Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

πολύ ζόρικο το μικρό τελικά? κ είναι κ σκέτη γλύκα το άτιμο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
πολύ ζόρικο το μικρό τελικά? κ είναι κ σκέτη γλύκα το άτιμο.
αυτα τα μικρα και γλυκα να φοβασε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
αυτα τα μικρα και γλυκα να φοβασε!![]()
Πόσο συμφωνώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πόσο συμφωνώ!!!![]()
μιλησε η καμμενη απο τα μικρα και γλυκα!

natalouko
Επιφανές μέλος
μιλησε η καμμενη απο τα μικρα και γλυκα!![]()
Η τσουρουφλίσμενη θα έλεγα καλύτερα!!!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

τρέχει σα διαολάκι, είναι κ στρουμπουλίνι, κ πάει η κοιλουμπίτσα δεξιά αριστερά, ξέρετε τωρα τι αστεία είναι τα μωρά, κάνει κ κάτι ππχχχχ 

που σου έρχεται να το δαγκώσεις. Την κρατούσα καθισμένη στην παλάμη μου κ το μικρόβιο είχε τεντώσει τα χεράκια με τα νυχάκια

σα κάτι μικροσκοπικά σκυλάκια που κάνουν ότι θα σε φάνε
αλλά με κοίταγε κ όλο περιέργεια, είχε γουρλώσει τα ματάκια κ με επεξεργαζόταν.σας λέω λιγόθηκα με τη μικρή, αν δεν ήταν η κατάστασή μου θα την έπαιρνα εγώ να την φιλοξενήσω, γιατί είναι σκέτο καραγκιοζάκι, θα έριχνα πολύ γέλιο με τα δικά μου

Οποιος έχει κατάθλιψη, ή τις μαύρες του γενικά, η μικρή είναι το τέλειο αντικαταθλιπτικό

μόνο που το βλέπεις να σε κοιτάει ξεκαρδίζεσαι

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανω τον πρόλογο αυτον γιατι μεσα στην μερα θα σας λουσω με φωτογραφίες της μικρης, όπως την ειδε ο φακός της ρεπόρτερ Σοφίας!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
....κοιτάζει δεξιά...
....ψάχνει ψηλά....
Μα επιτέλους που ειναι η μαμά μου;;;;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Μακάρι να βρεθεί η μαμά της γρήγορα!!!

Είναι πολύ καλοούλι!!!
Αλίκη το έβγαλες τελικά; Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων τότε... 
Να σου ζήσει είναι πολύ χαριτωμένο!!! 
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά είναι τέλειο το μοντέλο, τελικά έχει φωτογένεια
Κάτια είναι πανέμορφη, νομίζω ότι θα βρει μαμά γρήγορα
Να βάλουμε καμιά αγγελιούλα?

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool