Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Μιλησε το σαρκοβορο...:lol:
Εσυ εκει μαρη το νου σου,πως θα μας φας!Αμαν πια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσένα είπα μαρή; Ασταδγιάλα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδες Μελινι;Ειδες πως μου φερεται;
Αυτο ηταν.Τα μαζευω και παω σε αλλο μαντρι.
Μπεεεεεεεεεεε.

Εγώ από τη μεριά μου θα πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους καλοθελητές που έσπευσαν να χαλάσουν με τις ηλίθιες καχυποψίες τους μια τόσο όμορφη και ανιδιοτελή προσπάθεια. Εύγε παιδιά, να μας έχει ο θεός γερούς να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Υπάρχει ένα ανέκδοτο που ταιριάζει μ'αυτήν ακριβώς την περισταση:

Πέθανε ένας Έλληνας και πήγε στην Κόλαση.
Αφού τον καλωσόρισε ο Τοπικός Αρχι-Διάβολος Υπεύθυνος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του προσέφερε μια δωρεάν ξενάγηση στα μέρη για να διαλέξει το μαρτύριο της αρεσκείας του.
Προχώραγαν και βλέπανε διάφορα, ανθρώπους μέσα σε καζάνια, ανθρώπους σε παγωμένες λίμνες και άλλα φρικτά.
Σε μια στροφή βλέπει ο Έλληνας μια ομάδα ανθρώπων μέσα σε μια λίμνη από σκατά, απέξω διάβολοι με τρίαινες τους σπρώχνανε μέσα καθώς πάσχιζαν να βγουν.
- Αυτό το μαρτύριο διαλέγω! δηλώνει πασίχαρης ο Έλληνας.
Τον οδηγεί λοιπόν ο Διάβολος σε μια λίμνη με σκατά και μέσα διάφοροι άνθρωποι καθόντουσαν χαρωποί.
Παρόλα αυτά διάβολοι δεν υπήρχαν τριγύρω.
- Ωραία εδώ δεν έχει διαβόλους;! σκέφτεται ο Έλληνας.
- Α, εδώ έχουμε τους Έλληνες, απαντά ο διάολος. Όταν κάποιος πάει να βγει από τα σκατά οι υπόλοιποι συμπατριώτες του τον τραβάνε πίσω.

No comment!!!:/:

Βρε κορίτσια, μη το παίρνετε τοοοοοοσο βαριά :/: όλα θα γίνουν :)

Bρε Μελίνα μου δεν είναι αν θα γίνει ή δεν θα γίνει. Τα ζωάκια δεν θα σωθούν από αυτή την εκδήλωση. Απλά είναι η κουτοπονηριά του κόσμου. Λες και περιμένουν τα κορίτσια να τρέξουν για να βγάλουν τα τρελά κέρδη από τα κουρέλια μας. Έλεος πια γιατί τα έχω πάρει με τους ανεγκέφαλους.

ρε παιδια τι εγινε 2 μερες ειχα να μπω και τωρα τα διαβασα..2 πραγματα θα πω μονο οσοι σκεφτονται ετσι πραγματικα τους λυπαμαι αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλοι που το κανουν και 2ον ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στην εορταζομενη Στελλιτσα που σιγουρα εχει βρει την λυση ..περιμενουμε νεα συντομα! τοσος κοπος εγινε και σιγουρα ολα αυτα δεν θα πανε χαμενα..τα φλοισβογατα θα βοηθηθουν..:up::up::up:

κοριτσια ειχα μερες να μπω και τωρα το ειδα...μα γιατι???!!!!θα μπορεσουμε να στειλουμε πραγματα και να προωθηθουν απο σας?και εγω θα εχω περισσοτερο χρονο να φτιαξω πραγματακια.Αν ενδιαφερεστε ενημερωστε με...Και φυσικα θελω ημερολογια!

κοριτσια ειχα μερες να μπω και τωρα το ειδα...μα γιατι???!!!!θα μπορεσουμε να στειλουμε πραγματα και να προωθηθουν απο σας?και εγω θα εχω περισσοτερο χρονο να φτιαξω πραγματακια.Αν ενδιαφερεστε ενημερωστε με...Και φυσικα θελω ημερολογια!
:D
Η γενική ιδέα παραμένει, δεν έχουμε εγκαταλείψει. Ακόμα μαζεύουμε πράγματα. Όταν έχετε μαζέψει κάτι εσείς από την επαρχία ειδοποιείτε εμένα την Λέττα.Σχετικά με τα ημερολόγια στείλε πμ στην Στέλλα να σου πεί πως μπορείς να πάρεις.

Ρε παιδια γιατι αναβληθηκε το ολο θεμα:confused:,ειχα μερες να μπω και εχασα επεισοδια!:rolleyes:

Χθες παρέλαβα από τα κορίτσια του Φλοίσβου το ημερολογιάκι.
Γλύκααααα! Πολύ το χάρηκα. :up::up::up:
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες μαυτά τα καημένα και ταλαιπωρημένα γατάκια σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε γιατί εγκαταλείποντας τις προσπάθειες δεν αφήνουμε μόνο αυτά τα καημένα που ζουν συνέχεια μέσα στο κρύο αλλά μαζί εγκαταλειπουμε και τα καημένα τα κορίτσια που συνέχεια προσπαθούν και μερα νύχτα πηγαίνουν και τα φροντίζουν.:up:

Συγνώμη που άργησα να το γράψω.

Να γράψω κάτι το οποίο θεωρώ ότι ειναι αμέλεια μου που ξέχασα να το γράψω και ζηταω συγνώμη.
Στην έκθεση η Ζήνα από την Θεσσαλονίκη μου έφερε η κοπελα μία τεράστια τσάντα με πράγματα για το παζάρι. Και η Νίκη έφερε και κάποια CD επιπλέον στα πράγματα που είχε δώσει.
Ζήνα γράφω σωστά το όνομα σου?
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλο τον κόπο που κουβάλησες απο τόσο μακριά με τα χέρια μία τόσο βαριά τσάντα. Να σαι καλά.

Βρε κορίτσια μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα και ντρέπομαι που άργησα:redface::redface::redface: δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, με το ζόρι γράφω..
Λοιπόν αύριο κατεβαίνω υπόγειο και συγκεντρώνω πράγματα, είπαμε βιβλία cd ρούχα χριστ.στολίδια, μικροαντικείμενα (τι ακριβώς περιλαμβάνει?) :hmm::hmm:
Πως θα φτάσουν σε σας μόλις τα μαζέψω?
εγώ δεν μπορώ να έρθω ως γνωστών, αλλά θέλω πάρα πάρα πολύ να στείλω τα πράγματα κ αν υπάρχει κ τίποτα άλλο που θα μπορούσα να είμαι χρήσιμη (από το σπίτι) πείτε μου,μήπως να στείλω καμια ανακοινωσούλα στα μπλόγκς?

πείτε μου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην υπέροχη προσπάθεια:up::up:

Χριστινάκι, η εκδήλωσή μας αυτή δε θα γίνει τελικά, λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με Εφορίες κλπ. Με την ησυχία σου μάζεψε ό,τι δε χρειάζεσαι (αν και εγώ δε συμφωνώ καθόλου ένα μήνα πριν γεννήσεις να μετακινείς και να σηκώνεις το οτιδήποτε:down:), διότι τα πράγματα που μαζέψαμε έχουμε συζητήσει με τη Λέττα να τα πάμε στο παζάρι του ΣΠΑΖ (εάν δεν μας προκύψει κάτι καλύτερο, που τώρα πια δύσκολα...). Οπότε, χωρίς βιασύνη ό,τι συγκεντρώσεις το αποθηκεύεις προσωρινά και μιλάμε με πμ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Η γενική ιδέα της εγκδήλωσης παρόλο που άλλαζει υπόσταση δεν παύει και εγκαταλείπεται.
Οποια κοπελιά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται παρακαλείται να διαβάσει την ανακοίνωση στο θέμα του garage sale.
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back