Ελλάς το μεγαλείο σου

anabou

Διάσημο μέλος

Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
Χτες είχα βγει με την παρέα μου και περιμέναμε να μαζευτούμε σε έναν από τους πιο τουριστικους πεζόδρομους της πόλης. Εκεί ήταν 2 σκυλιά αδέσποτα που φαίνονταν σχετικά ταϊσμένα (έχει αρκετά εστιατόρια ο πεζόδρομος). Παρατήρησα ότι οι τουρίστες στην χειρότερη περίπτωση δεν τους έδιναν σημασία. Κανείς δεν διανοήθηκε να τα κλωτσήσει ή να τα διώξει. Οι μαγαζάτορες πάλι προσπαθούσαν να τα διώξουν γιατί αυτά πήγαιναν και μύριζαν τα πράγματα που είχαν βγάλει έξω (τώρα αυτό γιατί είναι κακό θα σας γελάσω). Το ωραιότερο όμως της κατάστασης είναι ότι σε κάποια φάση εμφανίζεται κάποιος από ένα εστιατόριο και τους βάζει (σε ένα σημείο που δεν ήταν μπροστά από μαγαζί) από 1 χούφτα κροκέτες κι αυτά άρχισαν να τρώνε. Μετά από λίγο έρχεται μία που είχε μαγαζί εκεί δίπλα και μας λέει με υφάκι: "Ποιος τους τα έβαλε αυτά εδώ;" (σαν να είχε κάνει έγκλημα αυτός που τάισε τα αδέσποτα) της απαντάμε: "Ένας άνθρωπος από δω απέναντι" και μας λέει: "Α, τώρα θα το κάνουν στέκι εδώ!" της λέμε τι σας πειράζει δεν ενοχλούν κανέναν εδώ! Η απάντησή της ήταν ότι έρχονται και τρίβονται πάνω στα πράγματα... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά;!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φρίκη!!

Καλά μην το ψάχνεις.. Έχει διάφορους που ενοχλουνται από τα ζώα μόνο και μόνο επειδή αυτά αναπνέουν και υπάρχουν. Θέλεις να φρίξεις τελείως? Πριν λίγο καιρό ο φίλος μου ο Δημήτρης πήγαινε στη δουλειά του με το αυτοκίνητο. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής που δεν έτρεχε ιδιαίτερα ούτε αυτός αλλά ούτε και το προπορευόμενο αυτοκίνητο και που είχε τέλεια οπτική επαφή με το οδόστρωμα (το τονίζω αυτό) είδε στην μια μεριά του δρόμου μια σκυλίτσα με τα κουταβάκια της που προφανώς τα είχε περάσει απέναντι. Ένα κακομοιρούλικο όμως είχε μείνει στο δρόμο. Η μπροστινή οδηγός, που αποκλείεται να μην το είδε, ούτε καν φρέναρε.. Απλά πέρασε απο πάνω του σαν να μην έτρεχε τίποτα. Το πιστεύεις? τέτοια αναισθησία! Βλέπεις μερικοί νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει αποκλειστικά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και αυτη η συμπεριφορα δεν δικαιολογειτε συνηθως, μερικοι εχουν τους λογους τους που αντιπαθουν τα σκυλια. Π.χ. η μητερα ενος καλου μου φιλου οταν ηταν μικρη, ειχε δαγκωθει απο ενα σκυλο και της ειχε κανει μεγαλη ζημια. Απο τοτε οποτε την πλησιαζει σκυλος σοκαριζεται και κανει αψυχολογητες κινησεις θελοντας να το διωξει.

Συμφωνώ Ευρυπίδη. Κι εγώ τα φοβάμαι τα σκυλιά (τα μεγάλα κυρίως) γιατί με κυνήγησε κάποτε ένα ντόπερμαν και κόντεψα να πάθω συγκοπή...
Όποιος τα φοβάται έχει το δικαίωμα να μην τα θέλει κοντά του (κι αυτά τα άτιμα όλο μου έρχονται, συχνά για χαρούλες και προσπαθώ πολύ να μείνω άνετη και τελευταία κατάφερα και ψιλοχάιδεψα ένα, αλλά με πολύ ζόρι :redface:), αλλά όχι να τον πειράζουν και από απόσταση!

Για την "τύπισσα" που πάτησε το κουταβάκι.... τι να πω! Αδιαφορία, αναισθησία...
Συμβαίνει καμιά φορά να μην μπορεί κανείς να το αποφύγει (μέχρι στην εθνική οδό με ταχύτητα καταφέραμε και αποφύγαμε σκύλο, αλλά πολύ δύσκολα), μα δεν είναι σωστό να γίνεται εσκεμμένα. :down:

Μπορούσε να το αποφύγει,Αθανασία μου, αυτό είναι το θέμα. Πήγαιναν με 30 αλλά αυτή δεν έκανε τον κόπο ούτε να στρίψει λιγάκι το τιμόνι της.. Όσο για τις φοβίες είναι φοβίες και όλοι έχουμε κάποιες. Όμως θα κοιτάξεις να το αποφύγεις το ζωντανό δεν θα το κλωτσήσεις κιόλας!

Άσχετο αλλά κουκλί είναι το ψιψίνι σου:inlove:

Αρχική Δημοσίευση από Elunitta:
**

Άσχετο αλλά κουκλί είναι το ψιψίνι σου:inlove:

Ευχαριστώ πολύ! :)

Μόλις καταφέρω, θα σκανάρω μερικές ακόμα φωτογραφίες της (και κανα δυο από τις διακοπές της που περιέγραψα). Χάρτινες παραδοσιακές βλέπετε, και παίρνουν το χρόνο τους, αλλά είναι καλές!

Εμείς έχουμε μπεί στη μαύρη λίστα των εστιατορίων... 'Οπου πάμε και καθόμαστε έξω, μαζεύονται γύρω μας γάτες (δεν ξέρω γιατί......:redface: ), με αποτέλεσμα να τις ταίζουμε και να μην ξεκολλάνε προς μεγάλη δυσανασχέτηση των σερβιτόρων....

Χέσ.......κα!!!!!!:P :P :P :P

Λες και τα ζωάκια θα τους μολύνουν ή κάτι τέτοιο. Πιο βρώμικοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν το φαγητό μερικές φορές παρά τα αδέσποτα! ;)

Που να βλέπατε που πήγαμε σε "κυριλέ" εστιατόριο στη Σκόπελο που είναι μέσα σε κήπο με καμιά δεκαριά γατούνια τριγύρω. Περιττό να σας πω ότι παρήγγειλε φιλέτο με μανιτάρια αλά κρεμ και τελικά έφαγα τα μανιτάρια. Μωρέ φάγανε τα γατούνια φιλέτο εκείνο το βράδυ!!
Μου την έσπασε όμως η τύπισσα της παρέας μου, της οποίας ο γιος πήρε γαρίδες και όταν εγώ έδωσα ένα κεφάλι γαρίδας σε ένα κακόμοιρο γατάκι μου την είπε "τα κεφάλια τα τρώω εγώ!"... Της απάντησε δεόντως ο άντρας μου "καλά, αφού σου αρέσει να τρως τα κόκκαλα!!!!". Δεν άντεξα ρε παιδιά, άρχισα να δίνω επιδεικτικότερα το φιλέτο στα γατούνια!

εγω παλι εκει που παμε κ τρωμε τα σαββατα παραγγελνω κ μια εξτρα μεριδα κοτο πουλο για τα γατια που μαζευονται οποτε μια <<κυρια>> γυρισε κ μου ειπε με θρασσος οτι την ενοχλουν κ εγω τοτε επειδη ξερω το παιδι που εχει το μαγαζι του ζητησα αλλη μια μεριδα επιπλεον γιατι οι γατες πειναγαν πολυ κ του ειπα να στειλει ενα ξυδι κοπελια να το πιει για να ηρεμιση αυτη επαθε την πλακα της κ σηκωθηκε κ εφυγε ακομη το λεμε κ γελαμε

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εγω παλι εκει που παμε κ τρωμε τα σαββατα παραγγελνω κ μια εξτρα μεριδα κοτο πουλο για τα γατια που μαζευονται οποτε μια <<κυρια>> γυρισε κ μου ειπε με θρασσος οτι την ενοχλουν κ εγω τοτε επειδη ξερω το παιδι που εχει το μαγαζι του ζητησα αλλη μια μεριδα επιπλεον γιατι οι γατες πειναγαν πολυ κ του ειπα να στειλει ενα ξυδι κοπελια να το πιει για να ηρεμιση αυτη επαθε την πλακα της κ σηκωθηκε κ εφυγε ακομη το λεμε κ γελαμε
Καλό! Πολύ καλό! Κι εγώ με την κολλητή μου όποτε πηγαίνουμε για φαγητό τα ίδια γίνονται! Το γέλιο είναι ότι εκείνη έχει αδυναμία στα σκυλιά κι εγώ στις γάτες, οπότε μαζεύουμε όλο το ζωικό βασίλειο!!!

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Συμφωνώ Ευρυπίδη. Κι εγώ τα φοβάμαι τα σκυλιά (τα μεγάλα κυρίως) γιατί με κυνήγησε κάποτε ένα ντόπερμαν και κόντεψα να πάθω συγκοπή...
Όποιος τα φοβάται έχει το δικαίωμα να μην τα θέλει κοντά του (κι αυτά τα άτιμα όλο μου έρχονται, συχνά για χαρούλες και προσπαθώ πολύ να μείνω άνετη και τελευταία κατάφερα και ψιλοχάιδεψα ένα, αλλά με πολύ ζόρι :redface:), αλλά όχι να τον πειράζουν και από απόσταση!

Για την "τύπισσα" που πάτησε το κουταβάκι.... τι να πω! Αδιαφορία, αναισθησία...
Συμβαίνει καμιά φορά να μην μπορεί κανείς να το αποφύγει (μέχρι στην εθνική οδό με ταχύτητα καταφέραμε και αποφύγαμε σκύλο, αλλά πολύ δύσκολα), μα δεν είναι σωστό να γίνεται εσκεμμένα. :down:
Άλλο να τα φοβάσαι και να προσπαθείς να τα αποφύγεις το οποίο είναι αποδεκτό και άλλο να μην καταλαβαίνεις τον λόγο της ύπαρξής τους. Γιατί η κυρία που ανέφερα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, θεωρούσε τα αδέσποτα μείασμα γιατί θα της λέρωναν το εμπόρευμα επειδή θα τρίβονταν πάνω του!
Όσο για οδηγούς και ζώα εννοείται ότι ατυχήματα (μακριά από μας) συμβαίνουν. Μου έχει τύχει όμως να ακούσω οδηγό να λέει ότι αν δει αδέσποτο στο δρόμο πατάει γκάζι αντί για φρένο και όταν του απάντησα ότι αν τον δω στον δρόμο θα κάνω το ίδιο με κοίταζε καλά καλά (μάλλον γιατί τα είχα πάρει τόσο πολύ εκείνη την ώρα που σε μεγάλο βαθμό το εννοούσα)!

ladycat, φοβερο! εξαιρετικο! ανεπαναληπτο! να μας τα λέτε αυτά να τα εφαρμόζουμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back