Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Η αλήθεια είναι ότι το ψάξαμε τόοοοοσο πολύ, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Αλλά να πάμε σε μια εκδήλωση που θα έχουμε το άγχος για το ποιός θα μπει δεν λέει:/:.
Δεν πτοούμαστε όμως, όλα θα γίνουν και τα γατάκια θα βοηθηθούν:).
το προβλημ δηλαδη ηταν ο χωρος?:hmm::hmm: ελεος τοσα μαγαζια ειναι παρανομα!:mad: αυτο τους πειραξε?:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιοι μιλήσαν κακοπροαίρετα. Ας τελειώσει εδώ το θέμα. Η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να γίνει νόμιμα, γιατί θα υπήρχε πώληση χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιοι μιλήσαν κακοπροαίρετα. Ας τελειώσει εδώ το θέμα. Η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να γίνει νόμιμα, γιατί θα υπήρχε πώληση χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

εχεις δικιο..:/::/: θα μπορουσε να γινει σε καποιο σπιτι?:hmm::hmm:

Δώρα μου, εάν η μια έξτρα εβδομάδα παίζει ρόλο, ναι, την έχεις και φυσικά στέλνεις όποτε μα όποτε μπορέσεις:)

Λέττα, μη σκας, αφού την έχουμε τη λύση. Κι επίσης, επειδή το δικό μας κάρμα είναι καθαρό, μάλλον πλησιάζει μια καλύτερη λύση που θα σας την πω ιδιαιτέρως σύντομα. Keep your fingers crossed:up:

Σιμώνη, μόνο ο χώρος δεν ήταν το πρόβλημα, κορίτσι μου:) Μάλλον η κακοήθεια. Η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει ασφαλώς.

Η Κωνσταντίνα έχει δίκιο. Ας μη σχολιάζουμε περισσότερο τις προθέσεις του καθενός, οι δικές μας μετρούν περισσότερο και φυσικά το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα σας εκπλήξει.;)

Με θυμώνει πολύ ξέρεις γιατί λόγω δουλειάς βλέπουν τα μάτια μου τόσα κάθε μέρα που άνετα κουκουλώνονται τόσο απο ανεπίσημα όσο και απο επίσημα "πέπλα" με ποταπότατα κίνητρα και δεν μπορεί να δωθεί μια λύση σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία που σκοπό έχει να αντικαταστήσει στην ουσία την μέριμνα που οφειλέ κάποιος επίσημος φορέας να ασκήσει για τα γατάκια. Λες και θα χάσει η Βενετιά βελόνι.

Απλώς ο κόσμος πια δεν πιστεύει οτι μπορεί κάποιος να νοιαστεί ,να κουραστεί και να τρέξει απο αγάπη , απλή αγάπη και διάθεση για βοήθεια.

"Χρόνια πολλά "μια που πλησιάζουν και Χριστούγεννα να τους στείλετε απο μέρους μας.

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... ;) :rolleyes:
Είμαι σε ετοιμότητα για τα περαιτέρω!

Δώρα μου, εάν η μια έξτρα εβδομάδα παίζει ρόλο, ναι, την έχεις και φυσικά στέλνεις όποτε μα όποτε μπορέσεις:)

Λέττα, μη σκας, αφού την έχουμε τη λύση. Κι επίσης, επειδή το δικό μας κάρμα είναι καθαρό, μάλλον πλησιάζει μια καλύτερη λύση που θα σας την πω ιδιαιτέρως σύντομα. Keep your fingers crossed:up:

Σιμώνη, μόνο ο χώρος δεν ήταν το πρόβλημα, κορίτσι μου:) Μάλλον η κακοήθεια. Η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει ασφαλώς.

Η Κωνσταντίνα έχει δίκιο. Ας μη σχολιάζουμε περισσότερο τις προθέσεις του καθενός, οι δικές μας μετρούν περισσότερο και φυσικά το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα σας εκπλήξει.;)

Εχω κι εγώ κάτι ιδέες... και μάλιστα μέσα στα "επιτρεπτά" πλαίσια ;):D
Στελλίτσα, πρέπει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο :)

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα ε;:rolleyes::rolleyes:

πφφφ..κριμα:/::/:περιμενουμε να δουμε τι θα ετοιμασετε:D

Θυμάσαι Λέττα που σου έλεγα στο σπίτι της Βίκυς ότι πρέπει να υπάρχει κάλυψη νομική γιατί υπάρχουν πολλές "Κατίνες" χρόνια τους πολλά σήμερα? Δεν πειράζει το πρόβλημά τους δεν είναι τα ζωάκια αλλά άλλα πράγματα. Τέλος πάντων. Θα δούμε πως θα γίνει. Κι όσοι το μπλοκάρατε τουλάχιστον προσπαθείστε να κάνετε περισσότερα για αυτά τα έρμα τα πλασματάκια.

Στέλλα εμείς από Αθήνα τα πραγματάκια που μαζέψουμε τα κρατάμε ή τα στέλνουμε ?:hmm:

γιατί υπάρχουν πολλές "Κατίνες" χρόνια τους πολλά σήμερα?

:lol: Α, ρε Ράνια! Πολύ πετυχημένο!:lol:

Στέλλα εμείς από Αθήνα τα πραγματάκια που μαζέψουμε τα κρατάμε ή τα στέλνουμε ?:hmm:

Το ίδιο ισχύει για όλες τις Αθηναίες που είχαν την καλοσύνη να συγκεντρώσουν υλικό: εάν έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε προσωρινά, καλώς, διότι δεν έχω αποθήκη:redface: Ένα πμ αν θέλετε μόνο, για να ξέρω με ποιές θα μιλήσω. Εκτός κι αν μπορεί η Λέττα να αποθηκεύσει, διότι έχει μαζέψει ήδη τόσα πολλά:hmm:

:lol: Α, ρε Ράνια! Πολύ πετυχημένο!:lol:

Το ίδιο ισχύει για όλες τις Αθηναίες που είχαν την καλοσύνη να συγκεντρώσουν υλικό: εάν έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε προσωρινά, καλώς, διότι δεν έχω αποθήκη:redface: Ένα πμ αν θέλετε μόνο, για να ξέρω με ποιές θα μιλήσω. Εκτός κι αν μπορεί η Λέττα να αποθηκεύσει, διότι έχει μαζέψει ήδη τόσα πολλά:hmm:

εγω εχω δωσει νομιζω :redface: τα πραγματα στην Νοτα..:)

καλε πότε μου τα εδωσες;; μήπως τα εχεις στειλει στη Λέττα;;

καλε πότε μου τα εδωσες;; μήπως τα εχεις στειλει στη Λέττα;;

:blink: τα εδωσα στην Βουλα και θα στα εδινε αυτη απ'οτι καταλαβα!:hmm: μαλλον δεν στα εδωσε ακομα!:happy: ειναι 2 μεγαλες μαυρες σακουλες!:)

ε τότε τα εχει η Βούλα..:) ενταξει (προς στιγμήν νομιζα οτι επαθα κατι και δεν θυμαμαι)

κρίμα και γενικά είχα ψήσει τη μαμά για γλυκά.

οπότε την κούτα μου την κρατώ σπίτι....

κορίτσια για βοήθεια πείτε...

ε τότε τα εχει η Βούλα..:) ενταξει (προς στιγμήν νομιζα οτι επαθα κατι και δεν θυμαμαι)

α! sorry! νομιζα οτι στα ειχε δωσει...:redface::redface:

Οργάνωση-φύλαξη αντικειμένων

Οτι πράγματα έχετε μαζέψει δικά σας και από γνωστούς σας που προσφέρθηκαν να δωρίσουν προς το παρόν φυλάξτετα σε μία γωνιά του σπιτιού σας.
Παρόλα αυτά το γενικό σχέδιο ισχύει . Εγώ μαζεύω ότι πράγματα έρχονται απο την επαρχία, οι αθηναίες όμως πρόχειρα φυλάνε κάπου τα αντικείμενα τους εξακολουθούν και μαζεύουν από γνωστούς ότι μπορούν και όταν βρεθεί καινουργια ιδέα θα συναντηθούμε και θα τα συγκεντρώσουμε.
Κάντε όλες μαζί μιά ευχή να πάνε όλα καλά για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για τα γατάκια του Φλοίσβου.
Ερχεται και χειμώνας:/:

Σιμώνη τα πραγματά σου είναι σπίτι μου, don't worry ! Δεν τα έστειλα στην Νότα γιατί η συνάντηση της Κυριακής είχε ακυρωθεί έτσι κι αλλιώς.

Υπολογίστε επομένως ότι εγώ έχω τα πράγματα της Σιμώνης + τα δικά μου = 3 μεγάλες σακκούλες.

Εγώ από τη μεριά μου θα πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους καλοθελητές που έσπευσαν να χαλάσουν με τις ηλίθιες καχυποψίες τους μια τόσο όμορφη και ανιδιοτελή προσπάθεια. Εύγε παιδιά, να μας έχει ο θεός γερούς να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back