Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
κατι αλλο τρωει κατι ποτ πουρι που εχω σε ενα μπολ στη τραπεζαρια αλλα οταν φευγουμε κλεινουμε τη πορτα του σαλονιου οποτε δεν εχει προσβαση...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει να ερεθιστηκε το στομαχι της απο τις τριχες και για αυτο να εκανε εμετους, αν δεν εχει ξανακανει απο εχθες δεν ειναι κατι ανησυχητικοδεν νομιζω οτι εφαγε κατι αλλο εκτος απο τι τροφη της..ηταν κλειστο το σπιτι για να βγει βεραντα οπου ολο και καποιο λουλουδι θα μασουλισει..οχι ουτε υγρα περιεργα ουτε τπτ..απλα τροφη χμμ μασιμενη...και επιδη ειμαι και περιεργη πινουμε ολοι εμφιαλομενο νερακι..εχει γενικα ορεξη για χαδακια και πριν λιγο επαιξε και με το ρορυ...με το λειζερ που προσπαθισα να τη παιξω λιγο κανονικα αδιαφορη(οπως παντα)...
κατι αλλο τρωει κατι ποτ πουρι που εχω σε ενα μπολ στη τραπεζαρια αλλα οταν φευγουμε κλεινουμε τη πορτα του σαλονιου οποτε δεν εχει προσβαση...

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
δεν εχω παιχνιδακια ,τουλαχιστον μικρα κομματια ,στο σπιτι.τωρα λουζετε στον ηλιο,φωτοσυνθεση στο τερμα..
απλα τρομαξα γιατι δεν ειναι απο τα γατακια που κανει εμετουλη ,και τοσο πολυ, ουτε λαιμαργη ειναι ουτε τπτ..που πηρα τη γιατρο μας πριν καμια ωρα μου ειπε οτι μαλλον εφαγε πολλες τρυχουλες και παιζει ρολο και η ζεστη και η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ ζεστη το σπιτι...για καλο και για κακο θα παμ το απογευματακι και μια βολτα να μας δει να ειμαι σιγουρη..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
θα σας πω νεοτερα το απογευματακι...
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι μωρέ σε καταλαβαίνω κ εμείς πάθαμε τα ίδια φέτος αλλά τελικά ήταν η αντίδραση από τον καθαρισμό των δοντιών κ λίγο κ το ψυχολογικό που το ζορίσαμε...δεν μας εχει ξανασυμβει και γιαυτο τρομαξα τοσο πολυ...
αν δεν κάνω λάθος είπες ότι ταξιδεψατε εκείνη την ημέρα ίσως την πείραξε το ταξίδι ίσως ήταν κ ψυχολογικό, σημασία έχει ότι δεν ήταν σοβαρό κ πέρασε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool