Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

αυτό είναι... η επόμενη γάτα μου θα είναι ragdoll

τι υπέροχη ράτσα!
@mpoulaalekoula: νομίζω η ράτσα που λες είναι oriental
Χαριτωμένες τις βρίσκω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω για τις ragdoll!λατρεύω ragdoll
αυτό είναι... η επόμενη γάτα μου θα είναι ragdoll
τι υπέροχη ράτσα!
@mpoulaalekoula: νομίζω η ράτσα που λες είναι orientalΧαριτωμένες τις βρίσκω
![]()
Είναι πανέμορφες γάτες..
Δε θα συμφωνήσω όμως και για τις oriental..Δεν κάνω πλάκα, με τρομάζει η φυσιογνωμία τους..Είναι αυτό που θα χαρακτήριζα creepy..Μοιάζει με ανθρωπόμορφη γάτα..Έτσι όπως την κοιτάζω, περιμένω πως το επόμενο πράγμα που θα κάνει, είναι να μου μιλήσει

Δυστυχώς είχα δει μια τέτοια γατούλα πριν από 3 χρόνια, να περιπλανιέται στην αυλή μας και ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ.Η λογική μου λέει ότι είχε αγοραστεί και μετά άλλαξαν γνώμη και την παράτησαν.. Ήταν και είναι το πιο σκελετωμένο πλάσμα που έχω δει ποτέ να κινείται..Φοβερά αλοιωμένη παρουσία!Πήγα να βάλω της φαγητό αλλά με το που με είδε άρχισε να "τρέχει" και να τρεκλίζει..Ίσα που μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του από την αδυναμία ενώ τα κόκκαλά της νόμιζες πως θα ξεχαρβαλιαστούν..Εξαφανίστηκε..
Από τότε βλέπω εφιάλτες καμιά φορά με αυτή τη γατούλα..
Υποθέτω θα μου έμεινε τραυματικό..
Πάντως μοιάζει με goblin..τουλάχιστον..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω μπερδευτεί πια! Δεν ξέρω πια ράτσα μου αρέσει περισσότερο! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
https://picasaweb.google.com/114501734555400533794/FIFeWorldshowZagrebCroatie
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.flickr.com/photos/kazenotanis/sets/72157631921714164/
Πλάκα κάνω. Να'σαι καλά να ξαναπάς να μας χαρίσεις πάλι τόσο ωραίες εικόνες !

Ξεχώρισα δύο. Τον Tahtitassun Carl Philip
https://picasaweb.google.com/114501734555400533794/FIFeWorldshowZagrebCroatie#5806571523609527970
και την ( αν δε κάνω λάθος να με συγχωρέσει η κυρία ) Heather des Bords du Rhin
https://www.flickr.com/photos/kazenotanis/8152144132/in/set-72157631921714164
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Δυστυχως δεν πηγα,λογω δουλειας δε μπορεσα να κλεισω εισητηριο απο νωρις,ελπιζω ομως να παω του παραχρονου!
Και τα δυο που ξεχωρισες ειναι οντως πανεμορφα,και ειναι και τα δυο Νορβηγακια (να μην παινεψουμε το σπιτι μας;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moukelis
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Και θα συμφωνήσω με τον Ηλία, ο Tahtitassun Carl Philip είναι θεός!

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.pp.kpnet.fi/foxypaws/omatkuvat_Icebreaker.htm
kat-cats
Διάσημο μέλος
Hyperion des Aulnes de Lambercy = τι όμορφο πλάσμα που είναι....

Librian's Mimer = επίσης πανέμορφη!!!
τι βλέμμα είναι αυτό...
πω πω είναι όλα τους ένα κι ένα!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σόϊ πάει το βασίλειο!

Πάντως είναι όλα τους υπέροχα, είναι τυχεροί όσοι παρεβρέθησαν στην έκθεση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool