Εμετούλης χωρίς λόγο...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Γυρισαμε σημερα απο χαλκιδα ,παμε καθε σαββατοκυριακο,και μολις φτασαμε σπιτι η λουνα ειχε κανει εμετο σχεδον παντου..τα αφηνουμε καθε σκ αθηνα(οχι δεν θελουμε να τα παουμε αλλα γιατι δεν αντεχουν το αμαξι και για μια μιση μερα που παμε γιατι να ταλαιπωριθουν)...της εδωσα να φαει λυχουδια τπτ μεχρι τωρα (ειμαι περιπου μια ωρα σπιτι) δεν εχει φαει τπτ αλλα και δεν εχει ξανακανει εμετουλη...φταει η ζεστη ???τι μπορω να κανω γιατι εχω τρελαθει και ειμαι σε φαση να ξυπνισω τη γιατρο μας και να την παω...α και κατι ακομα εκανε και στο παρελθον εμετουλη καμια φορα οταν ομως παμε στη χαλκιδα που εχει λουλουδια η μητερα μου στο μπαλκονι και τα τρωει..αλλα ποτε τοσο πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει περιπτωση να εχει φαει τιποτα;Ειναι ατονη;Τι εβγαλε,υγρα ή τροφη;Χωνεμενη ή ολοκληρες κροκετες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι χρωμα ειχαν τα υγρα?

δεν νομιζω οτι εφαγε κατι αλλο εκτος απο τι τροφη της..ηταν κλειστο το σπιτι για να βγει βεραντα οπου ολο και καποιο λουλουδι θα μασουλισει..οχι ουτε υγρα περιεργα ουτε τπτ..απλα τροφη χμμ μασιμενη...και επιδη ειμαι και περιεργη πινουμε ολοι εμφιαλομενο νερακι..εχει γενικα ορεξη για χαδακια και πριν λιγο επαιξε και με το ρορυ...με το λειζερ που προσπαθισα να τη παιξω λιγο κανονικα αδιαφορη(οπως παντα)...
κατι αλλο τρωει κατι ποτ πουρι που εχω σε ενα μπολ στη τραπεζαρια αλλα οταν φευγουμε κλεινουμε τη πορτα του σαλονιου οποτε δεν εχει προσβαση...

παρατηρησε την για ακομα λιγο και αν δεις πως δεν τρωει ή δεν πινει νερο ή δεν εχει διαθεση για παιχνιδια και κοιμαται πολυ πηγαινε την στον κτηνιατρο. Αν η συμπεριφορα της ειναι κανονικη ισως να μην εχει τιποτα. Μπορει να προκληθηκε απο τριχομπαλα ή ακομα και απο την λαιμαργια της. Δεν ειναι λιγες οι γατες που τρωνε βιαστικα και μετα τα βγαζουν. Μπορει να εφαγε και κατι που να την πειραξε (πχ κανενα ξενο σωμα - πουπουλο, κομματι απο παιχνιδι κτλ). Παρε και ενα τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου και ρωτα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο :)

δεν νομιζω οτι εφαγε κατι αλλο εκτος απο τι τροφη της..ηταν κλειστο το σπιτι για να βγει βεραντα οπου ολο και καποιο λουλουδι θα μασουλισει..οχι ουτε υγρα περιεργα ουτε τπτ..απλα τροφη χμμ μασιμενη...και επιδη ειμαι και περιεργη πινουμε ολοι εμφιαλομενο νερακι..εχει γενικα ορεξη για χαδακια και πριν λιγο επαιξε και με το ρορυ...με το λειζερ που προσπαθισα να τη παιξω λιγο κανονικα αδιαφορη(οπως παντα)...
κατι αλλο τρωει κατι ποτ πουρι που εχω σε ενα μπολ στη τραπεζαρια αλλα οταν φευγουμε κλεινουμε τη πορτα του σαλονιου οποτε δεν εχει προσβαση...
Μπορει να ερεθιστηκε το στομαχι της απο τις τριχες και για αυτο να εκανε εμετους, αν δεν εχει ξανακανει απο εχθες δεν ειναι κατι ανησυχητικο:)

Καλημερα σε ολους,απο χθες ειναι μια χαρουλα..και φαγαμε και νερακι και χαδακια και παιχνιδια με το ρορυ και νανι αγκαλια με εμενα το βραδυ...
δεν εχω παιχνιδακια ,τουλαχιστον μικρα κομματια ,στο σπιτι.τωρα λουζετε στον ηλιο,φωτοσυνθεση στο τερμα..
απλα τρομαξα γιατι δεν ειναι απο τα γατακια που κανει εμετουλη ,και τοσο πολυ, ουτε λαιμαργη ειναι ουτε τπτ..που πηρα τη γιατρο μας πριν καμια ωρα μου ειπε οτι μαλλον εφαγε πολλες τρυχουλες και παιζει ρολο και η ζεστη και η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ ζεστη το σπιτι...για καλο και για κακο θα παμ το απογευματακι και μια βολτα να μας δει να ειμαι σιγουρη..

ουφφφ... άντε περαστικά να είναι. :redface:

να σαι καλα τζουλια μου...
θα σας πω νεοτερα το απογευματακι...

Καλημερα σε ολες..Πηγαμε στη γιατρο μας και ευτυχως δεν ειναι τπτ...μαλλον λογο ζεστης...η κοριτσαρα μου δεν εχει ξανακανει εμετουλη και γενικα ειναι μια χαρα...μεχρι ομως να τη δει η γιατρος και να μας πει οτι ειναι καλα εγω ειχα τρελαθει...

Αντε περαστικά σας καμιά φορά συμβαίνουν κ αυτά αρκεί να μην είναι κάτι σοβαρό:)

δεν μας εχει ξανασυμβει και γιαυτο τρομαξα τοσο πολυ...

δεν μας εχει ξανασυμβει και γιαυτο τρομαξα τοσο πολυ...
Ναι μωρέ σε καταλαβαίνω κ εμείς πάθαμε τα ίδια φέτος αλλά τελικά ήταν η αντίδραση από τον καθαρισμό των δοντιών κ λίγο κ το ψυχολογικό που το ζορίσαμε...:/: αν δεν κάνω λάθος είπες ότι ταξιδεψατε εκείνη την ημέρα ίσως την πείραξε το ταξίδι ίσως ήταν κ ψυχολογικό, σημασία έχει ότι δεν ήταν σοβαρό κ πέρασε:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back