ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωπα καλε...απλα πας στην αναζητηση και δινεις μια λεξη κλειδι και στο βγαζειπωπω ντροπηδεν το βρηκα
ασχετη γκομενα
παιδια εχετε δικιο το πορτακι θελει ασφαλεια αλλιως αντε γεια![]()
Εχω κανει εγω πατατες στο my cat
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

η μελινα κρυφτηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπομονη...ειναι νωρις ακομα...δωστους λιγο χρονο...το ενα με το αλλο θα μαθουνλοιπον εχω το πορτακι ανοκτο κ η μαργαριτα μπαινοβγαινει. το εχει κανει ηδη 3φορες. ο παρασκευας εμεινε στην αυλη κ δεν πλησιαζει ντιπ.
η μελινα κρυφτηκε

vickymoon
Διάσημο μέλος
νομιζω οτι ο τονος θα ειναι ακαταμαχητος.Άνοιξε, παιδί μου, μια κονσέρβα τόνο να μυρίσει ο Βούλης και η Μελίνα να "τσιμπήσουν" και να έρθουν για φαγητό...
το ξερω ειναι νωρις αλλα η ανυπομονη η μανα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το'χουν οι Μαργαριτεςλοιπον εχω το πορτακι ανοκτο κ η μαργαριτα μπαινοβγαινει. το εχει κανει ηδη 3φορες. ο παρασκευας εμεινε στην αυλη κ δεν πλησιαζει ντιπ.
η μελινα κρυφτηκε
η μαμα μου ειναι πολυ εξυπνη γυναικα

vickymoon
Διάσημο μέλος
λοιπον τα ζωα μου ειναι ο αινσταιν

ειδε κ αποειδε ο παρασκευας κ πηρε φορα κ μπηκε απο το πορτακι

κ εγω αμεσως του εδωσα φαγητακι κ του ειπα μπραβο μπραβο

drf
Δραστήριο μέλος
νομιζω οτι ο τονος θα ειναι ακαταμαχητος.
το ξερω ειναι νωρις αλλα η ανυπομονη η μανα...![]()
καλά ναι.. κάνε πως ταϊζεις το άλλο μέσα να δεις για πότε πλησιάζει

υγ: θέλω και εγώ να βάλω ένα πορτάκι για την αυλή αλλά επιδεί οι δικές μου δε τα πάνε καλά με αυτό το τρόπο τις έχω υπο έλεγχο συν του ότι μπορώ να βρω και κάνα επισκέπτη που και που μέσα..

vickymoon
Διάσημο μέλος
μα το πορτακι κλειδωνει κιολας, οποτε το χρησιμοποιεις οταν εισαι παρων.καλά ναι.. κάνε πως ταϊζεις το άλλο μέσα να δεις για πότε πλησιάζει
υγ: θέλω και εγώ να βάλω ένα πορτάκι για την αυλή αλλά επιδεί οι δικές μου δε τα πάνε καλά με αυτό το τρόπο τις έχω υπο έλεγχο συν του ότι μπορώ να βρω και κάνα επισκέπτη που και που μέσα..![]()
νομιζω δυσκολα θα μπει αλλο κ αν μπει θα φυγει σουμπητο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δηλαδη ζεις συγκινητικες στιγμες! Μπραβο μπραβο!!λοιπον τα ζωα μου ειναι ο αινσταιν
ειδε κ αποειδε ο παρασκευας κ πηρε φορα κ μπηκε απο το πορτακι
κ εγω αμεσως του εδωσα φαγητακι κ του ειπα μπραβο μπραβο![]()

Οταν το εμαθα στη Σεμελη, ο συντροφος μου και ο γιος μου ειχαν παει για ποδηλατο...οταν επεστρεψαν και το ειχε μαθει, χοροπηδαγα απο τη χαρα μου για την επιτυχια μου και την εξυπνη γατα μου

Επρεπε να δειτε τη φατσα τους

vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω μες στην τρελη χαρα κ την υπερηφανεια κ ερχεται ο βασιλης τον τραβαω αρον αρον να του δειξω. κοιταει κ μου λεει τι?

του λεω κοιτα η γατα εμαθε κ μπαινοβγαινει

ε και τι δυσκολο ειναι αυτο
μου λεει.
εμεινα

κ μου λεει μετα, γι αυτο κανεις σαν να μαθαν την προπαιδεια

να μαθαιναν αυτο να εντυπωσιαστω για ενα πορτακι σιγα τα αυγα.
τι του λες τωρα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩσου λεω μεγαλεια οχι αστεια.
εγω μες στην τρελη χαρα κ την υπερηφανεια κ ερχεται ο βασιλης τον τραβαω αρον αρον να του δειξω. κοιταει κ μου λεει τι?
του λεω κοιτα η γατα εμαθε κ μπαινοβγαινει
ε και τι δυσκολο ειναι αυτομου λεει.
εμεινα
κ μου λεει μετα, γι αυτο κανεις σαν να μαθαν την προπαιδεια
να μαθαιναν αυτο να εντυπωσιαστω για ενα πορτακι σιγα τα αυγα.
τι του λες τωρα?![]()

stellak
Διάσημο μέλος
(άνδρες...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
κοιτα τι κανει η μαργαριτα. την βγαζω εξω ξαναμπαινει

την ξαναβγαζω και ξαναμπαινει

τοτε εγω ολο καμαρι του λεω. ε...?? τι εχεις να πεις τωρα...???
κ μου λεει αν μαθουν να το κανουν κατακορυφο αυτο θα εντυπωσιαστω

ε ας στο καλο παλιο γουμαρια αντρες δεν καταλαβαινετε ντιπ καταντιπ.
τοση ωρα εκπαιδευση κ παρε φαι κ ψι ψι ψι κ ελα απο εδω κ μπραβο κ το ενα κ το αλλο

συμφωνω με τη στελλα (αντρες πεταμενα λεφτα

)οχι παντα, που κ που
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα παλι το project της εκπαιδευσης του ανδρος με τις γατες μου, με προκαλει...όπως τα βλέπω τα πράγματα, εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια(άνδρες...)
Αντε μη τους βαλουμε κι αυτονων πορτακι να μπαινοβγαινουν που να το κλειδωνουμε οποτε γουσταρουμε

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Συνέχισε την εκπαίδευση, το πολύ ως αύριο, θα κλειδώνουν και θα ξεκλειδώνουν κιόλας

drf
Δραστήριο μέλος
εμενα παλι το project της εκπαιδευσης του ανδρος με τις γατες μου, με προκαλει...
Αντε μη τους βαλουμε κι αυτονων πορτακι να μπαινοβγαινουν που να το κλειδωνουμε οποτε γουσταρουμε![]()
καλό αυτό...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε δε μιλαμε για σενα που εισαι γατοφιλοςκαλό αυτό...![]()
...μιλαμε για εκεινους που μας τα χωνουν ολη την ωρα με τις γατες μας
vickymoon
Διάσημο μέλος

δυσκολακι
drf
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool