Εμετός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ποιος θα μου λυσει την απορια τι σημαινει τελικα κρουβεται????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:που και που κανει λιγο βηχαλακι και σαν να να φταρνιζεται.τα ματια του και το μυτακι του ειναι καθαρα.η αναπνοη του μυριζει λιγο και αναπνεει λιγο δυσκολα και με λιγο λιγο ανοιχτο το στομα.τα φαγητο που βγαζει δεν ειναι χωνεμενο,βγαινει αυτουσιο με μια διαυγη βλεννα ας την πουμε καλυμμενο.δεν εχω αντιληφθει εμετο μες στο σπιτι.εξω δεν βγαινει καθολου αυτες τις μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου Αννα.
κρουβομαι σημαινει πνιγομαι ,στραβοκαταπινω ισως.
αν σε δω και τρως γρηγορα ας πουμε θα σου πω
-μην τρως ετσι καλε....θα κρουφτεις!:D

χαχα
Πρώτη φορά τ'ακούω αυτό..
Πρέπει να πας το γατάκι σου στον γιατρο πάντως. Δεν είναι καλά

Πραστικά στο γατακι. Εγω άποψη δεν εχω περι συμπτωματων, αλλά αν η μυτη και τα ματια ειναι καθαρά, με μπερδευει (τουλάχιστον απ' όσα εχω διαβάσει στο φορουμ) Μπορεις να πάρεις και δευτερη άποψη; Εκτος κι αν εμπιστευεσαι πολύ τον κτηνίατρο και τον γνωρίζεις Γιατί καλύτερα να ειναι σιγουρος κανεις.... Πάντως τα καλύτερα ευχομαι και καλή αναρρωση
:) :) :) :)
Κι εγω ψάχνομαι τι σημαινει η λέξη.....

Ποιος θα μου λυσει την απορια τι σημαινει τελικα κρουβεται????
Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει αυτή η λέξη:) :hmm:

καλημερα σε ολους....στελνω να σαςπω οτι ο ναρουτο δειχνει πολυ καλυτερα και μεσα σε 3 μερες απο τον γιατρο εχει παρει ξανα σχεδον ολο του το βαρος....:)

μπραβο το γατουνιιι!!!!!!
Νικη σε ποιον γιατρο το πηγες? κι εγω ηρακλειο μενω, αν θες μπορω να σε στειλω σε μια δικια μου, ειναι παρα πολυ καλη

τον πηγα στον Φιλιππακη και εμεινα ικανοποιημενη.βρισκεται πολυ χαμηλα στην Κνωσσου λιγο πιο πανω απο το υψος της Παπανδρεου .Μεχρι να ξεμπερδεψουμε με την αρρωστεια θα συνεχισει σιγουρα εκει.
Εχεις ακουσει κατι για αυτον μηπως?

δυστυχως δεν τον ξερω..ευχομαι περαστικα στο ψιψινακι και αν χρειαστεις κατι μπορεις να μου πεις :) εγω τα παω τα γατουνια μου στην Μαρινακη τη Θεωνη ειναι σε μια παροδο της παπαναστασιου, στο υψος του κομβου περιπου

Σε ευχαριστω πολυ kelly.:)αν σου συμβει κατι επειγον αυτος ο γιατρος εχει και το κινητο του για να τον βρεις οτι ωρα χρειαστει.αλλος ενας πολυ καλοςπου ξερω ειναι ο Πιπερακης αλλα ειναι πολυ μακρια ρε γμτ,στα καμινια και δεν βολευει καθολου

αν χρειαστεις κατι επειγον κ δεν μπορει κανεις αλλος σου στελνω και το κινητο μου με pm, μπορεις να παρεις οτι ωρα θες θα χαρω να βοηθησω αν μπορω :)

Ο γατούλης ήταν αρκετά ήσυχος και κοιμόταν αρκετά το μεσημέρι και προ ολίγου μου πέταξε στο μπάνιο σε μορφή εμετού λίγο φαι εξω. Φακελάκι ήταν που του άνοιξα το πρωι
Τι σημαίνει αυτό;
Τώρα τον βλέπω τρέχει από εδώ και από εκεί μια χαρά ζωηρός, αφοδεύει κανονικά.
Είναι άρρωστος ; να μην ξαναπάρω τέτοιο φαι ; ή το κάνουν γενικώς αυτό οι γάτοι και να μην ανησυχώ;

βοήθεια please...

Μην ανησυχείς! Οι γάτες κάνουν πολύ συχνά εμετό, χωρίς αυτό να τις επηρεάζει καθόλου.
Συνήθως κάνουν επειδή τρώνε περισσότερο από όσο αντέχουν (μα δεν έχουν μέτρο πια! :P) και μετά τους πέφτει πολύ.
Αν δεις ότι ξανακάνει εμετό με τη συγκεκριμένη τροφή καλύτερα να τη σταματήσεις.

:)

Μια φορά τη βδομάδα είναι φυσιολογικός για γάτες. Αν τυχόν είναι συνεχόμενος (2-3 φορές) τότε θέλει κτηνίατρο για τυχόν γαστρίτιδα ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Ίσως να τον πείραξε η τροφή, αν δεν την έχει ξαναφάει. Παρακολούθησέ τον, αν και για να'ναι μες την τρελή χαρά μετά, μάλλον ήταν η ώρα του εμετού απλά ;)

Κι εγώ να συμπληρώσω ότι μπορεί να τον πείραξε η τροφή. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν κακής ποιότητας, αλλά επειδή πολλές γάτες έχουν ευαίσθητο στομάχι, αν δοκιμάσουν κάτι καινούργιο μπορεί να το κάνουν εμετό.
Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, αλλά πολλοί συνιστούν να αναμιγνύεται η καινούργια τροφή με την παλιά, ώστε να αποφεύγονται αυτά.

@thundercat "Η ώρα του εμετού":lol: :lol:

παντως αφου δειχνει μια χαρα και δεν εκανε παλι εμετο, λογικα δεν πρεπει να σε ανησυχει.... Κι εμενα κανουν καμια φορα, συνηθως λογω υπερκαταναλωσης.... Και να πω πως ηταν νηστικα!!!

ok

ευχαριστώ, φακελάκι Whiskas κουνέλι ήταν το τελευταίο που έφαγε και το έβγαλε.Θα το έχω υπόψη μου.Όντως πρέπει να έφαγε πολύ.

Εμενα οι γατες μου δεν εχουν κανει ουτε μια φορα εμετο(τισ εχω 2,50 μηνες).Να ανησηχω?

Εμενα οι γατες μου δεν εχουν κανει ουτε μια φορα εμετο(τισ εχω 2,50 μηνες).Να ανησηχω?

Κι εγώ που τον έχω 4 μήνες δεν έχει κάνει ποτέ εμετό. Βέβαια δεν θα τον χαρακτήριζα και ιδιαίτερα φαγανούλη, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα.. Μόνο 2 φορές έκανε την κίνηση σα να θέλει να κάνει εμετό, μάλλον από τριχόμπαλα, αλλά δεν έκανε εμετό. Δεν πιστεύω να είναι κακό που δεν κάνουν εμετό, αλλά το να συμβαίνει και αυτό με κάποια ορισμένη συχνότητα, δεν σημαίνει πρόβλημα υγείας :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back