Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Το ειδικο γαλα για γατες της Wiskas εχει επιδρασεις στη γατα π.χ. φαιρνει ευκιλια ή μονο η δικια μου το παθενε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και καλά η Μυρτώ, ο Αρης που τρελένεται για το αγελαδινό εβαπορέ , αυτό το σνόμπαρε εντελώς.
julia
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
(εχει γλυκια γευση, λογω της ελλειψης λακτοζης) και μετα επαιρνα 2 μπουκαλια, ενα για μενα και ενα για τα γατια, που εδειχναν να το εκτιμανε δεοντος. Αυτο που ειδα, ηταν οτι ο Μικοτακος το επινε γιατι του αρεσε, και οχι γιατι διψουσε, αφου επινε αρκετο νερο, οπως και πριν του δινω και γαλα. Εχει ομως το ανθρωπινο γαλα καμια αλλη ουσια μεσα που τα βλαπτει?
Πλην της λακτοζης, εννοω. Το συγκεκριμμενο εχει κ χαμηλα λιπαρα, 2% νομιζω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω μονο η λακτοζη τους ενοχλει..απλα για μωρακια το ειδικο γαλα ειναι ακριβως σχεδιασμενο γι αυτα..δλδ αν εχεις ενα γατακι 1-2 εβδομαδων, δεν θα το καλυπτει διατροφολογικα το ανθρωπινο γαλα(χωρις να του κανει κακο αν δεν εχει λακτοζη)..τωρα για πιο μεγαλα γατακια μετα που θα ξεπερασουν τον κινδυνο , νομιζω ειναι μια χαρα το γαλα χωρις λακτοζη..
Ωραια
Θενκιου 
julia
Διακεκριμένο μέλος
αγελαδινό είναι το γάλα, όχι ανθρώπινο...

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια,
αγελαδινό είναι το γάλα, όχι ανθρώπινο...![]()

Eυχαριστουμε για την διευκρινησην!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ανθρωπινο εννοω που πινουν οι ανθρωποι , οχι απο ανθρωποΚορίτσια,
αγελαδινό είναι το γάλα, όχι ανθρώπινο...![]()

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Του άρεσε πολύ το light της ΦΑΓΕ, αλλά το 0% της ΔΕΛΤΑ (με το μωβ καπάκι) δεν του πολυαρέσει. Θα πάρω αυτό που δεν έχει λακτόζη. Σωστή επιλογή της κυρίας που το σκέφτηκε.

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Πειραματίστηκα και εγώ με το γάλα.
Του άρεσε πολύ το light της ΦΑΓΕ, αλλά το 0% της ΔΕΛΤΑ (με το μωβ καπάκι) δεν του πολυαρέσει. Θα πάρω αυτό που δεν έχει λακτόζη. Σωστή επιλογή της κυρίας που το σκέφτηκε.![]()
Eγω ειμαι η κουρια, ε?
Ενημερωτικα, οσο περισσοτερα λιπαρα εχει το γαλα, τοσο λιγοτερη λακτοζη εχει. Και οι περισσοτερες γατες (οχι ολες) εχουν δυσανεξια στην λακτοζη, που σημαινει διαροιες, αφυδατωση κτλ. Οποτε, αν δινεις του γατουλη σου απαχο γαλα, και εχεις παρατηρησει διαροιες, καλυτερα να του το αλλαξεις
Επισης, για να μην την πατησεις οπως εγω, αν εισαι του γαλατος, παρε δυο μπουκαλια, γιατι αυτο το συγκεκριμενο ειναι πεντανοστιμο πανατεματο 
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

thank you!
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

προβληματίστηκα.... Άλλο γαλατάκι που προτείνεται γιαμικρά γατάκια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το ειδικο της royal,ειναι πολυ μικρα?
,γιατι αν μπορουν να φανε κροκετες καλυτερα μην τους δωσεις γαλα,τα πειραζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
παλιά η θεία μου για τα γατάκια της είχε πάρει ένα για σκυλάκια και γατάκια σε σκόνη από το φαρμακείο... δε θυμάμαι ποιο όμως...

Η μικρή μου κοντεύει 2 μηνών τρώει κροκέτες αλλα η φίλη μου πριν να υιοθετήσω την μικρή της έδινε και γάλα αλλα αυτό που πίνουμε γιατί δεν είχε ειδικό για γάτες.... Και τώρα όπως καταλαβαίνετε έχει μια ιδιαιτερη προτίμηση για το γάλα και αναγκαστικά της ζεσταίνω κάθε πρωι <ΝΟΥΝΟΥ> και το αραιώνω με νερό... Πρόβλημα δεν μου παρουσιάζει αλλα προτιμώ να της δώσω γάλα αποκλειστικά για γάτες...
και καλα θα κανεις...επειδη της αρεσει το γαλα δεν σημαινει οτι ειναι και καλο για εκεινη

αν και 2 μηνων ειναι μεγαλουτσικο και μια χαρα θα κρατσανιζει τις κροκετουλες του...αλλα κανε οτι καταλαβαινεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool