anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά μην το ψάχνεις.. Έχει διάφορους που ενοχλουνται από τα ζώα μόνο και μόνο επειδή αυτά αναπνέουν και υπάρχουν. Θέλεις να φρίξεις τελείως? Πριν λίγο καιρό ο φίλος μου ο Δημήτρης πήγαινε στη δουλειά του με το αυτοκίνητο. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής που δεν έτρεχε ιδιαίτερα ούτε αυτός αλλά ούτε και το προπορευόμενο αυτοκίνητο και που είχε τέλεια οπτική επαφή με το οδόστρωμα (το τονίζω αυτό) είδε στην μια μεριά του δρόμου μια σκυλίτσα με τα κουταβάκια της που προφανώς τα είχε περάσει απέναντι. Ένα κακομοιρούλικο όμως είχε μείνει στο δρόμο. Η μπροστινή οδηγός, που αποκλείεται να μην το είδε, ούτε καν φρέναρε.. Απλά πέρασε απο πάνω του σαν να μην έτρεχε τίποτα. Το πιστεύεις? τέτοια αναισθησία! Βλέπεις μερικοί νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει αποκλειστικά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος τα φοβάται έχει το δικαίωμα να μην τα θέλει κοντά του (κι αυτά τα άτιμα όλο μου έρχονται, συχνά για χαρούλες και προσπαθώ πολύ να μείνω άνετη και τελευταία κατάφερα και ψιλοχάιδεψα ένα, αλλά με πολύ ζόρι
), αλλά όχι να τον πειράζουν και από απόσταση!Για την "τύπισσα" που πάτησε το κουταβάκι.... τι να πω! Αδιαφορία, αναισθησία...
Συμβαίνει καμιά φορά να μην μπορεί κανείς να το αποφύγει (μέχρι στην εθνική οδό με ταχύτητα καταφέραμε και αποφύγαμε σκύλο, αλλά πολύ δύσκολα), μα δεν είναι σωστό να γίνεται εσκεμμένα.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο αλλά κουκλί είναι το ψιψίνι σου

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Elunitta:**
Άσχετο αλλά κουκλί είναι το ψιψίνι σου![]()
Ευχαριστώ πολύ!

Μόλις καταφέρω, θα σκανάρω μερικές ακόμα φωτογραφίες της (και κανα δυο από τις διακοπές της που περιέγραψα). Χάρτινες παραδοσιακές βλέπετε, και παίρνουν το χρόνο τους, αλλά είναι καλές!
maxi2
Δραστήριο μέλος
), με αποτέλεσμα να τις ταίζουμε και να μην ξεκολλάνε προς μεγάλη δυσανασχέτηση των σερβιτόρων....Χέσ.......κα!!!!!!

vicki v.
Δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου την έσπασε όμως η τύπισσα της παρέας μου, της οποίας ο γιος πήρε γαρίδες και όταν εγώ έδωσα ένα κεφάλι γαρίδας σε ένα κακόμοιρο γατάκι μου την είπε "τα κεφάλια τα τρώω εγώ!"... Της απάντησε δεόντως ο άντρας μου "καλά, αφού σου αρέσει να τρως τα κόκκαλα!!!!". Δεν άντεξα ρε παιδιά, άρχισα να δίνω επιδεικτικότερα το φιλέτο στα γατούνια!
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Καλό! Πολύ καλό! Κι εγώ με την κολλητή μου όποτε πηγαίνουμε για φαγητό τα ίδια γίνονται! Το γέλιο είναι ότι εκείνη έχει αδυναμία στα σκυλιά κι εγώ στις γάτες, οπότε μαζεύουμε όλο το ζωικό βασίλειο!!!Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω παλι εκει που παμε κ τρωμε τα σαββατα παραγγελνω κ μια εξτρα μεριδα κοτο πουλο για τα γατια που μαζευονται οποτε μια <<κυρια>> γυρισε κ μου ειπε με θρασσος οτι την ενοχλουν κ εγω τοτε επειδη ξερω το παιδι που εχει το μαγαζι του ζητησα αλλη μια μεριδα επιπλεον γιατι οι γατες πειναγαν πολυ κ του ειπα να στειλει ενα ξυδι κοπελια να το πιει για να ηρεμιση αυτη επαθε την πλακα της κ σηκωθηκε κ εφυγε ακομη το λεμε κ γελαμε
anabou
Διάσημο μέλος
Άλλο να τα φοβάσαι και να προσπαθείς να τα αποφύγεις το οποίο είναι αποδεκτό και άλλο να μην καταλαβαίνεις τον λόγο της ύπαρξής τους. Γιατί η κυρία που ανέφερα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, θεωρούσε τα αδέσποτα μείασμα γιατί θα της λέρωναν το εμπόρευμα επειδή θα τρίβονταν πάνω του!Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Συμφωνώ Ευρυπίδη. Κι εγώ τα φοβάμαι τα σκυλιά (τα μεγάλα κυρίως) γιατί με κυνήγησε κάποτε ένα ντόπερμαν και κόντεψα να πάθω συγκοπή...
Όποιος τα φοβάται έχει το δικαίωμα να μην τα θέλει κοντά του (κι αυτά τα άτιμα όλο μου έρχονται, συχνά για χαρούλες και προσπαθώ πολύ να μείνω άνετη και τελευταία κατάφερα και ψιλοχάιδεψα ένα, αλλά με πολύ ζόρι), αλλά όχι να τον πειράζουν και από απόσταση!
Για την "τύπισσα" που πάτησε το κουταβάκι.... τι να πω! Αδιαφορία, αναισθησία...
Συμβαίνει καμιά φορά να μην μπορεί κανείς να το αποφύγει (μέχρι στην εθνική οδό με ταχύτητα καταφέραμε και αποφύγαμε σκύλο, αλλά πολύ δύσκολα), μα δεν είναι σωστό να γίνεται εσκεμμένα.![]()
Όσο για οδηγούς και ζώα εννοείται ότι ατυχήματα (μακριά από μας) συμβαίνουν. Μου έχει τύχει όμως να ακούσω οδηγό να λέει ότι αν δει αδέσποτο στο δρόμο πατάει γκάζι αντί για φρένο και όταν του απάντησα ότι αν τον δω στον δρόμο θα κάνω το ίδιο με κοίταζε καλά καλά (μάλλον γιατί τα είχα πάρει τόσο πολύ εκείνη την ώρα που σε μεγάλο βαθμό το εννοούσα)!
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool