Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Τι λες τώρα... ζεστός Καπουτσίνο από το Εβερεστ της γωνίας και το χαμόγελό σου είναι το καλύτερο ξεκίνημα :D:D:D

Κι άσε την κακιά Δώρα να λέει για μαστίγια:rolleyes:
Δώρα μου, δε θα χρειαστώ καμία μέθοδο άσκησης πίεσης, βλέπεις τη συμμετοχή ήδη. Εσύ θα μας στείλεις σκουλαρικάκια;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δε χρειάζεται να δηλώσω παρούσα.Με έχωσε με δημοκρατικές διαδικασίες:blink::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι άσε την κακιά Δώρα να λέει για μαστίγια:rolleyes:
Δώρα μου, δε θα χρειαστώ καμία μέθοδο άσκησης πίεσης, βλέπεις τη συμμετοχή ήδη. Εσύ θα μας στείλεις σκουλαρικάκια;:)
Ειναι λιγες οι μερες αγαπουλα...Αλλα θα σου στειλω ενα-δυο ευκολα σχεδιακια να μου πεις αν μπορω να κανω κατι.;):kiss:

Ειναι λιγες οι μερες αγαπουλα...Αλλα θα σου στειλω ενα-δυο ευκολα σχεδιακια να μου πεις αν μπορω να κανω κατι.;):kiss:

Να είσαι καλά!:) Ξέρεις ότι τα δικά σου σχεδιάκια γίνονται ανάρπαστα. Αλήθεια, ένας μήνας είναι λίγος καιρός, ε; Είδες, άμα δεν σκαμπάζεις από καλλιτεχνίες...:hmm: Ο καθένας στο είδος του, μάλλον!

Να είσαι καλά!:) Ξέρεις ότι τα δικά σου σχεδιάκια γίνονται ανάρπαστα. Αλήθεια, ένας μήνας είναι λίγος καιρός, ε; Είδες, άμα δεν σκαμπάζεις από καλλιτεχνίες...:hmm: Ο καθένας στο είδος του, μάλλον!
Για τα χειροποιητα και με τις ετοιμασιες της εκθεσης και τα προβληματα υγειας μας...ειναι λιγος...;)Αλλα κατι θα κανουμε για να μη μας κανει σαπουνι η φραου και σκορπιζουν οι σαπουνοφουσκες της κακιας εκτροφεως στα περατα του κοσμου.:PΕχεις ΡΜ.;)

Ενημερώνω επίσης ότι θέτω στη διάθεσή σας το μηχάνημα της πλαστικοποίησης καθώς και διαφάνειες Α4, Α5 και μεγέθους επαγγελματικής κάρτας, για να φτιάξουμε επιγραφές και pricetags :D
Μπορώ να πλαστικοποιήσω λευκές καρτουλες και να έχουμε μαρκαδόρο ασπροπίνακα, να φτιάξουμε τις κάρτες με τις τιμές επί τόπου :)

Τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά που διαβάζω!!!:up::up:
:up: Στέλλα έχω μείνει άφωνη με το οργανωτικό σου δαιμόνιο!
Respect !!!;):up::up::up:
Βέβαια το μεγάλο μου παράπωνο είναι ότι δεν θα είμαι εκεί μαζί σας.:(
Αν και μου πέρασε απ'το μυαλό να πάρω το πρώτο ΚΤΕΛ και να γυρίσω με το βραδυνό.;)
Και φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα έχω την τιμή να δοκιμάσω την ζαχαροπλαστική της Μελίνας!;):redface:
Τέλος πάντων από μένα

Καλή επιτυχία!!!:up::up::up:

Θα παρακαλέσω όποια ετοιμάσει κούτα να κάνει έναν κόπο να καταγράψει το περιεχόμενο σε μια σελίδα και να την κολλήσει έξω από την κούτα. Για διευκόλυνση όλων μας!:)

Εγώ τα δικά μου τα έχω στείλει ήδη στην Λέττα, οπότε αν η ίδια έχει την καλοσύνη ας το κάνει για μένα.:D:D
Και φυσικά ότι ακόμη προλάβω να μαζέψω(κυρίως DVD)θα τα φέρω μαζί μου στην Έκθεση και σας τα δίνω επι τόπου.:)

Θα ήθελα να στείλετε σε μένα πμ όσες έχετε σκοπό να φτιάξετε και να διαθέσετε χειροποίητες κατασκευές (όπως κοσμήματα, ζωγραφιστά αντικείμενα από γυαλί κλπ) και η Felice - Λέττα θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τις αποστολές των μελών εκτός Αθήνας.

Υπάρχει δυνατότητα οι χειροποίητες κατασκευές(όπως τα σκουλαρίκια της Δώρας , τα ζωγραφιστά αντικείμενα) να διατεθούν και μέσω του mycat ?
Και φυσικά τα χρήματα να προστεθούν στον συνολικό ποσό για τα αδεσποτάκια του Φλοίσβου.:)
ΓΙα να έχουμε και εμείς τα μέλη εκτός Αθηνών, την χαρά της αγοράς κάποιων αντικειμένων από την εκδήλωση.:)

Νίκη, για την τελευταία σου ερώτηση μάλλον η Δώρα είναι σε θέση να απαντήσει και μόνο. Στο κάτω-κάτω, αν αγοράσετε από τη Δώρα, μπορεί να συγκεντρώσει εκείνη τα χρήματα, εφόσον της πείτε ότι είναι γι'αυτό το σκοπό και να μας τα στείλει.:)

Μεσω του Mycat παντως ηδη διατιθενται καποια εκ μερους του Αδεσποτολογιου.;)

Μεσω του Mycat παντως ηδη διατιθενται καποια εκ μερους του Αδεσποτολογιου.;)

Εντάξει Δωράκι, θα τα κοιτάξω από εκεί και συνενοούμαστε με π.μ ή τηλέφωνο για το ποιά σχέδια έχεις διαθέσιμα αυτήν την στιγμή.Μπορείς να μου τα δώσεις στην Έκθεση και δίνουμε τα χρήματα στην διοργανώτρια Στέλλα.;)
Νομίζω ότι και η Ζήνα ήθελε κάποια από τα σκουλαρίκια σου οπότε θα ισχύει το ίδιο και για αυτήν.:)
Τα λέμε σύντομα.;)

Νίκη, όπως είπε η Δώρα παραπάνω, τα έσοδα τα εισπράττει το αδεσποτολόγιο. Οπότε ό,τι αγοράσεις από τη Δώρα τα χρήματα τα πάνε εκεί κι όχι σε μένα:)

Τη εχω κλεισει την κουτα αλλα δεν εχω καταγραψει τα πραγματα,πειραζει;:hmm:Δεν την εχω στειλει ακομα.

Exω και εγώ πραγματάκια κορίτσια και επίσης σε ότι χρειαστείτε βοήθεια πείτε.:)

παιδακια πραγματα εχω μαζεψει και εγω..επισης επειδη μαγειρυω αρκετα καλα οπως λενε και εχω μια εφεση στα γλυκα μπορω να βοηθησω και γω την Μελινα!!!!!!!;););)

καλη επιτυχια!!!Συντομα θα στειλω πραγματακια και οτι μπορω ναφτιαξω εγω (βραχιολακια, κουτακια κτλ)

Νικη μου οπως σου ειπε και η Στελλα μπορεις να συνεννοηθεις με τα κοριτσια του αδεσποτολογιου,τους εχω στειλει ηδη τα πραγματα και το διαχειροζονται εκεινες το θεμα της αγορας τους.Αν φτιαξω κατι αλλο για τα κοριτσια που κανουν το bazaar θα ειναι αλλο θεμα.;)

Οκ γιατί είχα δηλώσει κι'εγώ συμμετοχή!!Ωραία να ξέρω να διαβάζω από εδώ τα νέα,θα στείλω π.μ στη Λέττα-μένουμε και κοντά-να συνενοηθούμε για ότι βοήθεια χρειαστεί:)
Ναι Κική μου εννοείται ότι θα πάμε παρέα όταν είναι:)

Ενημερώνω επίσης ότι θέτω στη διάθεσή σας το μηχάνημα της πλαστικοποίησης καθώς και διαφάνειες Α4, Α5 και μεγέθους επαγγελματικής κάρτας, για να φτιάξουμε επιγραφές και pricetags :D
Μπορώ να πλαστικοποιήσω λευκές καρτουλες και να έχουμε μαρκαδόρο ασπροπίνακα, να φτιάξουμε τις κάρτες με τις τιμές επί τόπου :)
Σχετικά με τις επιγραφές για τις κατηγορίες καλή ιδέα όμως σχετικά με τις ταμπελίτσες των τιμών γιατί μαρκαδόρο ασπροπίνακα? ο μαρκαδόρος αυτός είναι για να σβήνουμε και να ξαναγράφουμε.Ποιο εύκολο και γρήγορο δεν είναι όταν θα μαζευτούμε την προηγουμένη να έχουμε πάρει αυτοκολητα που θα γραψουμε επάνω την τιμή και θα την κολήσουμε στο αντικείμενο από το να δένουμε καρτελάκια?
Απο την άλλη όμως αν το επιθυμείς να βοηθήσεις έτσι. Σεβαστό!

Εγώ τα δικά μου τα έχω στείλει ήδη στην Λέττα, οπότε αν η ίδια έχει την καλοσύνη ας το κάνει για μένα.:D:D
Και φυσικά ότι ακόμη προλάβω να μαζέψω(κυρίως DVD)θα τα φέρω μαζί μου στην Έκθεση και σας τα δίνω επι τόπου.:)[/quote]

Ναι Νίκη μου μην ανησυχείς :)

Μπράβο κορίτσια! :up:
Μέσα κι εγώ, θα δω τι πράγματα μπορώ να μαζέψω. Μπορώ επίσης να φέρω γλυκατζούρια για τον μπουφέ της Μελίνας :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back