ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
24-03-09
16:28
πολυ λογικη παρατηρησηΚαλώς ήρθατε!
Απλώς, επειδή έχει συζητηθεί και σε παλαιότερα ποστ, η ομοιοπαθητική συνήθως θέλει κάποιο χρόνο να δράσει, ο οποίος δυστυχώς απ'ότι φαντάζομαι στην περίπτωση σας δεν υπάρχει.
Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgette
Νεοφερμένο μέλος
Η Georgette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
24-03-09
16:43
Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
24-03-09
16:48
μπορεις να παρεις απλα τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο να του πεις ακριβως τη περιπτωση σου και να σου πει τη γνωμη του πριν πας...Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη.

Ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο

Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
24-03-09
16:50
Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum