Εκθέσεις Μορφολογίας γατών (Cat Shows)

λατρεύω ragdoll :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
αυτό είναι... η επόμενη γάτα μου θα είναι ragdoll :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
τι υπέροχη ράτσα!

@mpoulaalekoula: νομίζω η ράτσα που λες είναι oriental :hmm:Χαριτωμένες τις βρίσκω :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λατρεύω ragdoll :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
αυτό είναι... η επόμενη γάτα μου θα είναι ragdoll :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
τι υπέροχη ράτσα!

@mpoulaalekoula: νομίζω η ράτσα που λες είναι oriental :hmm:Χαριτωμένες τις βρίσκω :P
Θα συμφωνήσω για τις ragdoll!
Είναι πανέμορφες γάτες..
Δε θα συμφωνήσω όμως και για τις oriental..Δεν κάνω πλάκα, με τρομάζει η φυσιογνωμία τους..Είναι αυτό που θα χαρακτήριζα creepy..Μοιάζει με ανθρωπόμορφη γάτα..Έτσι όπως την κοιτάζω, περιμένω πως το επόμενο πράγμα που θα κάνει, είναι να μου μιλήσει:no:

Δυστυχώς είχα δει μια τέτοια γατούλα πριν από 3 χρόνια, να περιπλανιέται στην αυλή μας και ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ.Η λογική μου λέει ότι είχε αγοραστεί και μετά άλλαξαν γνώμη και την παράτησαν.. Ήταν και είναι το πιο σκελετωμένο πλάσμα που έχω δει ποτέ να κινείται..Φοβερά αλοιωμένη παρουσία!Πήγα να βάλω της φαγητό αλλά με το που με είδε άρχισε να "τρέχει" και να τρεκλίζει..Ίσα που μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του από την αδυναμία ενώ τα κόκκαλά της νόμιζες πως θα ξεχαρβαλιαστούν..Εξαφανίστηκε..
Από τότε βλέπω εφιάλτες καμιά φορά με αυτή τη γατούλα..
Υποθέτω θα μου έμεινε τραυματικό..
Πάντως μοιάζει με goblin..τουλάχιστον..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρα πολύ ωραίο άρθρο και φανταστικές οι φωτογραφίες!!! :clapup: Έχω μπερδευτεί πια! Δεν ξέρω πια ράτσα μου αρέσει περισσότερο! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτήσω κάτι.. Επειδή έψαξα λίγο τις φωτογραφίες και δεν είδα γάτες Σαβάνας... Αυτές δεν διαγωνίζονται???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην Ελλαδα προς το παρον τουλαχιστον οι εκθεσεις διοργανωνονται απο τον ΕΟΓ που ειναι υποομιλος της FIFe,η οποια δεν αναγνωριζει τη συγκεκριμενη φυλη.Εξαλλου δεν εχει φερει και ποτε κανεις καμια σε ελληνικη εκθεση...Οσο για το εξωτερικο,αναγνωριζονται νομιζω απο την TICA αλλα δεν εχει τυχει να δω καμια σε εκθεση.

Ευχαριστώ πολύ. Είχα ακούσει γενικά ότι είναι από τις πιο έξυπνες γάτες. Έχω δει και φωτογραφίες και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές..

Δεν ξερω,εγω γενικα δεν ειμαι υπερ των υβριδιων και της τοσο μεγαλης παρεμβασης του ανθρωπου...Αλλα αυτα ειναι γουστα.

Προέρχεται από παρέμβαση του ανθρώπου?? Ούτε εγώ θα συμφωνούσα με αυτό.. Νόμιζα ότι πρόκειται για μία ράτσα που δημιουργήθηκε με φυσικές διαδικασίες..

Nαι,ειναι υβριδιο,η πρωτη διασταυρωση ηταν αναμεσα σε ενα σερβαλ και μια σιαμεζα...επειτα ο πρωτος εκτροφεας της φυλης εκανε συμφωνια με μια εκτροφεα σερβαλ και συνεχισαν τις διασταυρωσεις.

Μερικες φωτογραφίες από το World Winner Show,πριν μερικες εβδομαδες στην Κροατία:
https://picasaweb.google.com/114501734555400533794/FIFeWorldshowZagrebCroatie

...και μερικές ακόμη να πάρετε μια γευση:
https://www.flickr.com/photos/kazenotanis/sets/72157631921714164/

Μα όλες μακρύτριχες ? Τίποτα και για μας τους κοντοκουρεμένους ?

Πλάκα κάνω. Να'σαι καλά να ξαναπάς να μας χαρίσεις πάλι τόσο ωραίες εικόνες !:P

Ξεχώρισα δύο. Τον Tahtitassun Carl Philip

https://picasaweb.google.com/114501734555400533794/FIFeWorldshowZagrebCroatie#5806571523609527970

και την ( αν δε κάνω λάθος να με συγχωρέσει η κυρία ) Heather des Bords du Rhin

https://www.flickr.com/photos/kazenotanis/8152144132/in/set-72157631921714164

Πωπω, βρε Δωρα μου, ζαλιστηκα! Τι υπεροχα πλασματα, τι τριχωματα, τι χρωματα, εχω παθει!!! Βεβαια δεν μπορω να πω οτι δεν ξεχωρισα καποιο, γιατι ξεχωρισα. Ghost Rider, ελπιζω αυτο να ειναι το ονομα του, τι ασυνηθιστος συνδυασμος χρωματων, τι μαγευτικο πλασμα, το ερωτευτηκα!!!

Xα χα,θα ψαξω να βρω και αλμπουμ με τις υποψηφιοτητες των κοντοτριχων,να μη μεινετε παραπονεμενοι.:P
Δυστυχως δεν πηγα,λογω δουλειας δε μπορεσα να κλεισω εισητηριο απο νωρις,ελπιζω ομως να παω του παραχρονου!
Και τα δυο που ξεχωρισες ειναι οντως πανεμορφα,και ειναι και τα δυο Νορβηγακια (να μην παινεψουμε το σπιτι μας; :P )

Αλήθεια ? Έχω πολλά να μάθω ακόμα. Λοιπόν τον λευκό τον έκανα Αγκύρας. :redface:

:)

Τα Αγκυρας εχουν πολυ πιο μυτερο μουσουδακι και τα αυτια τους ειναι πολυ πιο κοντα μεταξυ τους,σαν κουνελακια.Τα λευκα Νορβηγικου ειναι πραγματικα μαγευτικα,αν ειχαμε BAER test στην Ελλαδα θα ειχα παρει σιγουρα...

Είναι όλα τους ένα κι ένα, πραγματικά! :D
Και θα συμφωνήσω με τον Ηλία, ο Tahtitassun Carl Philip είναι θεός! ;)

Το ίδιο εντυπωσιακος με το μπαμπα του:
https://www.pp.kpnet.fi/foxypaws/omatkuvat_Icebreaker.htm

Tahtitassun Carl Philip = Θεός!!!! είναι πραγματικά υπέροχος!!!:)
Hyperion des Aulnes de Lambercy = τι όμορφο πλάσμα που είναι....:D
Librian's Mimer = επίσης πανέμορφη!!! :) τι βλέμμα είναι αυτό...:)

πω πω είναι όλα τους ένα κι ένα!!!

Όντως, Δώρα!
Σόϊ πάει το βασίλειο! :D
Πάντως είναι όλα τους υπέροχα, είναι τυχεροί όσοι παρεβρέθησαν στην έκθεση! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back