Ειδικό γάλα για γάτες

Ρικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Καλημερα!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν(ασχετο)!

Το ειδικο γαλα για γατες της Wiskas εχει επιδρασεις στη γατα π.χ. φαιρνει ευκιλια ή μονο η δικια μου το παθενε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να σου πω......εμενα,οσες φορες τους εδωσα....μια χαρα ηταν ολα.......παντως,σιγουρα ειναι καλυτερο απο τα εβαπορε και το αγελαδινο γενικα...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα δικά μου κατά ένα περίεργο τρόπο ούτε που καταδέχτηκαν να το δοκιμάσουν.:hmm:Και καλά η Μυρτώ, ο Αρης που τρελένεται για το αγελαδινό εβαπορέ , αυτό το σνόμπαρε εντελώς.:hmm:

Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει, μήπως απο την απότομη αλλαγή τροφής?:hmm:

λογικα απο την αλλαγη τροφης..τα γατακια που εχουμε στην κυπρο, οταν ειχαν αρχισει να θηλαζουν απο αλλη γατα(η μαμα τους ειχε στειρωθει κι αυτα ηταν 4 μηνων) το ενα εκανε διαρροιες..οποτε σιγουρα παιζει ρολο και η αλλαγη τροφης..

Tωρα που μιλαμε για γαλατα, οσο ειχα την Σημελιτσα, που ηταν λιγων εβδομαδων βρεφος, της επαιρνα τα γαλατακια της whiskas, επειδη ομως η κιουρια ηθελε δυο τετοια την μερα (εβαζε και ο μεγαλος ενα χερακι...η μαλλον γλωσσαρακι) και το ενα κοστιζει 1.20 και ειδα οτι δεν βγαινω το ερμο, αρχισα να τους αγοραζω το lactose free advance της Δελτα, που ειναι για παιδια. Πηρα ενα μπουκαλι στην αρχη, και το ηπια μονη μου γιατι μ'αρεσε πολυ :rolleyes: (εχει γλυκια γευση, λογω της ελλειψης λακτοζης) και μετα επαιρνα 2 μπουκαλια, ενα για μενα και ενα για τα γατια, που εδειχναν να το εκτιμανε δεοντος. Αυτο που ειδα, ηταν οτι ο Μικοτακος το επινε γιατι του αρεσε, και οχι γιατι διψουσε, αφου επινε αρκετο νερο, οπως και πριν του δινω και γαλα. Εχει ομως το ανθρωπινο γαλα καμια αλλη ουσια μεσα που τα βλαπτει? :hmm: Πλην της λακτοζης, εννοω. Το συγκεκριμμενο εχει κ χαμηλα λιπαρα, 2% νομιζω.

νομιζω μονο η λακτοζη τους ενοχλει..απλα για μωρακια το ειδικο γαλα ειναι ακριβως σχεδιασμενο γι αυτα..δλδ αν εχεις ενα γατακι 1-2 εβδομαδων, δεν θα το καλυπτει διατροφολογικα το ανθρωπινο γαλα(χωρις να του κανει κακο αν δεν εχει λακτοζη)..τωρα για πιο μεγαλα γατακια μετα που θα ξεπερασουν τον κινδυνο , νομιζω ειναι μια χαρα το γαλα χωρις λακτοζη..

νομιζω μονο η λακτοζη τους ενοχλει..απλα για μωρακια το ειδικο γαλα ειναι ακριβως σχεδιασμενο γι αυτα..δλδ αν εχεις ενα γατακι 1-2 εβδομαδων, δεν θα το καλυπτει διατροφολογικα το ανθρωπινο γαλα(χωρις να του κανει κακο αν δεν εχει λακτοζη)..τωρα για πιο μεγαλα γατακια μετα που θα ξεπερασουν τον κινδυνο , νομιζω ειναι μια χαρα το γαλα χωρις λακτοζη..

Ωραια :happy: Θενκιου :happy:

Κορίτσια,

αγελαδινό είναι το γάλα, όχι ανθρώπινο...:redface::lol:

Κορίτσια,

:lol::lol::lol::lol:

Eυχαριστουμε για την διευκρινησην! :lol::lol:

Κορίτσια,

ανθρωπινο εννοω που πινουν οι ανθρωποι , οχι απο ανθρωπο:confused:

Πειραματίστηκα και εγώ με το γάλα.
Του άρεσε πολύ το light της ΦΑΓΕ, αλλά το 0% της ΔΕΛΤΑ (με το μωβ καπάκι) δεν του πολυαρέσει. Θα πάρω αυτό που δεν έχει λακτόζη. Σωστή επιλογή της κυρίας που το σκέφτηκε. :happy:

Πειραματίστηκα και εγώ με το γάλα.
Του άρεσε πολύ το light της ΦΑΓΕ, αλλά το 0% της ΔΕΛΤΑ (με το μωβ καπάκι) δεν του πολυαρέσει. Θα πάρω αυτό που δεν έχει λακτόζη. Σωστή επιλογή της κυρίας που το σκέφτηκε. :happy:

Eγω ειμαι η κουρια, ε?:up: Ενημερωτικα, οσο περισσοτερα λιπαρα εχει το γαλα, τοσο λιγοτερη λακτοζη εχει. Και οι περισσοτερες γατες (οχι ολες) εχουν δυσανεξια στην λακτοζη, που σημαινει διαροιες, αφυδατωση κτλ. Οποτε, αν δινεις του γατουλη σου απαχο γαλα, και εχεις παρατηρησει διαροιες, καλυτερα να του το αλλαξεις :/: Επισης, για να μην την πατησεις οπως εγω, αν εισαι του γαλατος, παρε δυο μπουκαλια, γιατι αυτο το συγκεκριμενο ειναι πεντανοστιμο πανατεματο :rolleyes:

Ναι ναι το ξέρω, είχα πάρει κάποτε και ήταν σούπερ. Και στον καφέ ταιριάζει πολύ τόσο σε κρύο όσο και σε ζεστό (καπουτσίνο κλπ) :cool::cool:
thank you!

εγω γαλα τους δινω απο αυτο που πινω εγω kristis delact...εχω και εγω αλεργια στην λακτοζη οποτε περνω αυτο που ειναι χωρις λακτοζη. Δεν ενοχλα ουτε εμενα ουτε τα γατακια μου και μας αρεσει ολους παρα πολυ:up:

:hmm::hmm::hmm:προβληματίστηκα.... Άλλο γαλατάκι που προτείνεται γιαμικρά γατάκια?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Whiskas catmilk

το ειδικο της royal,ειναι πολυ μικρα?:worry:,γιατι αν μπορουν να φανε κροκετες καλυτερα μην τους δωσεις γαλα,τα πειραζει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Whiskas catmilk

παλιά η θεία μου για τα γατάκια της είχε πάρει ένα για σκυλάκια και γατάκια σε σκόνη από το φαρμακείο... δε θυμάμαι ποιο όμως... :hmm:

Η μικρή μου κοντεύει 2 μηνών τρώει κροκέτες αλλα η φίλη μου πριν να υιοθετήσω την μικρή της έδινε και γάλα αλλα αυτό που πίνουμε γιατί δεν είχε ειδικό για γάτες.... Και τώρα όπως καταλαβαίνετε έχει μια ιδιαιτερη προτίμηση για το γάλα και αναγκαστικά της ζεσταίνω κάθε πρωι <ΝΟΥΝΟΥ> και το αραιώνω με νερό... Πρόβλημα δεν μου παρουσιάζει αλλα προτιμώ να της δώσω γάλα αποκλειστικά για γάτες...

Η μικρή μου κοντεύει 2 μηνών τρώει κροκέτες αλλα η φίλη μου πριν να υιοθετήσω την μικρή της έδινε και γάλα αλλα αυτό που πίνουμε γιατί δεν είχε ειδικό για γάτες.... Και τώρα όπως καταλαβαίνετε έχει μια ιδιαιτερη προτίμηση για το γάλα και αναγκαστικά της ζεσταίνω κάθε πρωι <ΝΟΥΝΟΥ> και το αραιώνω με νερό... Πρόβλημα δεν μου παρουσιάζει αλλα προτιμώ να της δώσω γάλα αποκλειστικά για γάτες...

και καλα θα κανεις...επειδη της αρεσει το γαλα δεν σημαινει οτι ειναι και καλο για εκεινη;)
αν και 2 μηνων ειναι μεγαλουτσικο και μια χαρα θα κρατσανιζει τις κροκετουλες του...αλλα κανε οτι καταλαβαινεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back