Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

λέττα επειδή μένουμε κοντά, διατίθεμαι να σε βοηθήσω με τις κούτες, την αρχειοθέτηση;;;
απλά μπορώ μεσοβδομαδα μετα τις 6.... και κυριακή απόγευμα

για κουραμπιεδες ή και μελομακάρονα θέλετε να ρωτήσω τη μαμά μου;

κάνει κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία...

ή για τυροπιτάκια;
Ζανίν,
μάζεψε ότι πραγματάκια νομίζεις ότι μπορείς να βρέις απο δικούς σου και θα τα πάμε μαζί και με την Κική στην Βίλλα Πιτσίλω όπου όλες μαζί θα τα χωρίσουμε σε κατηγορίες.
Σχετικά με τα φαγητά μίλα με πμ με την Μελίνα που θα είναι η υπέυθυνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα δίνεις στην Στέλλα που θα μαζέψει τα πράγματα απο Αθήνα.

Όπως είπα και πιο πάνω (παιδιά, διαβάζετε τα προηγούμενα για να μην κάνουμε άσκοπες επαναλήψεις), για όσα πράγματα συγκεντρώσουν οι Αθηναίες, θα πρέπει να ενημερώσουν με πμ τη Νότα κι όχι εμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως είπα και πιο πάνω (παιδιά, διαβάζετε τα προηγούμενα για να μην κάνουμε άσκοπες επαναλήψεις), για όσα πράγματα συγκεντρώσουν οι Αθηναίες, θα πρέπει να ενημερώσουν με πμ τη Νότα κι όχι εμένα.

Όλα τα διαβάζω αλλά από αυτό που έγραψες προχτές
"Θα αναλάβω εγώ να συνεννοηθώ με την καθεμιά σας σύντομα προκειμένου να τα συγκεντρώσω πριν την εκδήλωση"
κατάλαβά ότι θα μαζέψεις πράγματα κοριτσιων απο Αθήνα από όσες δεν θα μπορέσουν να τα φέρουν στην Βίλλα.
Επομένος τα πράγματα από Αττική μαζεύονται στην Βίλλα Πιτσίλω και υπεύθυνη είναι η Νότα .;) Οκ

Οι Αθηναίες ας ενημερώνουν με πμ τη Νότα, μήπως τελικά συγκεντρώσουμε τις προσφορές τους στη Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω:) και κάνουμε εκεί το γενικό ξεκαθάρισμα.

Σημερινό μήνυμα:)

Καλημέρα κι από μένα :)
βλέπω ότι το πήραμε ζεστά το πράγμα, και χαίρομαι, γιατί έτσι θα κάνουμε μια πολύ ωραία εκδήλωση :)
Λοιπόν, στο κομμάτι του μαμ, εγώ λέω να φτιάξω κέικ, προς βρώση και πώληση, ίσως και κανένα τσουρέκι. Δυστυχώς δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τα μελομακάρονα (ακόμα ;)) μήπως κάποια δεσποινίδα τα έχει συμπεριλάβει στις σπεσιαλιτέ της; Ειδάλλως, Αλίκη, τι θα μπορούσες να φτιάξεις; Υπάρχουν πάντα τα μπισκότα και τα κουλουράκια...
Επίσης, τι θα λέγατε αν είχαμε και κάτι αλμυρό στο τραπέζι μας; Μήπως υπάρχει κάποια χρυσοχέρα που να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει πίτες; ;):)
Αν θέλετε, στείλτε μου ΡΜ με τις ιδέες σας :)

εγω φτιαχνω πιτες Ηπειρωτισσα βλεπετε..και γλυκες και αλμυρες οποτε αναλαμβανω εγω αυτο το κομματι αν θελετε!!!!!!!!!!!!!:up:

Ωραία, μάλλον χρειαζόμαστε επανάληψη:

Κορίτσια εκτός Αθήνας που συγκέντρωσαν κι έχουν σκοπό να στείλουν πράγματα: στέλνουν πμ ενημερωτικό στη Λέττα - Felice.

Κορίτσια από Αθήνα που συγκέντρωσαν κι έχουν σκοπό να στείλουν πράγματα: στέλνουν πμ ενημερωτικό στη Νότα.

Κορίτσια που θέλουν να βοηθήσουν στα φαγητά - γλυκά: στέλνουν πμ ενημερωτικό στη Μελίνα - Melini.

Ελπίζω να μην μπερδευτούμε πάλι.:) Όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε κι είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ας απευθυνθούμε στον "αρμόδιο":P

Εδώ "αρμόδιος" για κούτες από Αθήνα.
- Λέττα μιλάμε Δευτέρα για να δούμε που βρισκόμαστε από επαρχία.
- Επίσης αυτό που πρότεινε η Λέττα για μια (πρώτη) συνάντηση στη Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω των υπευθύνων οργάνωσης νομίζω ότι ειναι καλή ιδέα. Η ημερομηνία 22 Νοέμβρη νομίζω είναι καλή, εναλλακτικά 21 Σάββατο.
-Επαναλαμβάνω όποιος μαζέψει πραγματάκια και θέλει να μεταφερθουν ή να τα μεταφέρει ο ιδιος στη βίλλα ας με ενημερωσει με ΠΜ (εχω κανει χωρο καλέ και περιμένω:P)
τελος σας φιλω σταυρωτα μεχρι νεωτερας...

κι οσοι δε μενουν αττικη τι θα κανουν??????

κι οσοι δε μενουν αττικη τι θα κανουν??????
Εξαρτάται ,πόσο κοστίζει να στείλεις μία κούτα με το πλοίο?
Με το ταχυδρομείο είναι πολλά τα λεφτά. :down::down:
Εκτός και αν ανέβει κανένας γνωστός σου επάνω και του τα δωσεις να μου τα δώσει κατόπιν συνάντησης.;)
Ψάξτο και πες μου.
Απο την άλλη άμα κάνεις κέφι ;)μπορέις να συνδιάσεις μία επίσκεψη σου στην Αθήνα για ψώνια:cool: μαζί με την επίσκεψη σου στο παζάρι και την γνωριμία σου με όλα τα κορίτσια.:D:D

όσοι δεν μένουν αττική όπως θα δεις και πιο πάνω μπορουν να επικοινωνήσουν με τη Λέττα (Felice) για να παραλάβει το δέμα απ'οπου το στείλετε:)

πω πω πανικοοοοοος:P

Σας βαζω καποιες φωτο...Για να ξερετε τι θα περιμενετε και απο μενα...Ελπιζω να σας αρεσουν...:)
Δεν εχω πολυ χρονο λογω σχολης, αλλα υποσχομαι να φτιαζω οσο περισσοτερα μπορω...

1.περιδεραιο
2.βραχιολι
3.περιδεραιο
4.βοτσαλο
5.καρφιτσα

Συνημμένα

• img093.jpg
    img093.jpg
    85,8 KB · Εμφανίσεις: 10
  • img087.jpg
    img087.jpg
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 7
  • img094.jpg
    img094.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 7
  • img105.jpg
    img105.jpg
    191,3 KB · Εμφανίσεις: 3
  • img117.jpg
    img117.jpg
    140,6 KB · Εμφανίσεις: 4
Σας βαζω καποιες φωτο...Για να ξερετε τι θα περιμενετε και απο μενα...Ελπιζω να σας αρεσουν...:)
Δεν εχω πολυ χρονο λογω σχολης, αλλα υποσχομαι να φτιαζω οσο περισσοτερα μπορω...

1.περιδεραιο
2.βραχιολι
3.περιδεραιο
4.βοτσαλο
5.καρφιτσα

τελειαααααα...

1.περιδεραιο
2.βραχιολι
3.περιδεραιο
4.βοτσαλο
5.καρφιτσα
Πολύ όμορφα:up::up::up::up::up:

Nickis είναι πολύ όμορφα αυτά που φτιάχνεις. Μπράβο.

Felice και Hilianna, βγαίνετε off και οι mods θα σας κυνηγάνε.

εχω μαζεψει 3 σακουλες ρουχα σε πολυ καλη κατασταση! θα στειλω πμ στη Νοτα!:D:D:D

Nickis είναι πολύ όμορφα αυτά που φτιάχνεις. Μπράβο.

Πολύ όμορφα:up::up::up::up::up:

τελειαααααα...
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια:)...Ειναι σημαντικο για μενα που σας αρεσουν, γιατι δεν εχω δει ποτε κατι, σεμιναρια κτλ...Απο μονη μου :)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δικά μας φυλλάδια τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ.
Θα έχουμε και ακόμα δύο έτοιμα σύντομα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back