ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η γνώμη μου είναι ότι, αν θέλεις να ζευγαρώσεις τον γάτο σου, το καλύτερο θα είναι να εξασφαλίσεις πρώτα την επίσημη πιστοποίηση από τον ΕΟΓ. Έτσι και εσύ θα είσαι 100% σωστή και οι πελάτες σου θα είναι σίγουροι ότι κάνεις όλα όσα πρέπει. Και, επιπλέον, θα συμβάλλεις στη σταδιακή εξάλειψη του θλιβερού φαινομένου του backyard breeding.
Να την πάρω μωρέ aretha... αλλά ο Ομιλος Γατας στην Ελλάδα πιστεύεις ότι είναι οργανωμένος?
Εδώ όλοι παραπονιούνται ότι δεν απαντούν καν στα τηλεφωνα.
Ενας Κασταμωνίτης είναι κι αυτός απ'ότι καταλαβαίνω μόνος του είναι...
https://www.mypetz.gr/threads/9η-Έκθεση-Γάτας.221869/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ξανακάνω την ερώτησή μου μη χαθεί στην προηγούμενη σελίδα (ρωτάω γιατί όντως έχω γνωστούς που το σκέφτονται!).
Τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνει κάποιος εκτροφέας? Δεν ξέρει κανένας βρε παιδιά?
Στείλε Pm στη Νεκταρία (Nektaria) που είναι εκτροφέας.
Σίγουρα θα ξέρει να σου πει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σίγουρα είναι ανοργάνωτα και πρωτόγονα ακόμα τα πράγματα στην Ελλάδα, και σ' αυτόν τον τομέα όπως και σε πολλούς άλλους. Όμως, με το να παρακάμπτουμε τις, έστω και υποτυπώδεις, δομές που υπάρχουν δεν βοηθάμε σε τίποτα. Γινόμαστε μέρος του προβλήματος, αντί για μέρος της λύσης.
Εσύ γνωρίζεις βάσει ποιων προυποθέσεων ο ΕΟΓ σου δίνει την πιστοποίηση?
aretha
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα. Σ'ευχαριστώ.Όχι, δεν το έχω ψάξει γιατί δεν είχα ποτέ καμία πρόθεση ούτε να γίνω εκτροφέας, ούτε να αγοράσω γάτα. Αλλά υποθέτω ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις μάθει κανείς.![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα για τον ΕΟΓ δεν ξερω ρε παιδια λίγο προχειρο το βλεπω, σιγα που θα μας κατευθυνει!εχω τις πειφυλάξεις μου!
Εγώ Βάσια θα τους πάρω, θα ρωτήσω και θα σας πω...
aretha
Περιβόητο μέλος
Επίσης δεν ξέρω αν θα ήταν δυνατό να πιστοποιηθεί κανείς και από κάποιον οργανισμό του εξωτερικού...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μακάρι...Εκτός από τον ίδιο τον ΕΟΓ θα μπορούν να σας διαφωτίσουν υποθέτω και όσοι έχουν ήδη την πιστοποίηση.
Επίσης δεν ξέρω αν θα ήταν δυνατό να πιστοποιηθεί κανείς και από κάποιον οργανισμό του εξωτερικού...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εκτός από τον ίδιο τον ΕΟΓ θα μπορούν να σας διαφωτίσουν υποθέτω και όσοι έχουν ήδη την πιστοποίηση.
Επίσης δεν ξέρω αν θα ήταν δυνατό να πιστοποιηθεί κανείς και από κάποιον οργανισμό του εξωτερικού...![]()
Ρώτησα κάποιες κοπέλες που μας έχουν πει ότι ετοιμάζουν εκτροφεία.
Όπως επίσης και εκτροφέα εν ισχύ.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Εγώ Βάσια θα τους πάρω, θα ρωτήσω και θα σας πω...
Ναι, ναι, να μας πεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...υπουργειο γεωργιας κρατικη αδεια λειτουργειας εκτροφειου τμημα νομαρχιας αθηνων, κτηνιατρικος υγειονομικος τομεας για εκτροφεια πρωτευουσης.
πιστοποιηση ποιοτητας απο την FIFE.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ...
Ο ΕΟΓ δεν μάλλον χρειάζεται!

Fotini
Διάσημο μέλος
Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος εκτροφέας.
...υπουργειο γεωργιας κρατικη αδεια λειτουργειας εκτροφειου τμημα νομαρχιας αθηνων, κτηνιατρικος υγειονομικος τομεας για εκτροφεια πρωτευουσης.
Ο ΕΟΓ δεν μάλλον χρειάζεται!![]()
Όλα αυτά μαζί;;;

Εμ, γι' αυτό οι εκτροφείς είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Πού να βρεις χρόνο να τρέξεις για όλα αυτά;

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος εκτροφέας.
Ο ΕΟΓ δεν μάλλον χρειάζεται!![]()
A ωραία..δηλαδή αν αρχίσεις να τρέχεις τώρα, σε 5 χρονάκια θα την έχεις την έγκριση

ΥΓ Αυτό με την εφορία πολύ αμφιβάλλω αν είναι εν ισχύ. Τουλάχιστον όταν εγώ είχα αγοράσει γατάκι από εκτροφέα, δεν μου είχε δώσει απόδειξη. Οι υπόλοιποι έχετε πάρει αποδείξεις??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εμένα μου ακούγονται υπεύθυνα όλ'αυτά!Όλα αυτά μαζί;;;Εμ, γι' αυτό οι εκτροφείς είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Πού να βρεις χρόνο να τρέξεις για όλα αυτά;
![]()
Ο εκτροφέας ούτως ή άλλως στο τρέξιμο πρέπει να είναι!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
A ωραία..δηλαδή αν αρχίσεις να τρέχεις τώρα, σε 5 χρονάκια θα την έχεις την έγκριση
ΥΓ Αυτό με την εφορία πολύ αμφιβάλλω αν είναι εν ισχύ. Τουλάχιστον όταν εγώ είχα αγοράσει γατάκι από εκτροφέα, δεν μου είχε δώσει απόδειξη. Οι υπόλοιποι έχετε πάρει αποδείξεις??
Ψυχραιμία παιδιά!
Ζήτησα από τη κοπέλα που μου το είπε, να σχολιάσει εκείνη...που έκανε τη διαδικασία.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
απλα ηταν πολυ δυσκολο για εμνα γιατι ηταν το πρωτο εκτροφειο που αναλαβανε να βγαλουν αδεια και οι ανθρωοι στη νομαρχεια δεν ηξεραν για γατες παρα μονο για αιγοπροβατα σκυλους ακι βοηοιδοι...

ειμαστε στην αναμονη λοιπον για τον ελενχο...
νομιζω ομως πως το προβλημα ειναι αλλου....
εαν τα δηλωνεις ολα και εισαι νομημοτατος με σωστες τροφες κτηνιατρους κτλ η γατα που θα πουλας δεν θα τιμαται στα 600 ευρο που κανουν συνηθως οι μαυραγορητες αλλα πολυ πιο πανω...
και οι ελληνες δεν ειανι μαθημενοι σε τεοια νουμερα και θα σου πουν τι να την κανω την αποδειξη εγω θελω αν μου κοψεις κατι απο την τιμη
εξου και τα κοριτσακια που βγαινουν και λενε βρηκα σιαμ με 100 ευρο ...
κτλ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool