nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ τοτε, συγγνωμη απο μενα τοτε αν παρεξηγησα...Nickys δεν υπάρχει καμία επίθεση απολύτως, ο καθένας την γνώμη του λέει.![]()
Δεν ειναι ευκολο απο εδω να καταλαβω το ύφος οποιουδήποτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ειναι κάποια κοπέλα στην έκθεση ώστε να δώσω εκει μια κουτα με πραγματα για αρχη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι έχεις δίκιο πρώτα πρέπει να δούμε τι πράγματα μαζευτούν.Kορίτσια νομίζω δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αναλύσεις για τις τιμές, όταν ακόμα δεν έχουν μαζευτεί πράγματα. βλέποντας και κάνοντας, όλα στην ώρα τους θα γίνουν(και ο κολλιός τον Αύγουστο)
Nickys δεν υπάρχει καμία επίθεση απολύτως, ο καθένας την γνώμη του λέει.![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice αν δεις έγραψα 5 ευρώ τον τόμο απο βιβλία που ήταν από αυτά που είχαν κυκλοφορήσει σε εφημερίδες. Δηλ. αυτά που βρίσκουμε στις κυριακάτικες εκδόσεις με το χαμηλής ποιότητας χαρτί και τόμους τόμους εννοώ ότι κυκλοφόρησε πχ. σε δύο κυριακές α' τόμος την μια β' τόμος την άλλη.Κάτσε ρε σύ δηλαδή βρήκε ολόκληρο τόμο σε τιμή χαμηλότερη των 5?!!
Δηλαδή άμα το βιβλίο όταν το πήρες έκανε 50 και το δίνεις σε καλη κατάσταση θα το βάλεις 1 ευρώ?!!! Κουφό μου ακούγεται.
Εγώ πάντως που έχω πάει 2 φορές σε μπαζάρ της Μέριμνας που είναι για τα παιδια με καρκίνο τα αντικείμενα που ήταν μπιμπελό , κουζινικά και γενικά προπολεμικά έπιπλα εκεί μέσα τίποτα δεν έκανε 1 ευρώ. Αγόρασα έναν πίνακα 50 εκ . κάρβουνο 20€ και ένα αγγλικό κανατάκι 5. Βέβαια εμείς δεν θα έχουμε έπιπλα αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας ! Τσάμπα την βενζίνη δηλαδή που θα χαλάσουμε απο το πήγαινε έλα.![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγαινε στην σελ.Και αλλο θέμα τώρα...Θα ειναι κάποια κοπέλα στην έκθεση ώστε να δώσω εκει μια κουτα με πραγματα για αρχη??
![]()
https://www.mypetz.gr/threads/Πότε-θα-πάμε-για-καφέ.220844/
εκεί θα βρεις λεπτομέρειες.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ! τέτοιο εννοείς. Καλά εντάξει για κάτι τέτοιο λογικά είναι ότι το πουλούσαν ακριβά. Ποιο φθηνά είχαν αγοράσει την εφημερίδα.Felice αν δεις έγραψα 5 ευρώ τον τόμο απο βιβλία που ήταν από αυτά που είχαν κυκλοφορήσει σε εφημερίδες. Δηλ. αυτά που βρίσκουμε στις κυριακάτικες εκδόσεις με το χαμηλής ποιότητας χαρτί και τόμους τόμους εννοώ ότι κυκλοφόρησε πχ. σε δύο κυριακές α' τόμος την μια β' τόμος την άλλη.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγαινε στην σελ.
https://www.mypetz.gr/threads/Πότε-θα-πάμε-για-καφέ.220844/
εκεί θα βρεις λεπτομέρειες.![]()
Αρα να φερω τα πρωτα πραγματα εκει
, Ευχαριστω Felice
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εφόσον θα συναντηθούμε όλες μαζί το λογικό είναι αυτό. Διαφορετικά εάν βαριέσαι να κουβαλάς μπορείς να την στείλεις με το ΚΤΕΛ και εγώ θα πάω να παραλάβω.Αρα να φερω τα πρωτα πραγματα εκει, Ευχαριστω Felice
!

heaven
Νεοφερμένο μέλος
καλα μολις αποφασισω θα σας πωΕξαρτάται ,πόσο κοστίζει να στείλεις μία κούτα με το πλοίο?
Με το ταχυδρομείο είναι πολλά τα λεφτά.
Εκτός και αν ανέβει κανένας γνωστός σου επάνω και του τα δωσεις να μου τα δώσει κατόπιν συνάντησης.![]()
Ψάξτο και πες μου.
Απο την άλλη άμα κάνεις κέφιμπορέις να συνδιάσεις μία επίσκεψη σου στην Αθήνα για ψώνια
μαζί με την επίσκεψη σου στο παζάρι και την γνωριμία σου με όλα τα κορίτσια.
![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο θα ειναι να βαλετε τιμες που θα ανταποκρινονται σε κατι απτο πχ κατε ενα πινακακι και πειτε ταδε πραγματα 5 ευρω= μια αποπαρασιτωση γατας, ταδε πραγματα:20 ευρω =τροφη γατας για ενα μηνα, ετσι θα σας τα δινουν και πιο ευκολα αν ξερουν σε τι ανταποκρίνεται

καλο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
..Υπαρχει καποια φυλλαδιακι ή κατι που να μπορω να προωθήσω μέσω ε μαιλ και σε ατομα εκτος του φορουμ ώστε να γίνει γνωστο????
stellak
Διάσημο μέλος
Και αλλη ερωτηση..Υπαρχει καποια φυλλαδιακι ή κατι που να μπορω να προωθήσω μέσω ε μαιλ και σε ατομα εκτος του φορουμ ώστε να γίνει γνωστο????
![]()
Η ιδέα της Ασημίνας είναι όντως πάρα πολύ καλή. Έτσι πολύς κόσμος θα μάθει και πόσο κοστίζει η περίθαλψη και η σείρωση...
Χρύσα, θα γίνει κι αυτό. Δεν το έχω ακόμη έτοιμο, αλλά λίγο πριν την εκδήλωση θα γίνει

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίο ακούγεται και αυτόΚαλο θα ειναι να βαλετε τιμες που θα ανταποκρινονται σε κατι απτο πχ κατε ενα πινακακι και πειτε ταδε πραγματα 5 ευρω= μια αποπαρασιτωση γατας, ταδε πραγματα:20 ευρω =τροφη γατας για ενα μηνα, ετσι θα σας τα δινουν και πιο ευκολα αν ξερουν σε τι ανταποκρίνεται

Αμα είναι θα φτιάξουμε κάτι σαν αφισάκι και θα το κολήσουμε στον χώρο.

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρύσα, θα γίνει κι αυτό. Δεν το έχω ακόμη έτοιμο, αλλά λίγο πριν την εκδήλωση θα γίνει![]()
ωραια απλα αν με θυμηθεις ενημερωσε με γιατι μπορει να μην το προσέξω εδω

αν χάσω σελίδες 

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
- Να ευχαριστήσουμε την Nonika απο την Λάρισα που έστειλε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δέμα για το παζάρι.

Αντωνία τι δέμα ήταν αυτό

!!!!!!!!!HUGGEEEEEEEE!!Φαντάσου ο υπάλληλος με έβαλε να φέρω το αμάξι μέσα στον σταθμό που απαγορεύεται για να το φορτώσουμε μαζί!!!!Να είσαι καλά τα γατάκια σε ευχαριστούνε. - Κάπου ακούστηκε οτι κάποιος θα φτιάξει αφισάκια για το παζάρι. Όταν αυτό το αφισάκι φτιαχτεί να το ανεβάσετε στο σιτε. Εγώ σκέφτηκα ότι θα εκτυπώσω μερικά και θα πάω και θα τα αφισοκολλήσω έξω απο το τρένο, στα σχολεία της περιοχής μου και στους φούρνους. Τα σχολεία είναι σημεία που μαζεύουν πολλύ έφηβο κόσμο, απο τους φούρνους περνάνε όλες οι γειτονιές και φυσικά απο το τρένο ο μισός πληθυσμός. ( επειδή στο τρένο δεν επιτρέπουν μέσα κολλήστετο έξω εκει που αφήνουν συνήθως και τις εφημερίδες υπάρχει πινακας ενημερώσεων
). - Επίσης ήθελα να πω ότι η ιδέα για την δημιουργία ενός ημερολογίου με θέμα " τα γατάκια του Φλοίσβου " ταιριάζει τέλεια με το παζάρι. Θα ήταν καλή ιδέα τώρα να φτιαχτεί αυτό το άλμπουμ και να πουληθεί στην έκθεση. Δεν νομίζετε ότι ταιριάζει κουτί στην περίσταση? Σοφία και τα άλλα κορίτσια νομίζετε ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να φτιαχτεί αυτό το ημερολόγιο?
Καλή εβδομάδα

heaven
Νεοφερμένο μέλος
κι εγω εχω μαζεψει καποια πραματα αλλα δεν ξερω που να ρωτησω για να τα στειλω...Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα,
Αυτά τα νέα.
- Να ευχαριστήσουμε την Nonika απο την Λάρισα που έστειλε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δέμα για το παζάρι.
Αντωνία τι δέμα ήταν αυτό
!!!!!!!!!HUGGEEEEEEEE!!Φαντάσου ο υπάλληλος με έβαλε να φέρω το αμάξι μέσα στον σταθμό που απαγορεύεται για να το φορτώσουμε μαζί!!!!Να είσαι καλά τα γατάκια σε ευχαριστούνε.
- Κάπου ακούστηκε οτι κάποιος θα φτιάξει αφισάκια για το παζάρι. Όταν αυτό το αφισάκι φτιαχτεί να το ανεβάσετε στο σιτε. Εγώ σκέφτηκα ότι θα εκτυπώσω μερικά και θα πάω και θα τα αφισοκολλήσω έξω απο το τρένο, στα σχολεία της περιοχής μου και στους φούρνους. Τα σχολεία είναι σημεία που μαζεύουν πολλύ έφηβο κόσμο, απο τους φούρνους περνάνε όλες οι γειτονιές και φυσικά απο το τρένο ο μισός πληθυσμός. ( επειδή στο τρένο δεν επιτρέπουν μέσα κολλήστετο έξω εκει που αφήνουν συνήθως και τις εφημερίδες υπάρχει πινακας ενημερώσεων
).
- Επίσης ήθελα να πω ότι η ιδέα για την δημιουργία ενός ημερολογίου με θέμα " τα γατάκια του Φλοίσβου " ταιριάζει τέλεια με το παζάρι. Θα ήταν καλή ιδέα τώρα να φτιαχτεί αυτό το άλμπουμ και να πουληθεί στην έκθεση. Δεν νομίζετε ότι ταιριάζει κουτί στην περίσταση? Σοφία και τα άλλα κορίτσια νομίζετε ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να φτιαχτεί αυτό το ημερολόγιο?
Καλή εβδομάδα![]()

mickey mouse
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Είμαι κι εγώ μέσα και αναμένω εντολές![]()
Έεεετσι! Έτσι! Να το το σωστό κορίτσι
Κι επειδή μιλήσαμε σχετικά το απόγευμα, ποδαράκι στην ανάπαυση τώρα, εντάξει;
Διότι σε περιμένει δουλίτσα, όπως όλες μας:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool