maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο πιτσιρικος μας ο λατρεμένος, έκανε την Τρίτη εμετό την τροφή του, αφου προηγήθηκε κάτι σαν λοξυγγας πριν. Οπως εμεις όταν αναγουλιαζουμε..Ηταν ανησυχος και μετα πηγε για εμετο. Ειδα οτι ήταν η τροφη που του δίνω (ξηρη royal canin), στην οποία μια χαρα εχει αντιδρασει εδω και 1 μήνα...τελος παντων, του δίνω μόνο νεράκι και βραστο ελάχιστο ρυζάκι το οποιο δεν άγγιξε. ηρθε στο κρεββατι για υπνο χουρχουριστος.
Την επομενη το πρωι, κάνει δευτερο εμετο , μονο σαλιο. Πηχτό σαλιο.
. Ο γιατρός μας λέει, οτι εφοσον παει και στον κήπο, και τρωει λιγο απο το χορταρακι, μπορει κατι να του πειραξε το στομαχακι. Το γρασίδι και γενικα τα λουλουδια μας, δεν εχουν το παραμικρο φάρμακο, και η φόλα αποκλείεται και στον δικο μου κήπο καθως και στα κολλητα μας κηπάκια γενικά. Εδω και 2 μερες ειναι πεταχτος και ζωηρος, τρωει πινει μια χαρα, κι ολα καλα.
Απορια: Ρε παιδια αν ξερναει τριχομπαλες, δεν θα πρεπε στον εμετο του να δω τρίχες???
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αν κάνει συχνά εμετό και απανοτά τότε πρέπει να ανυσηχούμε, το μια φορά την μέρα δεν πιράζει αν μετά τρώει και συμπαιριφέρετε κανονικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κάλημέρα..
Χθες βράδυ ο Μάπας μου έκανε εμετό.Ήταν νερό με 2 τριχομπαλάκια.Πριν κάνει έβγαλε μια πολύ περίεργη κραυγή ενώ πνιγόταν πολύ ώρα..Σήμερα το πρωί, δεν ήμουν σπίτι, η συγκατοικος μου βρήκε δύο λιμνούλες μία μεγάλη και μία μικρή από καφέ υγρό.Υποθέτω ότι ήταν πάλι εμετός του Μάπα..Δεν ξέρω από τι μπορεί να το κάνει αλλά το καφέ έιναι σίγουρα η τροφή του.Αν δεν είχε κάνει το σκέτο νερό θα πίστευα ότι είναι η αλλαγή της τροφής..Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει καμιά ιδέα???

julia
Διακεκριμένο μέλος

Οταν πλένονται καταπίνουν τρίχες, οι τρίχες είτε αποβάλλονται με τα κακά ή μαζεύονται κάνουν μπάλακια στο στομάχι, και μετα η γάτα κάνει εμετό και τα βγάζει. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το ειδικό χορταράκι για γατες, και να φυτέψεις σε μια γλαστρούλα.
Θα το τρώνε και θα τους βοηθάει στην χόνεψη και στην αποβολή των τριχών.
Μια άλλη λύση, για να καταπίνουν λιγότερες τρίχες είναι φυσικά το συχνό βούρτσισμα!

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Που το παίρνω το χορταράκι αυτό και πως το ζητώ και υπάρχει καμιά καλή μάρκα???Το είπες μόνη σου... Τριχόμπαλες.
Οταν πλένονται καταπίνουν τρίχες, οι τρίχες είτε αποβάλλονται με τα κακά ή μαζεύονται κάνουν μπάλακια στο στομάχι, και μετα η γάτα κάνει εμετό και τα βγάζει. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το ειδικό χορταράκι για γατες, και να φυτέψεις σε μια γλαστρούλα.
Θα το τρώνε και θα τους βοηθάει στην χόνεψη και στην αποβολή των τριχών.
Μια άλλη λύση, για να καταπίνουν λιγότερες τρίχες είναι φυσικά το συχνό βούρτσισμα!![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η διάθεσή του πως είναι, τρώει παίζει κλπ κλπ??? Αν ναι, είναι ΟΚ.
Αν όχι, μπορεί να έφαγε κατι που δεν έπρεπε, και καλό θα ήταν να τον δει γιατρός.
Θα το ζητήσεις ή απο την Κτηνίατρο σου (μπορεί να έχει) ή απο πετ σοπ.
"Χορταράκι για γάτες θα πείς" ΧΟΡΤΟ απλό είναι σε σπόρια για να το φυτέψεις.. δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά απο μαρκα σε μαρκα.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Από την βρύση πίνουν αλλά μερικές φορές πάνε και στον νιπτήρα με τα άπλυτα πιάτα και ρίχνουν καμιά γλυψιά μέχρι που η κακιά μαμά τους μαλώνει και φεύγουν.Καλημερα Κατερινακι.Μηπως απλα ηθελε να βγαλει τριχομπαλες;Τι νερο τους δινεις,εμφιαλωμενο ή βρυσης;Υπαρχει περιπτωση να εφαγε κατι εξω απο τη ρουτινα του,π.χ. να μασουλησε κανενα φυλλαρακι;Παρε και τη γιατρο σας ενα τηλεφωνο να σε διαφωτισει.
Λες να την ανησυχήσω δηλαδή τη γιατρό σαββατιάτικα????
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν για να καταλάβεις..΄΄Εκανε εμετό και παραπονιόταν πιο πριν αλλά δεν ξέραμε γιατί.Μετά έπαιζε συνέχεια αλλά δεν με άφηνε να τον πλησιασω καθόλου!!!Μπορεί!
Η διάθεσή του πως είναι, τρώει παίζει κλπ κλπ??? Αν ναι, είναι ΟΚ.
Αν όχι, μπορεί να έφαγε κατι που δεν έπρεπε, και καλό θα ήταν να τον δει γιατρός.
Θα το ζητήσεις ή απο την Κτηνίατρο σου (μπορεί να έχει) ή απο πετ σοπ.
"Χορταράκι για γάτες θα πείς" ΧΟΡΤΟ απλό είναι σε σπόρια για να το φυτέψεις.. δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά απο μαρκα σε μαρκα.![]()

Οκ θα το πάρω αυτό..Θέλει φροντίδα αυτό το πράγμα???
Τα λέει στην συσκευασία..??Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω???Ναι τελείωσε η παιδική του και σαν στειρωμένος άντρακλας τους βάζω για στειρωμένα..δεν υπήρχε όμως κανένα πρόβλημα εδώ και 2,3 μέρες..Μήπως του άλλαξες απότομα την τροφή του?Εχει κάποιο συστατικό που του φέρνει δυσανεξία?Εφαγε και κάτι άλλο μαζί?Μήπως είναι ληγμένη η τροφή?Τα κακάκια του είναι κανονικά?

Τώρα το παρουσίασε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μην σε νοιάζει για τον εμετό.. και ΤΙ κάνει ΠΡΙΝ κάνει.. ναι, είναι ανήσυχα.. και κάνουν ήχους μέχρι να κάνουν εμετό.
Θα κοιτάς αφού κάνει, και περάσει κανα 5 λεπτο, πως θα είναι. Αν είναι νορμάλ κλπ κλπ δεν είναι τίποτα, αν πάει και κάτσει σε καμία γωνία, για ώρα πολύ, μετά το βράδυ δεν φάει, δεν παίζει δεν έχει όρεξη, τοτε κατι τρέχει.
Α, και αφού εκανε εμετό ΠΑΡΤΟΥ τροφή και νερό μακριά καμία μισή ώρα.. αλλιώς αν φαει ή πιει νερό θα κάνει και άλλον εμετο. (Ισχύει σε όλα τα πλασματα, ακόμα και στους ανθρώπους.)
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΝΑι πράγματι..απλά ο δικός μου έκανε το άλλο πρωί και όχι το βράδυ που τον τάισα..ΘΑ μου πεις έχει και ευαίσθητο στομαχάκι αυτός ο χαζούλης μου αλλά λέω..Μακάρι να είναι τριχόμπαλες..Εχω και καιρό να τον χτενίσω αφου δεν βγάζει πολλές τώρα τελευταία και είπα οκ...Το χορταράκι θέλει που και που πότισμα...
Μην σε νοιάζει για τον εμετό.. και ΤΙ κάνει ΠΡΙΝ κάνει.. ναι, είναι ανήσυχα.. και κάνουν ήχους μέχρι να κάνουν εμετό.
Θα κοιτάς αφού κάνει, και περάσει κανα 5 λεπτο, πως θα είναι. Αν είναι νορμάλ κλπ κλπ δεν είναι τίποτα, αν πάει και κάτσει σε καμία γωνία, για ώρα πολύ, μετά το βράδυ δεν φάει, δεν παίζει δεν έχει όρεξη, τοτε κατι τρέχει.
Α, και αφού εκανε εμετό ΠΑΡΤΟΥ τροφή και νερό μακριά καμία μισή ώρα.. αλλιώς αν φαει ή πιει νερό θα κάνει και άλλον εμετο. (Ισχύει σε όλα τα πλασματα, ακόμα και στους ανθρώπους.)
Ευχαριστώ πάντως!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για το χορταρακι,εγω ειχα φυτεψει φακες πιο παλια και ηταν ολα ΟΚ.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι γιατί πλένουμε μόνο το πρωί..Τυχαίνει αλλά και πάλι θα το έβλεπα εγώ γιατί μου τη σπάει κάπως(ασ το ας το είμαι περίεργη)Καλά όταν πάω σπίτι θα δω αν έχει κάνει πάλι εμμετό και θα πάρω την γιατρό..Δωράκι αν έχει απλά κρυώσει μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο??????Μηπως ειχε μεινει καθολου νερο με απορυπαντικο στο νεροχυτη;Τι να σου πω βρε Κατερινακι μου,δεν παιρνεις το γιατρο να σου φυγει η ιδεα;
Οσο για το χορταρακι,εγω ειχα φυτεψει φακες πιο παλια και ηταν ολα ΟΚ.
Ρουθούνιζε η Ήλια και της τρέχουν τα ματάκια!Λέω μήπως........
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool