14-11-16
00:44
Τελικά alcyone η ανάγκη τον έκανε δηλαδή η πείνα του και η επιμονή μου το φαγητό του να βρισκεται πάντα στην άλλη πλευρά και δεν χρειάστηκε ούτε 2 ημέρες για να το ξεφοβηθεί . Δεν είναι και τόσο κεφάλας , εγώ βιάστηκα να τον χαρακτηρίσω έτσι γιατί είχα μόνο το ΣΚ στη διάθεσή μου για να τον βοηθήσω στα εντατικά μαθήματα του περάσματος . Το πορτάκι αυτό λοιπόν είναι σούπερ αλλά οντως λίγο θορυβώδες. Θα ηταν τέλειο χωρίς τον πλαστικό ήχο αλλά ενδεχομένως τότε δεν θα ήταν μονωτικό .
Συγγνώμη για την γίγα φωτό , κάτι δεν καταλαβαίνω και στους 2 τρόπους ανεβάσματος ή καπου κολλάει το pc μου , βαριέμαι και κάνω ότι μου κατέβει .
Σε ευχαριστώ για την απάντηση .
Συγγνώμη για την γίγα φωτό , κάτι δεν καταλαβαίνω και στους 2 τρόπους ανεβάσματος ή καπου κολλάει το pc μου , βαριέμαι και κάνω ότι μου κατέβει .
Σε ευχαριστώ για την απάντηση .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
14-11-16
20:37
Ασφαλώς και δεν είναι κεφάλας (στο μυαλό τουλάχιστον) σα "γάτος" που είναι.Δεν είναι και τόσο κεφάλας , εγώ βιάστηκα να τον χαρακτηρίσω έτσι γιατί είχα μόνο το ΣΚ στη διάθεσή μου για να τον βοηθήσω στα εντατικά μαθήματα του περάσματος
Όμως, όπως αποδείχτηκε στη δική σας περίπτωση, δεν χρειάστηκε να περιμένεις πολύ για το επιθυμητό αποτέλεσμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool