Hlianna
Διάσημο μέλος
Ειναι πολυ ομορφα!!!!
Ψοφησα στο γελιο!!!![]()
νονικα μην με κοροιδευεις..
..αντε
..εγω το ειδα ετσι παρδαλο παρδαλο και νομιζα οτι ηταν το γατι..εγω φταιω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ θέλω να αναφέρω και ένα παράδειγμα από "αντίδραση" γνωστών μου που είχα πάρει μαζί μου σε ένα άλλο παζάρι που γινόταν για παραπλήσιο σκοπό.
Ανάμεσα σε διάφορα αντικείμενα πουλούσαν και μεταχειρισμένα βιβλία τα οποία φυσικά κάποιοι άνθρωποι τα είχαν δώσει δωρεάν. Ένας φίλος βρήκε 2 τόμους από βιβλία εφημερίδας και ρώτησε πόσο κάνει, η απάντηση ήταν 5 ευρώ ο τόμος.... Φυσικά και δεν το πήρε, γιατί αυτό πια είναι αισχροκέρδεια. Αφού έτσι κι αλλιώς στον εν λόγω σύλλογο τα αντικείμενα ήταν από δωρεές για ποιο λόγο να τα πουλούν τόσο ακριβά!!! Αποφάσισε να το πάρει από βιβλιοπωλείο μεταχειρισμένων σε καλύτερη τιμη.
Κοινώς ναι να βοηθήσω... αλλά όχι να με πιάσεις κότσο!!! Ή τέλος πάντων μην το λες bazzar.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν διαθέτει ο άλλος που θα έρθει 15 ευρώ για να πάρει πράγματα που τα είχες σπίτι σου
. Ειδικά ρούχα. Αν είναι ένα καλής ποιότητας κρύσταλλο ή ένα αντικείμενο αξίας ναι αλλά ρούχα που έχουμε σπίτια μας ακόμα και με ταμπελάκι θα δείτε δεν δίνονται εύκολα. Εκτός αν τα αγοράζουμε μεταξύ μας
. Σκοπός όμως είναι να ξεπουλήσουμε. Αυτά. Συνεχίζω να το γράφω για να γίνει αντιληπτή η νοοτροπία του παζαριού.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
παιδια μην αγχωνεστε αφου θα ερθω εγω στο παζαρι οτι ρουχα υπαρχουν θα τα παρω

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άποψη μου είναι επειδή τα "εμπορεύματα" του παζαριού είναι πράγματα τα οποία δε θέλουμε και κάπου αλλού πιθανόν θα τα χαρίζαμε ή απλά "σέρνονται" στα σπίτια μας ή γενικότερα δεν τα χρειαζόμαστε γιατί κάποιος μας τα δώρισε και είδαμε ότι δεν κάνουν για μας, καλό θα είναι να δοθούν σε τιμές όπως αυτές που ανέφερε η Ράνια. Αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του bazzar.
Εδώ θέλω να αναφέρω και ένα παράδειγμα από "αντίδραση" γνωστών μου που είχα πάρει μαζί μου σε ένα άλλο παζάρι που γινόταν για παραπλήσιο σκοπό.
Ανάμεσα σε διάφορα αντικείμενα πουλούσαν και μεταχειρισμένα βιβλία τα οποία φυσικά κάποιοι άνθρωποι τα είχαν δώσει δωρεάν. Ένας φίλος βρήκε 2 τόμους από βιβλία εφημερίδας και ρώτησε πόσο κάνει, η απάντηση ήταν 5 ευρώ ο τόμος.... Φυσικά και δεν το πήρε, γιατί αυτό πια είναι αισχροκέρδεια. Αφού έτσι κι αλλιώς στον εν λόγω σύλλογο τα αντικείμενα ήταν από δωρεές για ποιο λόγο να τα πουλούν τόσο ακριβά!!! Αποφάσισε να το πάρει από βιβλιοπωλείο μεταχειρισμένων σε καλύτερη τιμη.
Κοινώς ναι να βοηθήσω... αλλά όχι να με πιάσεις κότσο!!! Ή τέλος πάντων μην το λες bazzar.
Καλά παιδί μου στο μυαλό μου είσαι
? Ήθελα να προσθέσω ότι 11 12 και 13 Δεκεμβρίου έχει παζάρι και το δικό μας φιλοζωϊκό σωματείο που κάνει κάθε χρόνο. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πάρει μια ιδέα από τιμές
stellak
Διάσημο μέλος
Όσοι ασχοληθούμε με αυτό το "κομμάτι" ξέρουμε πως θα πρέπει να το χειριστούμε. Εννοείται πως ό,τι αναφέρατε, Νεκταρία και Ράνια, κι όσα παιδιά ξέρουν από παρόμοια παζάρια, είναι χρήσιμο και λαμβάνεται υπ'όψιν
Όταν έρθει ο καιρός του, θα το φροντίσουμε και αυτό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Άποψη μου είναι επειδή τα "εμπορεύματα" του παζαριού είναι πράγματα τα οποία δε θέλουμε και κάπου αλλού πιθανόν θα τα χαρίζαμε ή απλά "σέρνονται" στα σπίτια μας ή γενικότερα δεν τα χρειαζόμαστε γιατί κάποιος μας τα δώρισε και είδαμε ότι δεν κάνουν για μας, καλό θα είναι να δοθούν σε τιμές όπως αυτές που ανέφερε η Ράνια. Αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του bazzar.
Συμφωνω μαζι σου... ωστόσο κάποια από τα πράγματα θα ειναι ολοκαίνουρια οπως ειπαν τα κοριτσια ή καποια αλλα που θα στειλω και εγω αλλα και άλλες κοπέλες θα είναι χειροποιήτες κατασκευες και νομιζω και τα δύο ή και άλλα πραγματα μπορεί να αξιζουν κατι παραπάνω, και δεν εννοω εξοφρενικες τιμες.Απλα σκοπος ειναι μαζευτουν κάποια χρηματα οποτε πρεπει να γινει μια κοστολογηση ανάλογα με τη κατάσταση του κάθε πράγματος πιστεύω.Φυσικα όσα ειναι διαφημιστικά η από εφημεριδες κτλ δεν αξίζει να κοστολογηθουν ακριβα γιατι δεν θα τα αγοράσει και κάνεις, οπως εκανε και ο γνωστός σου

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια, μην αγχώνεστε, γενικότεραΌσοι ασχοληθούμε με αυτό το "κομμάτι" ξέρουμε πως θα πρέπει να το χειριστούμε. Εννοείται πως ό,τι αναφέρατε, Νεκταρία και Ράνια, κι όσα παιδιά ξέρουν από παρόμοια παζάρια, είναι χρήσιμο και λαμβάνεται υπ'όψιν
Όταν έρθει ο καιρός του, θα το φροντίσουμε και αυτό.

έτσι καλύτερα να το αφήσουμε σε εσάς!
Melini
Διάσημο μέλος
Όσοι θέλουν να τα κερδίσουν θα πάρουν περισσότερους από ένα λαχνούς, οπότε η αξία τους θα βγει και με το παραπάνω
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τη λογική καθορισμού των χαμηλών τιμών... να σας πω ότι εγώ πήγα στο Μπαζάρ των Χωριών SOS και βρήκα τις τιμές πολύ υψηλές, δεν αγόρασα σχεδόν τίποτα, γιατί θα μπορούσα να πάρω τα ίδια πράγματα από καταστήματα ίσως και πιο φτηνα...
RedCat
Διάσημο μέλος
Εννοείται ότι οι τιμές θα είναι χαμηλές ωστε και τα πραγματα που δεν μας χρησιμευουν πια να ειναι χρήσιμα σε καποιον αλλο αλλα και το βασικότερο να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον σκοπό μας.

Η λύση της λαχειοφορου για ακριβοτερα αντικειμενα ειναι καλή.
θα οργανωθουμε καλα μην ανησυχούτε...

Melini
Διάσημο μέλος

Αν πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά, μένει να συμπληρωθούν τα δώρα και να τυπωθούν

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
νονικα μην με κοροιδευεις....αντε
..εγω το ειδα ετσι παρδαλο παρδαλο και νομιζα οτι ηταν το γατι..εγω φταιω?
![]()
Μην το συνεχιζεις,γελαω ακομα πιο πολυ!!!!

παιδια μην αγχωνεστε αφου θα ερθω εγω στο παζαρι οτι ρουχα υπαρχουν θα τα παρω
![]()
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αναφέρομαι σε πράγματα που τα έχουμε σπίτι μας και δεν τα χρειαζόμαστε και θέλουμε να τα προσφέρουμε για ένα καλό σκοπό. Πχ. ένα βιβλίο, ρούχο κόσμημα κλπ που πιθανόν έχω και δεν το θέλω, όσο σε καλή κατάσταση και αν είναι, γιατί να το πουλήσω ακριβά; ή ένα cd που πιθανόν δεν το ακούω γιατί δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Από το να δώσω για ανακύκλωση το διαθέτω σε μια πολύ χαμηλή τιμή για ένα πολύ καλό σκοπό. Με αυτό τον τρόπο και από μένα θα φύγει και θα διατεθούν χρήματα για ένα καλό σκοπό και κάποιος που θα το ήθελε θα γίνει χαρούμενοςΣυμφωνω μαζι σου... ωστόσο κάποια από τα πράγματα θα ειναι ολοκαίνουρια οπως ειπαν τα κοριτσια ή καποια αλλα που θα στειλω και εγω αλλα και άλλες κοπέλες θα είναι χειροποιήτες κατασκευες και νομιζω και τα δύο ή και άλλα πραγματα μπορεί να αξιζουν κατι παραπάνω, και δεν εννοω εξοφρενικες τιμες.Απλα σκοπος ειναι μαζευτουν κάποια χρηματα οποτε πρεπει να γινει μια κοστολογηση ανάλογα με τη κατάσταση του κάθε πράγματος πιστεύω.Φυσικα όσα ειναι διαφημιστικά η από εφημεριδες κτλ δεν αξίζει να κοστολογηθουν ακριβα γιατι δεν θα τα αγοράσει και κάνεις, οπως εκανε και ο γνωστός σου![]()
και θα ξαναπάει σε αντίστοιχο παζάρι. Δεν υπάρχει θέμα κόστους, δεν είμαι έμπορος. Το αγόρασα, το διάβασα/άκουσα/είδα δεν το θέλω πια. Μου χάρισαν κάτι, δε μου αρέσει / δε μου κάνει, από το να το πετάξω / το δώσω στη γάτα να παίζει (έχει πολλά έτσι κι αλλιώς
... άσε που στα δεκαοκτώ της δεν είναι και πολύ ενεργητική!!!) κλπ. το διαθέτω σε παζάρι μήπως κάποιος το θέλει ή απλά θα το πάρει γιατί του "γυάλισε" η τιμή... οπότε καταφέρνω να μαζευτούν χρήματα χωρίς ουσιαστικά να έχω κόστος.(στην παραπάνω περίπτωση που ανέφερα, όχι μόνο δεν ξαναπήγαν αλλά και σε συζητήσεις με άλλους γνωστούς έλεγαν: καλά μας πήγε gatouni σε ένα παζάρι...θαψιμο δηλ. με τι μούτρα λοιπόν τους λες να ξαναπάνε!!)
Συνήθως σε παζάρια αυτού του στυλ θα πάνε και άνθρωποι που πιθανόν έχουν μια στοιχειώδη ευαισθησία για τον σκοπό τον οποίο γίνεται το όλο εγχείρημα και θα χαρούν να συνεισφέρουν και κάποιες φορές μάλιστα θα ψωνίσουν κάτι, απλά και μόνο για τη χαρά της συμμετοχής/συνεισφοράς. Όταν οι τιμές είναι τέτοιες που τους αποτρέπουν να ψωνίσουν κάτι το οποίο πιθανόν και να μην το θέλουν.. απλά δε θα το πάρουν και θα τα κουβαλάμε πίσω. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χώρο που πάμε κάθε Σάββατο πχ. και διαθέτουμε πράγματα προς πώληση για να έχουμε τη λογική εντάξει δεν το πήραν τώρα θα το πάρουν την άλλη φορά. Θέλουμε να δώσουμε κάποια πράγματα σε λίγες ώρες... και τέλος. Αυτό μόνο με χαμηλές τιμές μπορείς να το καταφέρεις, και όχι να σκέφτεται ο άλλος "ναι αλλά 15 ευρώ, το θέλω πραγματικά". Φαντάσου πόσα παζάρια τέτοιου τύπου γίνονται αυτό το διάστημα. Αν ο καθένας πήγαινε σε 4-5 μόνο από αυτά και έδινε από 10 εως 15 ευρώ στο καθένα για πράγματα που δεν "καιγόταν" και ιδιαίτερα να αποκτήσει
. Στέλλα απλά συζήτηση πιστεύω γίνεται και ανταλλάσσονται απόψεις για τον καλύτερο τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης
. Δε νομίζω κανείς να το βλέπει ως κάτι άλλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
το δώσω στη γάτα να παίζει (έχει πολλά έτσι κι αλλιώς... άσε που στα δεκαοκτώ της δεν είναι και πολύ ενεργητική!!!)
το μόνο που διαφωνώ είναι το παραπάνω...κρύβεις χρόνια από το ραμολί;;;; έλεος πια..
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ έτσι πιστέυω.thanks
Οσο για το θεμα κοστολογησης και εγω νομιζω οτι καποια πραγματα αξιζουν και θα δωσουμε πανω απο 10 ευρω...οσα ειναι αθικτα ή καινουρια και τα λοιπα δεν αξιζει να μπουν 1 η 2 ευρω...Οι τιμές στα παζάρια κυμαινονται εξάλλου.Το πολυ πολυ μπορει να γινεται και παζαράκι αν σε καποιον φαινεται ακριβό
!
Πράγματι καλύτερα να το δούμε το θέμα παρουσία αντικειμένων όταν μαζευτούμε.

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε ρε σύ δηλαδή βρήκε ολόκληρο τόμο σε τιμή χαμηλότερη των 5?!!Άποψη μου είναι επειδή τα "εμπορεύματα" του παζαριού είναι πράγματα τα οποία δε θέλουμε και κάπου αλλού πιθανόν θα τα χαρίζαμε ή απλά "σέρνονται" στα σπίτια μας ή γενικότερα δεν τα χρειαζόμαστε γιατί κάποιος μας τα δώρισε και είδαμε ότι δεν κάνουν για μας, καλό θα είναι να δοθούν σε τιμές όπως αυτές που ανέφερε η Ράνια. Αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του bazzar.
Δηλαδή άμα το βιβλίο όταν το πήρες έκανε 50 και το δίνεις σε καλη κατάσταση θα το βάλεις 1 ευρώ?!!! Κουφό μου ακούγεται.
Εγώ πάντως που έχω πάει 2 φορές σε μπαζάρ της Μέριμνας που είναι για τα παιδια με καρκίνο τα αντικείμενα που ήταν μπιμπελό , κουζινικά και γενικά προπολεμικά έπιπλα εκεί μέσα τίποτα δεν έκανε 1 ευρώ. Αγόρασα έναν πίνακα 50 εκ . κάρβουνο 20€ και ένα αγγλικό κανατάκι 5. Βέβαια εμείς δεν θα έχουμε έπιπλα αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας ! Τσάμπα την βενζίνη δηλαδή που θα χαλάσουμε απο το πήγαινε έλα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εγώ θα ήθελα να το δώΚαλά παιδί μου στο μυαλό μου είσαι? Ήθελα να προσθέσω ότι 11 12 και 13 Δεκεμβρίου έχει παζάρι και το δικό μας φιλοζωϊκό σωματείο που κάνει κάθε χρόνο. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πάρει μια ιδέα από τιμές
![]()
. Γράψε πληροφορίες σχετικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
)Nickys δεν υπάρχει καμία επίθεση απολύτως, ο καθένας την γνώμη του λέει.

RedCat
Διάσημο μέλος
Προς το παρον αφηστε λιγο να ασχοληθούμε με τα διαδικαστικά που ειναι πιο επείγοντα και θα ενημερωθείτε όλοι για την τιμολόγηση (πότε και πως θα γίνει)..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool