ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Νικη
Νεοφερμένο μέλος
που και που κανει λιγο βηχαλακι και σαν να να φταρνιζεται.τα ματια του και το μυτακι του ειναι καθαρα.η αναπνοη του μυριζει λιγο και αναπνεει λιγο δυσκολα και με λιγο λιγο ανοιχτο το στομα.τα φαγητο που βγαζει δεν ειναι χωνεμενο,βγαινει αυτουσιο με μια διαυγη βλεννα ας την πουμε καλυμμενο.δεν εχω αντιληφθει εμετο μες στο σπιτι.εξω δεν βγαινει καθολου αυτες τις μερες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Νικη
Νεοφερμένο μέλος
κρουβομαι σημαινει πνιγομαι ,στραβοκαταπινω ισως.
αν σε δω και τρως γρηγορα ας πουμε θα σου πω
-μην τρως ετσι καλε....θα κρουφτεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτη φορά τ'ακούω αυτό..
Πρέπει να πας το γατάκι σου στον γιατρο πάντως. Δεν είναι καλά
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω ψάχνομαι τι σημαινει η λέξη.....
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει αυτή η λέξηΠοιος θα μου λυσει την απορια τι σημαινει τελικα κρουβεται????

.Νικη
Νεοφερμένο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νικη σε ποιον γιατρο το πηγες? κι εγω ηρακλειο μενω, αν θες μπορω να σε στειλω σε μια δικια μου, ειναι παρα πολυ καλη
.Νικη
Νεοφερμένο μέλος
Εχεις ακουσει κατι για αυτον μηπως?
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω τα παω τα γατουνια μου στην Μαρινακη τη Θεωνη ειναι σε μια παροδο της παπαναστασιου, στο υψος του κομβου περιπουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Νικη
Νεοφερμένο μέλος
αν σου συμβει κατι επειγον αυτος ο γιατρος εχει και το κινητο του για να τον βρεις οτι ωρα χρειαστει.αλλος ενας πολυ καλοςπου ξερω ειναι ο Πιπερακης αλλα ειναι πολυ μακρια ρε γμτ,στα καμινια και δεν βολευει καθολουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Τι σημαίνει αυτό;
Τώρα τον βλέπω τρέχει από εδώ και από εκεί μια χαρά ζωηρός, αφοδεύει κανονικά.
Είναι άρρωστος ; να μην ξαναπάρω τέτοιο φαι ; ή το κάνουν γενικώς αυτό οι γάτοι και να μην ανησυχώ;
βοήθεια please...
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνήθως κάνουν επειδή τρώνε περισσότερο από όσο αντέχουν (μα δεν έχουν μέτρο πια!
) και μετά τους πέφτει πολύ.Αν δεις ότι ξανακάνει εμετό με τη συγκεκριμένη τροφή καλύτερα να τη σταματήσεις.

thundercat
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, αλλά πολλοί συνιστούν να αναμιγνύεται η καινούργια τροφή με την παλιά, ώστε να αποφεύγονται αυτά.
@thundercat "Η ώρα του εμετού"

χριστινα
Διάσημο μέλος
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ, φακελάκι Whiskas κουνέλι ήταν το τελευταίο που έφαγε και το έβγαλε.Θα το έχω υπόψη μου.Όντως πρέπει να έφαγε πολύ.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εμενα οι γατες μου δεν εχουν κανει ουτε μια φορα εμετο(τισ εχω 2,50 μηνες).Να ανησηχω?
Κι εγώ που τον έχω 4 μήνες δεν έχει κάνει ποτέ εμετό. Βέβαια δεν θα τον χαρακτήριζα και ιδιαίτερα φαγανούλη, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα.. Μόνο 2 φορές έκανε την κίνηση σα να θέλει να κάνει εμετό, μάλλον από τριχόμπαλα, αλλά δεν έκανε εμετό. Δεν πιστεύω να είναι κακό που δεν κάνουν εμετό, αλλά το να συμβαίνει και αυτό με κάποια ορισμένη συχνότητα, δεν σημαίνει πρόβλημα υγείας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool