aporw
Διακεκριμένο μέλος
το προβλημ δηλαδη ηταν ο χωρος?Η αλήθεια είναι ότι το ψάξαμε τόοοοοσο πολύ, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Αλλά να πάμε σε μια εκδήλωση που θα έχουμε το άγχος για το ποιός θα μπει δεν λέει.
Δεν πτοούμαστε όμως, όλα θα γίνουν και τα γατάκια θα βοηθηθούν.

ελεος τοσα μαγαζια ειναι παρανομα!
αυτο τους πειραξε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιοι μιλήσαν κακοπροαίρετα. Ας τελειώσει εδώ το θέμα. Η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να γίνει νόμιμα, γιατί θα υπήρχε πώληση χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.
εχεις δικιο..

θα μπορουσε να γινει σε καποιο σπιτι?

stellak
Διάσημο μέλος

Λέττα, μη σκας, αφού την έχουμε τη λύση. Κι επίσης, επειδή το δικό μας κάρμα είναι καθαρό, μάλλον πλησιάζει μια καλύτερη λύση που θα σας την πω ιδιαιτέρως σύντομα. Keep your fingers crossed

Σιμώνη, μόνο ο χώρος δεν ήταν το πρόβλημα, κορίτσι μου
Μάλλον η κακοήθεια. Η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει ασφαλώς.Η Κωνσταντίνα έχει δίκιο. Ας μη σχολιάζουμε περισσότερο τις προθέσεις του καθενός, οι δικές μας μετρούν περισσότερο και φυσικά το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα σας εκπλήξει.

starter
Δραστήριο μέλος
Απλώς ο κόσμος πια δεν πιστεύει οτι μπορεί κάποιος να νοιαστεί ,να κουραστεί και να τρέξει απο αγάπη , απλή αγάπη και διάθεση για βοήθεια.
"Χρόνια πολλά "μια που πλησιάζουν και Χριστούγεννα να τους στείλετε απο μέρους μας.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Είμαι σε ετοιμότητα για τα περαιτέρω!
Melini
Διάσημο μέλος
Δώρα μου, εάν η μια έξτρα εβδομάδα παίζει ρόλο, ναι, την έχεις και φυσικά στέλνεις όποτε μα όποτε μπορέσεις
Λέττα, μη σκας, αφού την έχουμε τη λύση. Κι επίσης, επειδή το δικό μας κάρμα είναι καθαρό, μάλλον πλησιάζει μια καλύτερη λύση που θα σας την πω ιδιαιτέρως σύντομα. Keep your fingers crossed
Σιμώνη, μόνο ο χώρος δεν ήταν το πρόβλημα, κορίτσι μουΜάλλον η κακοήθεια. Η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει ασφαλώς.
Η Κωνσταντίνα έχει δίκιο. Ας μη σχολιάζουμε περισσότερο τις προθέσεις του καθενός, οι δικές μας μετρούν περισσότερο και φυσικά το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα σας εκπλήξει.![]()
Εχω κι εγώ κάτι ιδέες... και μάλιστα μέσα στα "επιτρεπτά" πλαίσια

Στελλίτσα, πρέπει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο

konstans
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

περιμενουμε να δουμε τι θα ετοιμασετε
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στέλλα εμείς από Αθήνα τα πραγματάκια που μαζέψουμε τα κρατάμε ή τα στέλνουμε ?

stellak
Διάσημο μέλος
γιατί υπάρχουν πολλές "Κατίνες" χρόνια τους πολλά σήμερα?
Α, ρε Ράνια! Πολύ πετυχημένο!
Στέλλα εμείς από Αθήνα τα πραγματάκια που μαζέψουμε τα κρατάμε ή τα στέλνουμε ?![]()
Το ίδιο ισχύει για όλες τις Αθηναίες που είχαν την καλοσύνη να συγκεντρώσουν υλικό: εάν έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε προσωρινά, καλώς, διότι δεν έχω αποθήκη
Ένα πμ αν θέλετε μόνο, για να ξέρω με ποιές θα μιλήσω. Εκτός κι αν μπορεί η Λέττα να αποθηκεύσει, διότι έχει μαζέψει ήδη τόσα πολλά
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α, ρε Ράνια! Πολύ πετυχημένο!
Το ίδιο ισχύει για όλες τις Αθηναίες που είχαν την καλοσύνη να συγκεντρώσουν υλικό: εάν έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε προσωρινά, καλώς, διότι δεν έχω αποθήκηΈνα πμ αν θέλετε μόνο, για να ξέρω με ποιές θα μιλήσω. Εκτός κι αν μπορεί η Λέττα να αποθηκεύσει, διότι έχει μαζέψει ήδη τόσα πολλά
![]()
εγω εχω δωσει νομιζω
τα πραγματα στην Νοτα..
RedCat
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλε πότε μου τα εδωσες;; μήπως τα εχεις στειλει στη Λέττα;;
τα εδωσα στην Βουλα και θα στα εδινε αυτη απ'οτι καταλαβα!
μαλλον δεν στα εδωσε ακομα!
ειναι 2 μεγαλες μαυρες σακουλες!
RedCat
Διάσημο μέλος
ενταξει (προς στιγμήν νομιζα οτι επαθα κατι και δεν θυμαμαι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
οπότε την κούτα μου την κρατώ σπίτι....
κορίτσια για βοήθεια πείτε...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ε τότε τα εχει η Βούλα..ενταξει (προς στιγμήν νομιζα οτι επαθα κατι και δεν θυμαμαι)
α! sorry! νομιζα οτι στα ειχε δωσει...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι πράγματα έχετε μαζέψει δικά σας και από γνωστούς σας που προσφέρθηκαν να δωρίσουν προς το παρόν φυλάξτετα σε μία γωνιά του σπιτιού σας.
Παρόλα αυτά το γενικό σχέδιο ισχύει . Εγώ μαζεύω ότι πράγματα έρχονται απο την επαρχία, οι αθηναίες όμως πρόχειρα φυλάνε κάπου τα αντικείμενα τους εξακολουθούν και μαζεύουν από γνωστούς ότι μπορούν και όταν βρεθεί καινουργια ιδέα θα συναντηθούμε και θα τα συγκεντρώσουμε.
Κάντε όλες μαζί μιά ευχή να πάνε όλα καλά για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για τα γατάκια του Φλοίσβου.
Ερχεται και χειμώνας

Voula
Διάσημο μέλος
Υπολογίστε επομένως ότι εγώ έχω τα πράγματα της Σιμώνης + τα δικά μου = 3 μεγάλες σακκούλες.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool