοικοκυρά για μια ακόμη φορά

.
Πρόκειται για τη διαχειρήστρια τηε πολυκατοικίας που ανήκει στη συνομοταξία των ανθρώπων που θεωρούν νοικοκυροσύνη το τσιμέντο και την πέτρα. Καλεσε άνθρωπο χωρίς να συννενοηθεί με κανένα για να κόψει τα χόρτα στην πρασιά και ούτε ρώτησε τίποτα. Τσάκισε και αυτός ο μ@@@@ς ένα ωραιότατο κλήμα, μια μικρή βερυκοκιά και μια κουτσουπιά που είχε φυτρώσει μόνη της. Μια που ήρθε δε, τον έβαλε να "καθαρίσει" και τα μπροστά παρτέρια ξυρίζοντας όλα τα υπέροχα μωβ άγρια λουλουδάκια που φυτρώσαν μόνα τους. Μόλις τους πήρα χαμπάρι και μετα βιας γλίτωσα μια μικρή μολόχα και τα νυχτολούλουδα που είχα φυτέψει εγώ

.
Οταν της ζήτησα το λόγο μου είπε οτι το κλημα και η βερικοκιά θα έβγαζαν φρούτα και αυτά θα ήταν βρωμιά.Οπως επίσης βρωμιά ηταν τα λουλούδια γιατί κρύβονται ποντίκια.Μόνο ο φοίνικας τη γλύτωσε πιθανόν γιατί δεν τον κόβει το χλοοκοπτικό!!!
Αφησε πίσω του μόνο κομμένα λουλούδια και χώματα. Εξηγήστε μου κάποιος πως αυτό είναι ομορφιά και καθαριότητα που είμαστε λες και έγινε πόλεμος καλοκαιριάτικα.
Βέβαια εμείς είμαστε και σε ένταση απο πέρσι που ήθελε να ρίξει ζιζανιοκτόνο να ψοφήσει το σύμπαν εδω και την απείλησα οτι θα την καταγγείλω. Μάθανε όλοι με τα δηλητήρια. Λες και βλέπει πράσινο και γυρνάει το μάτι της,τέτοιο μίσος. Και στο μπαλκόνι της ούτε ένα βασιλικό δεν έχει και τα βάζει με όσους έχουμε λουλούδια γιατί ανεβαίνουν ζουζούνια. Δεν αναρωτέται πόσα ζουζούνια χρειάζονται για να φάνε ένα βόδι σαν του λόγου της για να δει οτι δε φτάνουν.
Τι άνθρωποι είναι αυτοι απορώ. Και τα παιδιά της ούτε μια καλημέρα δεν λένε σε κανένα.
Αλλά τάξης και ηθική, τάξης και ηθική..... Αι σιχτίρ πια