katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάντως!Κατερίνα, υπάρχει κι αυτή εδώ η λύση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Καλά θα με δείρουν αυτά έτσι και τους βάλω τέτοιο πράγμα..Δεν είναι θέμα λαιμαργίας όμως...Μάλλον το ποιος θα πρωτοπρολάβει είναι το θέμα..Αφου οταν είναι μαζί και τους βαζω σε διαφορετικά μπολ πάνε ΠΑΝΤΑ στο ίδιο με του άλλου για να φάνε ΟΣΟ μπορούν περισσότερο..Τα χαμένα μου συναγωνισμό κάνουν.Θα μπορούσε να γίνει και άθλημα με στοιχήματα..ΉΛια εναντίον Μάπα..Ποιος θα τελειώσει το φαι πιο γρήγορα!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Φυσικά με τέτοιο στομάχι που έχει λογικό είναι να την βγάλει αν δεν την μασάει...!!!
Μου τελείωσε και πήρα την γιατρό μας να μας συμβουλέψει.Μου είπε να πάρω μια φαρμακευτική τροφή..προτιμώ την ρογιαλ κανιν κι ας εχει αυτή της χιλς!Τέσπα, δεν ξέρω, μου έρχεται να τα ταίζω συνέχεια..Προτιμώ χοντρά γατιά παρά αδύνατα λόγω εμετου!!!!!!!!!
Εχει κανείς κάτι να προτείνει??3 φορες τα ταίζω..Την δε τροφή την έβγαλε 5 ώρεες μετα περίπου!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η τροφή που σου προτείνει ποια είναι?Καλημέρα!Χθες πάλι μου έκανε εμετο ο Μαπούλης μου..Και με νευρίασε απίστευτα γιατί έβγαλε την τροφή αμάσητη..!!!Φυσικά με τέτοιο στομάχι που έχει λογικό είναι να την βγάλει αν δεν την μασάει...!!!
Μου τελείωσε και πήρα την γιατρό μας να μας συμβουλέψει.Μου είπε να πάρω μια φαρμακευτική τροφή..προτιμώ την ρογιαλ κανιν κι ας εχει αυτή της χιλς!Τέσπα, δεν ξέρω, μου έρχεται να τα ταίζω συνέχεια..Προτιμώ χοντρά γατιά παρά αδύνατα λόγω εμετου!!!!!!!!!
Εχει κανείς κάτι να προτείνει??3 φορες τα ταίζω..Την δε τροφή την έβγαλε 5 ώρεες μετα περίπου!!!!!!!!!!
![]()
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μην τα ταϊζεις περισσοτερο,κακο θα τους κανεις,αν εχουν προβλημα με το στομαχακι θα χειροτερεψει.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Royal Canin neutred κάπως έτσι..μόνο στα κτηνιατρεία υπάρχει!Η τροφή που σου προτείνει ποια είναι?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα!Εγω δοκιμασα την Intestinal και δεν πειραζε τη Μόιρα όταν μου έκανε εμετό,υπάρχει και η sensitive για ευαισθητα στομαχακια.Εγω θα προτεινα μια τροφη με διαφορετικο μεγεθος κροκετας για να μην την καταπινει αμασητη.
Μην τα ταϊζεις περισσοτερο,κακο θα τους κανεις,αν εχουν προβλημα με το στομαχακι θα χειροτερεψει.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βλαμμένα είναι..Εντάξει η Ήλια αν και λαίμαργη δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!τα χοντρά γατιά θα παρουσιάσουν άλλα προβλήματα μετά..... τρώνε λαίμαργα γμτ...

Ο βλάκας είναι που με τρομάζει κάθε φορά!!!
Οχι περισσότερο..Περισσότερες φορές ίδια ποσότητα..Η Μόιρα δεν είναι στειρωμένη γλυκιά μου Δώρα!!Εγω δοκιμασα την Intestinal και δεν πειραζε τη Μόιρα όταν μου έκανε εμετό,υπάρχει και η sensitive για ευαισθητα στομαχακια.Εγω θα προτεινα μια τροφη με διαφορετικο μεγεθος κροκετας για να μην την καταπινει αμασητη.

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μου είπε η γιατρός μου ότι η φαρμακευτική σειρά είναι μόνο για κτηνιατρεία αλλά σε αυτή τη χώρα που ζούμε σίγουρα θα υπάρχουν και παρνομίες..Εγώ την Royal Canin Neutered την παίρνω από το Pet City. Επίσης η Intestinal είναι πολύ καλή για τα ευαίσθητα στομαχάκια. Την είχα πάρει της Ζιζέλ μου και την βοήθησε πολύ.
Οπότε μπορώ να την βρω και από οπουδήποτε..Πόσο την παίρνεις εσύ αυτήν???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
1.παίρνω την φαρμακευτικη για στειρωμένα
2.παίρνω διαφορετική για στειρωμένα για τον μάπα και διαφορετική για την ήλια
3.παίρνω ιντεστιναλ για μαπα και για στειρωμένα για την ήλια
4.αυτό για τα κιτεν γιούλη το βρήκες..είναι η τέταρτη επιλογή, να πάρω τροφή για γατάκια στειρωμένα κάτω του 1 χρόνου
Μπορώ να τις αυξήσω αλλά μου φαίνονται αφβορί αυτές..
Ακούω γνώμες!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ψηφίζω το 3Λοιπόν...είμαι ανάμεσα σε 4 επιλογές...
1.παίρνω την φαρμακευτικη για στειρωμένα
2.παίρνω διαφορετική για στειρωμένα για τον μάπα και διαφορετική για την ήλια
3.παίρνω ιντεστιναλ για μαπα και για στειρωμένα για την ήλια
4.αυτό για τα κιτεν γιούλη το βρήκες..είναι η τέταρτη επιλογή, να πάρω τροφή για γατάκια στειρωμένα κάτω του 1 χρόνου
Μπορώ να τις αυξήσω αλλά μου φαίνονται αφβορί αυτές..
Ακούω γνώμες!!

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τα έχεις ζαλίσει.... ηρέμησε και εσύ, γιατί το μεταδίδεις. Δεν μπορείς να αλλάζεις τροφή τόσο συχνά και τόσο γρήγορα. Καλό είναι να δίνεις ένα περιθόριο μιας εβδομάδας, να δείς τα αποτελέσματα και μετά να κρίνεις.
Εγώ, τι θα έκανα, θα τους έκανα για μια εβδομάδα βραστό κοτοπουλάκι.. να ηρεμήσει το στομάχι και το έντερό τους, που δεν προλαβαίνει να προσαρμοστεί στις απανωτές αλλαγές, και μετά θα έπαιρνα ΜΙΑ τροφή και για τα δυο.
Επίσης γνώμη μου, είναι λαίμαργα γιατί βαριούνται. Δώσε τους νέα ερεθίσματα, κράτα τα απασχολημένα.
Αυτά, η πεθερά τελείωσε.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/digestive_comfort.aspx
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλά ήμουν σίγουρη...χαχαχα!Ψηφίζω το 3![]()

Απλά δεν θέλω να μου παχύνουν !!!Βρε Κατερινακι δεν εχει σημασια αν ειναι στειρωμενη ή όχι,κι ο Σειριος που ειναι στειρωμενος την ιδια ετρωγε.Δεν πειραζει γιατι ειναι προσωρινη τροφη για να στρωσει το στομαχι του,οχι η σταθερη τους...
Και να πω και κάτι άλλο???Πόσες τροφές θα τους αλλάξω επιτέλους!!!?????
Όντως τα έχω ζαλίσει!Βρε Τζούλια η Ήλια δεν παρουσιάζει κανένα θεματάκι..Τα τρώει όλα και είναι μια χαρά..Συνέχεια τρέχουν και ποδοβολάνε στο σπίτι..Εμας μας έχουν γραμμένους λίγο ..παίζουν μόνα τους!Η κακιά πεθερά λέει....
Τα έχεις ζαλίσει.... ηρέμησε και εσύ, γιατί το μεταδίδεις. Δεν μπορείς να αλλάζεις τροφή τόσο συχνά και τόσο γρήγορα. Καλό είναι να δίνεις ένα περιθόριο μιας εβδομάδας, να δείς τα αποτελέσματα και μετά να κρίνεις.
Εγώ, τι θα έκανα, θα τους έκανα για μια εβδομάδα βραστό κοτοπουλάκι.. να ηρεμήσει το στομάχι και το έντερό τους, που δεν προλαβαίνει να προσαρμοστεί στις απανωτές αλλαγές, και μετά θα έπαιρνα ΜΙΑ τροφή και για τα δυο.
Επίσης γνώμη μου, είναι λαίμαργα γιατί βαριούνται. Δώσε τους νέα ερεθίσματα, κράτα τα απασχολημένα.
Αυτά, η πεθερά τελείωσε.![]()
Αν παίξω μαζί τους παίζω κανά μισάωρο..μετά θέλουν αγκαλιά και προδέρμ!
ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για να την καθιερώσω????Μου την σπάει που δεν έχω μια στανταρ αλλά επειδή τα στείρω σα την άλλαξα...!!!!!Ελα κακιά πεθερά, κοτοπουλάκι δεν φτιάχνω ούτε για εμένα...πες ποια είναι η σωστή τροφή για αυτά σε αυτήν την ηλικία(8 μηνών)και στειρωμένα?????
Αν την μασούσε την τροφή θα ήταν ωραία..σκέφτομαι μήπωε στον μάπα κάνω την διατροφή που κάνω και σε εμένα..Πολλές φορές από πολύ λίγο!!!Δεν ξέρω τι λέτε..???Ευχαριστώ Γιούλη μου!βρήκα αυτή για καλή χώνεψη...αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα...
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/digestive_comfort.aspx

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Έχω μπερδευτεί πολύ γιατί προτιμώ να μην βασανίζονται και να έχουν πολλή τροφή γενικά και να τρώνε παρά να την ελέγχω.Για αυτό προτιμώ να μου γίνουν χοντρά..Αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τους βάλω τροφή που θα παχαίνουν !!Είναι σαν να το κάνω επίτηδες..Τι να σου πω,με μετρημενη την ποσοτητα δεν θα σου παχυνουν,η τροφη αυτη ειναι ειδικη οπως και η sensitive για προβληματα του γαστρεντερικου.Εμενα παντως με αυτο συνηλθαν και τα δυο,και η Μόιρα με τους εμετους,και ο Σειριος με τη διαρροια.Τωρα που μας τελειωσε το σακουλακι,ανακατεψα τα τελευταια πεντε γευματα με την young male και με την kitten αντιστοιχα και τα περασα στην παλια τους τροφη χωρις προβλημα.Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει πολυ ΚΑτερινακι,απο τη μια λες οτι προτιμας να τα ταϊζεις παραπανω παρα να ειναι αδυνατα απο τον εμετο,κι απο την αλλη οτι δε θες να σου παχυνουν.Με ενα σακουλι ειδικη τροφη μετρημενη σωστα ΔΕΝ παχαινουν.Στο λεω γιατι το εκανα και στα δυο μου,και η Μόιρα ειδικα αμεσως παχαινει,αλλα σε αυτ την περιπτωση δεν πηρε γραμμαριο.
Τέσπα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!Η ιντέστιναλ μπορεί να μου λύσει το πρόβλημα μόνο προσωρινά..!Αυτό φοβάμαι!ΚΑτά την προσωπική μου γνώμη και έχοντας εμπειρία το δικό μου στομάχι(ας πουμε έφαγα παπουτσακια χθες και είναι λες και κατάπια τόνους από σίδερο!)σημασία έχει να είναι σωστή τροφή μεν αλλά και πάρα πολλά γεύματα..Ανά 2 ώρες και 3 κόκκους ας πούμε!Δεν ξέρω όμως γιατι κρίνω το δικό μου με το γατίσιο στομάχι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool