Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την άλλη Κυριακή 4/2 έχει γεννέθλια ο ξάδελφός μου και μας έχει τραπέζι οικογενειακώς. Μένει μάκριά, Π.Πεντέλη και αν το τραπέζι είναι μεσημέρι θα μου φάει όλη τη μέρα. Αν τελικά είναι βράδυ ίσως προλάβω να έρθω πριν πάω εκεί.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Για καθήστε! Μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάτε για 4 Φεβρουαρίου! Είχα να μπω στο θέμα από 19/1 και είχα μείνει στο ότι μιλάγαμε για αυτή την Κυριακή 28/1. Δεν πήρα είδηση ότι άλλαξε η μέρα...![]()
![]()
![]()
Την άλλη Κυριακή 4/2 έχει γεννέθλια ο ξάδελφός μου και μας έχει τραπέζι οικογενειακώς. Μένει μάκριά, Π.Πεντέλη και αν το τραπέζι είναι μεσημέρι θα μου φάει όλη τη μέρα. Αν τελικά είναι βράδυ ίσως προλάβω να έρθω πριν πάω εκεί.![]()
ελπιζω να τα καταφερεις, να γινει βραδυ το τραπεζι!!!
εστω να περασεις για λιγο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μητερα μου πηγαινει μακρια για κοπη πιτας με τους συνεργατες της (υποχρεωτικα
) και ξεκιναει απο εκει στις τρεις... Μονο μετα τις 5:30...
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Για καθήστε! Μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάτε για 4 Φεβρουαρίου! Είχα να μπω στο θέμα από 19/1 και είχα μείνει στο ότι μιλάγαμε για αυτή την Κυριακή 28/1. Δεν πήρα είδηση ότι άλλαξε η μέρα...![]()
![]()
![]()
Την άλλη Κυριακή 4/2 έχει γεννέθλια ο ξάδελφός μου και μας έχει τραπέζι οικογενειακώς. Μένει μάκριά, Π.Πεντέλη και αν το τραπέζι είναι μεσημέρι θα μου φάει όλη τη μέρα. Αν τελικά είναι βράδυ ίσως προλάβω να έρθω πριν πάω εκεί.![]()
Μακαρι να μπορεσεις να ερθεις...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσια απο Χαλανδρι-Αγ.Παρασκευη και γυρω περιοχων πως θα πατε?Να κανονισουμε να παμε ολες μαζι με το μετρο για οποιες βολευει?
mimikaki
Διάσημο μέλος
αφου η Νιαου,η Ασπασια κι η Σαρδελα δεν μπορουν πολυ νωρις,θελετε να πουμε πιο αργα?
η ασπασια δεν ξερει ακομη εξαρταται απο την ωρα που θα γινει το τραπεζι! ειναι και η aiorasky που ερχεται απο θεσ/νικη... απορω με τον προγραμματισμο σας μπραβο!!! εγω δεν ξερω αν θα ζω(που λεει ο λογος) εκεινη την κυριακη!
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερθω στον καφε! χιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Παιδιά μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας για μένα! Κανονίστε όποτε μπορείτε και θα προσπαθήσω να έρθω![]()
το θεμα ειναι να κανονισουμε κατι για να μας βολεψει ολους!

mimikaki
Διάσημο μέλος
το θεμα ειναι να κανονισουμε κατι για να μας βολεψει ολους!![]()
![]()
![]()
ναι ρε γμτ!!! να βαλουμε μια ωρα και να δουμε ποιους βολευει???
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πιστευω πως κατα τις 6-6.30 ειναι καλα.
Κοριτσια απο Χαλανδρι-Αγ.Παρασκευη και γυρω περιοχων πως θα πατε?Να κανονισουμε να παμε ολες μαζι με το μετρο για οποιες βολευει?
τωρα το ειδα για 6- 6:30 για μενα οκ... εγω με μετρο θα παω απο εθνικη αμυνα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια,στις 6-6,5 που ειπε η Σαρδελα ποιοι μπορουν?
Εγω μπορω!!!
Μimikaki να κανονισουμε να βρεθουμε σε καποιο βαγονι(ή το τελευταιο ή το πρωτο).
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω ειμαι μεσα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγω μπορω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μimikaki να κανονισουμε να βρεθουμε σε καποιο βαγονι(ή το τελευταιο ή το πρωτο).
μεσα σαρδελιτσα!! χιχι
ας πουμε στο τελευταιο για να εχει και θεσεις

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ωραια να κανονισουμε να παρουμε το ιδιο βαγονι για να μην ρωταω οσους μπουν στην Εθνικη Αμυνα πως τους λενε!![]()
![]()
![]()
ναι ωραια ολα αυτα αλλα πως θα γνωριστουμε??? και το σημαντικοτερο που δεν ειπαμε ειναι που θα παμε?????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool