~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μίλησα με την κτηνίατρο γιατί δεν έχω το κινητό της!
Νota δεν το είχα σκεφτεί αυτό που είπες, το μυαλό μου πήγε στην τριχόμπαλα κυρίως...
Θα σας πω νέα αύριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γεια σας!ο γατος μου εφαγε ενα χορτο που του προκαλει εμετο.Εχει κανει 3 απο το πρωι.Στον πρωτο ηταν το φαγητο του μαζι με αυτο το καπως μακρουλο χορτο και μετα ηταν πιο αραιοι,υγροι σχεδον,μαζι με κομματια απο αυτο το χορτο.Σημειοτεον,εμετο με τριχομπαλα εκανε εχθες.(συγνωμη για ολη την αηδια)Μπορει να ειναι κατι ανησυχιτικο?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παρακολούθα την, αν τρώει , παίζει και είναι γενικα οπως ήταν δεν ειναι πρόβλημα....

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αλλιως?αν δεν εχει και ορεξη δηλαδη?δυστυχως δεν μπορω να ξερω γιατι το βραδυ θα παω σπιτι..Δεν νομίζω.. οι γάτες ειναι νορμαλ να κάνουν εμετό.. και οταν νοιώθουν ενοχλήσεις ή δυσπεψία τρώνε χόρτο για να κάνουν επίτιδες εμετό...
Παρακολούθα την, αν τρώει , παίζει και είναι γενικα οπως ήταν δεν ειναι πρόβλημα....![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
Απο μονος του ο εμετος δεν ειναι φοβερα ανησυχητικος. Αλλα αν συνδυάζεται με άλλα πράγματα μπορει να ειναι. Μίλα με τον γιατρο σου καλού κακού ομως.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
πιθανως το χορταρι που εφαγε και οι τριχομπαλες του εχουν ερεθισει το στομαχι και γι αυτο κανει εμετουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα μας περίπου 9 μηνών δεν είχε μέχρι σήμερα κα΄ποιο πρόβλημα με διάριες. Σήμερα το πρωί όμως βρήκα στα πλακάκια της κουζίνας κάτι σαν διάρια
. και λέω κάτι γιατι δεν είμαι σίγουρη αν ήταν διάρια ή εμμετος. Δεν μύριζε καθόλου...
Δεν άλλαξε κάτι στην διατροφη της πάντως τις τελευταίες μέρες. Πριν κλέισω να πω - και συγνώμη αν γίνομαι σιχαμερή- πως αυτό το" κατι" είχε και κάτι άλλο σαν "μίξες" .Καμιά ιδέα???
ruko
Διάσημο μέλος
Αν είναι διάρροια θα είναι σχετικά μεγάλη ποσότητα και μπορεί και να μύριζε.Δε νομίζω πως είναι τίποτα ανησυχητικό. Μπορεί να έκανε εμετό τίποτε τριχόμπαλες, απλώς έχε το νου σου σε περίπτωση που κάνει κι άλλο.
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Θα συμφωνήσω με τη ruko,αν η γατούλα το έκανε μια φορά και δεν μυρίζει τριχομπαλλα νομίζω ότι είναι,απλώς πρόσεξε την μήπως αλλάξει και τίποτε άλλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Από συμβουλές που έχω παρατηρήσει στο φόρουμ σε ανάλογες περιπτώσεις, ξέρω ότι το παγωμένο νερό ανακουφίζει το στομαχάκι της γάτας. Όποιος ξέρει καλύτερα ας συμπληρώσει ή ας με διορθώσει.
Ελπίζω να είναι καλύτερα πάντως η γατούλα σου!

lamni
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ειναι κάτι το ανησυχητικο, μπορεί οντως να οφείλεται στις τρίχες, αλλά καλού κακού πάρε κι εσύ τον δικό σου.
aretha
Περιβόητο μέλος
(Χώρια ό,τι μαζεύεται στα ρούχα μας, στους καναπέδες κ.λπ.)
Βασίλης14932
Νεοφερμένο μέλος
Σχετικά με τα κτελ εκεί επικρατεί σκέτη τρέλα με τις αποσκευές. κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός χώρος δίπλα στις αποσκευες κατάλληλα διαμορφωμένος , με εξαερισμό και σχετική άνεση για να φιλοξενούνται οι γατούλες και όχι μόνο.
Πρίν μερικά χρόνια ταξίδευα για Τρίκαλα με το ΚΤΕΛ. Κάποια κοπελιά είχε φέρει το γατάκι της και απο συμπάθεια του οδηγού της επέτρεψε να το έχει στα γόνατά της μέσα στον χώρο των επιβατών. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο λάθος. Κάποιος απο τους επιβάτες ήταν αλλεργικός στις γάτες έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή ακούω μια κραυγή ένα γδούπο και φωνές γυναικών! Τι είχε συμβεί? Η αλλεργική κυρία έπαθε κάτι σαν σόκ δεν κατάλαβα και καλά, αρχισε να φερνίζετε και καθώς σηκώθηκε για να πει στον οδηγο να σταματήσει το λεωφορείο είδε την κοπελιά με το γατάκι φώναξε και ξεράθηκε στο πάτωμα. Όπως καταλαβαινετε ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και όταν συνήλθε η λιπόθυμη γυναίκα, άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες. Ότι θα μυνήσει τον οδηγό αλλά και την κοπελιά που είχε φέρει το ζώο. Με τα πολλά ο οδηγός πέταξε το γατάκι σε μια γωνιά των αποσκευών και καθησύχασε την γυναίκα να μην του κάνει μήνυση.
Μετά απο αυτη την ιστορία κατάλαβα πως είναι παράλογο να έχουμε απαιτήσεις να παίρνουμε τα ζωάκια μας μέσα στον χώρο των επιβατών. Πρέπει να σεβόμαστε όσο μπορούμε βέβαια όλους τους επιβάτες και τις παραξενιές τους. Βέβαια επειδή ζούμε σε ένα ανύπαρκτο κράτος κανείς δεν έχει προνοήσει τον ειδικό χώρο για τα ζωάκια, αλλά και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ δεν έχουν φτιάξει κάποιο χώρο για τον σκοπό αυτό.
Οπότε όσο μπορούμε να μην παίρνουμε τα ζωάκια μας σε περιττά ταξίδια η αν πάλι δεν τη παλεύουμε χωρίς αυτά ας φροντίζουμε να ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο όσο αυτό είναι δυνατόν.

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδιά με λένε Βασίλη και μένω Αθήνα, η σελίδα σας παρουσιάζει ενδιαφέρον σχετικά με τους μικρούς μας φίλους.
Πρίν μερικά χρόνια ταξίδευα για Τρίκαλα με το ΚΤΕΛ. Κάποια κοπελιά είχε φέρει το γατάκι της και απο συμπάθεια του οδηγού της επέτρεψε να το έχει στα γόνατά της μέσα στον χώρο των επιβατών. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο λάθος. Κάποιος απο τους επιβάτες ήταν αλλεργικός στις γάτες έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή ακούω μια κραυγή ένα γδούπο και φωνές γυναικών! Τι είχε συμβεί? Η αλλεργική κυρία έπαθε κάτι σαν σόκ δεν κατάλαβα και καλά, αρχισε να φερνίζετε και καθώς σηκώθηκε για να πει στον οδηγο να σταματήσει το λεωφορείο είδε την κοπελιά με το γατάκι φώναξε και ξεράθηκε στο πάτωμα. Όπως καταλαβαινετε ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και όταν συνήλθε η λιπόθυμη γυναίκα, άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες. Ότι θα μυνήσει τον οδηγό αλλά και την κοπελιά που είχε φέρει το ζώο. Με τα πολλά ο οδηγός πέταξε το γατάκι σε μια γωνιά των αποσκευών και καθησύχασε την γυναίκα να μην του κάνει μήνυση.
Μετά απο αυτη την ιστορία κατάλαβα πως είναι παράλογο να έχουμε απαιτήσεις να παίρνουμε τα ζωάκια μας μέσα στον χώρο των επιβατών. Πρέπει να σεβόμαστε όσο μπορούμε βέβαια όλους τους επιβάτες και τις παραξενιές τους..
Οπότε όσο μπορούμε να μην παίρνουμε τα ζωάκια μας σε περιττά ταξίδια η αν πάλι δεν τη παλεύουμε χωρίς αυτά ας φροντίζουμε να ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο όσο αυτό είναι δυνατόν.![]()
καλοσορισες βασιλη συμφωνο απολυτα μαζι σου μεχρι στιγμης αν και δεν οδηγαω ποτε δεν εχω παρει γατι σε οποιοδηποτε ταξιδι σε λεοφορειο αλλα ουτε και ταξι εκτος που ειναι ταλαιπωρια για το γατι δεν εχω διαθεση να τσακωθο για την γατα το καλυτερο ειναι να την αφηνουμε μοβη στο σπιτι και να πηγαινει καποιος να την ταιζει απο εκει και περα δημιουργουνται προβληματα
Fotini
Διάσημο μέλος
Συγγνώμη...η κυρία καθόταν δίπλα στην κοπέλα με το γατάκι; Έβαλε το χέρι της και χάιδεψε το ζωάκι; Αν όχι, τότε πώς στο καλό έπαθε αλλεργική αντίδραση από απόσταση; Υποτίθεται ότι ένας αλλεργικός άνθρωπος στις γάτες παρουσιάζει αντίδραση όταν χαϊδέψει μια γάτα η οποία προηγουμένως έχει γλυφτεί. Αλλεργία στο σάλιο υπάρχει, όχι στην παρουσία μιας γάτας. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
Μου φαίνεται παράλογο και υπερβολικό αυτό το περιστατικό στο λεωφορείο. Γενικά, η κατάσταση με τα ΚΤΕΛ είναι απαράδεκτη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool