ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #41 24-03-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλώς ήρθατε! Απλώς, επειδή έχει συζητηθεί και σε παλαιότερα ποστ, η ομοιοπαθητική συνήθως θέλει κάποιο χρόνο να δράσει, ο οποίος δυστυχώς απ'ότι φαντάζομαι στην περίπτωση σας δεν υπάρχει. Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα Click για ανάπτυξη... πολυ λογικη παρατηρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgette Νεοφερμένο μέλος Η Georgette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:43 Η Georgette: #42 24-03-09 16:43 Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #43 24-03-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Georgette: Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Click για ανάπτυξη... μπορεις να παρεις απλα τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο να του πεις ακριβως τη περιπτωση σου και να σου πει τη γνωμη του πριν πας... Ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:50 Η Desdemona: #44 24-03-09 16:50 Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλώς ήρθατε! Απλώς, επειδή έχει συζητηθεί και σε παλαιότερα ποστ, η ομοιοπαθητική συνήθως θέλει κάποιο χρόνο να δράσει, ο οποίος δυστυχώς απ'ότι φαντάζομαι στην περίπτωση σας δεν υπάρχει. Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα Click για ανάπτυξη... πολυ λογικη παρατηρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgette Νεοφερμένο μέλος Η Georgette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:43 Η Georgette: #42 24-03-09 16:43 Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #43 24-03-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Georgette: Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Click για ανάπτυξη... μπορεις να παρεις απλα τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο να του πεις ακριβως τη περιπτωση σου και να σου πει τη γνωμη του πριν πας... Ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:50 Η Desdemona: #44 24-03-09 16:50 Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #43 24-03-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Georgette: Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Click για ανάπτυξη... μπορεις να παρεις απλα τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο να του πεις ακριβως τη περιπτωση σου και να σου πει τη γνωμη του πριν πας... Ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:50 Η Desdemona: #44 24-03-09 16:50 Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Georgette: Ναι ναι το ξέρω.Αλλά νιώθω άσχημα να κάθομαι και άπραγη.Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βοηθήσει αλλα είπα να πάρω μια γνώμη. Click για ανάπτυξη... μπορεις να παρεις απλα τηλεφωνο τον ομοιοπαθητικο να του πεις ακριβως τη περιπτωση σου και να σου πει τη γνωμη του πριν πας... Ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 16:50 Η Desdemona: #44 24-03-09 16:50 Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το θέμα συγχωνεύθηκε με το ήδη υπάρχον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.