avtwvia
Διάσημο μέλος
Συγνωμη για το off παιδια...
Η Σαλυ Αντωνια εχει καλυκοιο?
Ναι Γιουλη μου εχει κολυκοιο το κοριτσι μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εχουν κολλησει και τα υπολοιπα γατακια σου?Ναι Γιουλη μου εχει κολυκοιο το κοριτσι μου..![]()
Ειναι μεταδοτικο, γι΄αυτο το λεω...
τι εξετασεις εκανες γι'αυτο?παμε στα pm μη χαλαμε το θεμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Toufako μη ριχνεις λασπη σε ολουςΜιλαω για εναν, γιατι ενα γνωρισα. Τα γατακια τα ειχε μεσα σε κλουβια, αλλα ελευθερα. συνολικα πρεπει να τπηρχαν τουλαχιστον 20 γατες σε ενα δυαρι μεσα στη βρωμα. σαφως και ολοι οι εκτροφεις δεν ειναι ετσι, αλλα πιστευω οτι ειναι πολλοι. τον δικο μου τον πηρα απο εναν που τον εχουν διαγραψει απο τον ΕΟΓ. Ισως να τους χαλαγε την πιατσα. δεν τον υποστηριζω, μια φορα τον ειδα. και ουτε ξερω τις συνθηκες που μεγαλωνε τα ζωα, δεν πηγα στο εκτροφειο του. Αλλα και αυτοι που ανηκουν στον ΕΟΓ δεν ειναι οι καλυτεροι, αυτο θελω απλα να πω
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Μολις προ ημερων μου εστειλες πμ και ρωτουσες για τον εκτροφεα που πηρες τη γατα σου.Σου απαντησα αυτα που ηξερα και τπτ παρα πανω.Τι εννοεις με το ισως να τους χαλαγε τη πιατσα? Ο σκοπος μου απο τοτε που ανελαβα τον ΕΟΓ ειναι να επικρατει διαφανεια και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να χαλασει το προφιλ του.Και κακως δεν πηγες απο το εκτροφειο του να παρεις το γατακι σου
Και ποιος σου δινει το δικαιωμα να κρινεις αν ειμαστε καλυτεροι η οχι?Σταματα να παιρνεις λεξεις απο τον σωρο και να τις πετας στα προσωπα των αλλων

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Διαφωνω καθετα!Εχω μιλησει με 2,3 εκτροφεις και κανεις δε μου εδωσε την εντυπωση απο τις ερωτησεις που μου'κανε οτι εχει σκοπο το κερδος!Σε καμια περιπτωση!Και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τα εκτροφεια εχουν καταντησει ενα τεραστιο βρωμικο κυκλωμα, με μονο σκοπο το χρημα. ευχομαι και ελπιζω να αποτελεις εξαιρεση moukelis.
Μπορεις να μας τους ονομασεις?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ όσο δεν παίρνει...Εκτροφεία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.. Υποθέτω ότι όταν μπεις στο "τρυπάκι" της εκτροφής, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς..
Υπαρχουν εκτροφεια "εργοστασια" και εκτροφεια που τα χρηματα ανακυκλωνονται σα καλες τροφες ,εμβολια ακριβες αποπαρασιτωσεις(profender) και αγορες νεων γατιων.Αν καταλαβες το δευτερο αντιπροσωπευει εμενα.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς!!!Toufako μη ριχνεις λασπη σε ολουςδεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Και κακως δεν πηγες απο το εκτροφειο του να παρεις το γατακι σου
Και ποιος σου δινει το δικαιωμα να κρινεις αν ειμαστε καλυτεροι η οχι?Σταματα να παιρνεις λεξεις απο τον σωρο και να τις πετας στα προσωπα των αλλων
![]()

Οταν παίρνουμε γατάκι απο εκτροφείο το πλέον αυτονόητο είναι να πάμε οι 'ίδιοι να δουμε τις συνθήκες διαβίωσης του ζώου, το περιβάλλονμέσα στο οποίο ζουν τα ζωάκια και να μιλήσουμε με τον εκτροφέα για να έχουμε ιδία αποψη. Μου είναι αδιανόητο προσωπικά εμένα να μην γνωρίζω το περιβάλλον μέσα στο οποιο έζησε το ζωάκι μου πριν το αποκτήσω καθώς και τον άνθρωπο ο οποίος το φρόντισε και το έφτασε μέχρι εκεινη τη στιγμή της ζωής του που το απέκτησα εγώ...

Κι αν πράγματι έχει κάποιος να καταγγείλει κάτι ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει για το καλό των ζώων. Με αποδείξεις και ενδείξεις ! ΟΧΙ να πετάει κουβεντες και να πλανάται η κακή φήμη για όλους τελικα τους ανθρωπους που εκτρέφουν ζωάκια ράτσας και να τους κατατάσσει όλους στην ίδια κατηγορία... Γιατι εγώ για παράδειγμα έχω να αναφέρω πως όσους εκτροφεις γνωρίζω προσωπικά είναι άριστοι είτε κάνουν οικογενειακή εκτροφή είτε πιο εκτεταμένη και αγαπούν τα ζωα πραγματικά και τα φροντίζουν με στοργή...Εγω προσωπικά πάλι λέω χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να υπάρχουν και μη κατάλληλοι άνθρωποι να λέγονται εκτροφείς.
Fotini
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν εκτροφεια "εργοστασια" και εκτροφεια που τα χρηματα ανακυκλωνονται σα καλες τροφες ,εμβολια ακριβες αποπαρασιτωσεις(profender) και αγορες νεων γατιων.Αν καταλαβες το δευτερο αντιπροσωπευει εμενα.
Χαίρομαι που το λες, αν και δεν είχα στο μυαλό μου εσένα.. Ούτε πιστεύω ότι όλα τα πιστοποιημένα εκτροφεία στον κόσμο είναι του κέρδους.. Η μία μου γάτα ήρθε από ένα τέτοιο εκτροφείο και η άλλη από ένα ακριβώς αντίθετης νοοτροπίας.. μακάρι όλοι οι εκτροφείς να ήταν συνειδητοποιημένα άτομα και να έκαναν υπεύθυνη δουλειά!
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεις να μας τους ονομασεις?[/quote]Διαφωνω καθετα!Εχω μιλησει με 2,3 εκτροφεις και κανεις δε μου εδωσε την εντυπωση απο τις ερωτησεις που μου'κανε οτι εχει σκοπο το κερδος!Σε καμια περιπτωση!![]()
Εγινε καποιο λαθος!Δεν ειπα ποτε οτι τα εκτροφεια καταντησαν βρωμικο κυκλωμα κ.τ.λ.!Ανατρεξτε στα προηγουμενα μηνυματα και θα το διαπιστωσετε!Εγω υποστηριζω το ακριβως αντιθετο με βαση την προσωπικη μου εμπειρια!Απλα εκανα ενα λαθος με την παραβολη μηνυματος!
Ως αναφορα τα εκτροφεια ειναι τρια που αναταλαξα μηνυματα απο την Ιταλια!
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον εγω κανω οτι να'ναι ε?

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
και να ρωτησω τον Γιαννη τι εγινε με τα κουκλακια Σιαμακια του ????????????
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτά??? του την π#@#@..τε την αγγελία του ανθρώπου, ΕΛΕΟΣ

ανοίξτε ενα θέμα κ συζητήστε το. Είναι κ ευγενικος και δεν απαντάει αλλά όχι κ έτσι.... με μέτρο,
Εγώ δεν θα εμπλακώ, αν κ έχω άποψη επί του θέματος. Είναι αγένια αυτό, μπήκε κ έβαλε μια αγγελία, γράφτηκε ένα, δύο, τρια... εκατον τρια άσχετα οφ τοπικσ, κρίμα είναι να βγάζουμε όλα τα απωθημένα πάνω σε ένα θέμα που οκ μας καίει όλους, αλλά είστε όλοι λάθος!!
μήπως οι mods να επαναφέρουν λίγο την αγγελία στα ίσια της? κρίμα είναι για τα γατάκια!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και μετα οι εκτροφεις εχουν το κακο ονομα.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
Και οπωσδήποτε δεν θα ήταν λάθος να σεβόμαστε τους κανόνες του forum και να μη ενοχλούμε τους άλλους χρήστες. Γιατί, φυσικά, ό,τι χειρότερο δεν είναι τα υπέροχα γατάκια του Γιάννη και επίσης ό,τι καλλίτερο δεν είναι να την πέφτουνε στους άλλους ομαδικώς οι, κατά τα λοιπά γλυκύτατες, παρέες γατομαμάδων.
Καλή τύχη γατουλάκια

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ . Οι ανταλλαγές απόψεων για εκτροφείς κλπ ποσώς μας ενδιαφέρουν, γιατί απλούστατα οι περισσότεροι αν δεν το έχετε καταλάβει είμαστε κατά της οποιασδήποτε εμπορευματοποίησης ζώων. Και επιτέλους γιατί δεν υπάρχει ένα μέτρο. Γιατί δεν σέβεστε έναν άνθρωπο που έβαλε απλά μια αγγελία ότι χαρίζει δύο γατάκια, που έτυχε να είναι σιαμ. Δηλ αν μας είχε ξε@σει από την αρχή ο Γιάννης, θα είχαμε σκάσει όλοι μας ? Ε έλεος πια.
Και με μεγάλη μου λύπη σας λέω ότι κάτι τέτοια διαβάζουν από το γατόσπιτο και θάβουν κανονικότατα το mycat. Γιατί εμείς είμαστε οι πάρα πολύ έξυπνοι εδώ που δεν ξέρουμε που είναι η αρχή και που το τέλος.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ειδικα για τα ζώα ράτσας αν δεν γίνουν προσεκτικά οι αναπαραγωγές λόγω και της αιμομιξίας βγαίνουν ζώα με γεννετικα προβλήματα.
Και τι γίνονται τα ζωάκια αυτά μετα; Αυτό να το σκεφτούμε λίγο.
όταν εγώ είχα να βρω σπίτι για 7 σιαμ τα οποια απο 2 ετών είχαν χάσει όλα τους τα δόντια ας πούμε;
ή όταν φίλοι πήραν κόκερ απο γνωστό και τυφλώθηκε όταν έγινε 7 μηνών;
ούτε μπορει ένα ζώο να ζευγαρώνει και να γεννάει μέχρι να φτάσει 20 ετών. Ναι, στην φύση γίνεται, αλλά στατιστικά πόσα ζώα φτάνουν σε αυτήν την ηλικια αστείρωτα με συνεχείες γέννες;
Στην τελική υπάρχει και σχετική νομοθεσία για τις γέννες ιδιωτών και παλεύουμε να γίνει πιο αυστηρή, ελπίζω να γίνει κάποτε πραγματικότητα αυτό.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι το ίδιο πράγμα κάνεις κ εσύ σε άλλες αγγελίες κ ανακοινώσεις κ μπορεί να τους τη δίνει κ αυτών που γράφεις κ χαλάς τις αγγελίες τους, άρα αφου βλέπεις τώρα πόσο άσχημο είναι καλό θα ήταν από όλους μια σύνεση κ να λέμε τις απόψεις μας με ένα πιο πολιτισμένο τρόπο κ ίσως με ΡΜ κ όταν υπάρχει ζήτημα κινδύνου για κάποια γατάκια |(όπως με το συγκεκριμένο άτομο που ζευγαρώνει γατάκια με συγγενικους δεσμούς κ προφανώς κάποια στιγμή τα μικρά θα παρουσιάσουν πρόβλημα ) καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα νήμα χωριστό στο οποίο θα τεθεί το πρόβλημαΓιάννη, επειδή μου την δίνει πάρα μα πάρα πολύ να διαβάζω την χ άποψη του καθενός εδώ μέσα και επειδή συμφωνώ με την
Συμφωνώ και επαυξάνω κ καλό θα ήταν κ τα γατάκια που θα δίνονται να δίνονται όχι με συμβολική τιμή αλλά με τσουχτερή τιμή έτσι ώστε όποιος τα παίρνει να το έχει αποφασίσει κ σκεφτεί 2 φορές κ να έχει καταλήξει σε μια συνειδητή απόφαση. Μόνο στο ακόμα που είπες drusilia να διορθώσω ΚΥΡΙΩΣ αυτά τα γατάκια πρέπει να τα αναλάβουν εκτροφείςΓια να πω την ταπεινή μου άποψη εδώ, για εμένα η αναπαραγωγή για οποιαδήποτε ράτσα, ακομα και για τη λεγόμενη βραχύτριχη ευρωπαϊκη, θα έπρεπε να γίνεται ΜΟΝΟ απο νόμιμους και σωστους επαγγελματιες εκτροφείς.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ και επαυξάνω κ καλό θα ήταν κ τα γατάκια που θα δίνονται να δίνονται όχι με συμβολική τιμή αλλά με τσουχτερή τιμή έτσι ώστε όποιος τα παίρνει να το έχει αποφασίσει κ σκεφτεί 2 φορές κ να έχει καταλήξει σε μια συνειδητή απόφαση. Μόνο στο ακόμα που είπες drusilia να διορθώσω ΚΥΡΙΩΣ αυτά τα γατάκια πρέπει να τα αναλάβουν εκτροφείς
Θα συμφωνησω, οχι ομως με το τσουχτερο
η αποψη μου ειναι οτι ΟΛΑ τα γατακια θα πρεπε να δινονται εναντι καποιου αντιτιμου, ετσι ωστε αυτος που θα το παρει ετσι για να παιξουν τα παιδια του ή να δει αν μπορει ρε αδερφε να γινει υπευθυνος κλπ , να το σκεφτει 10 φορες πριν το κανει....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool