Ενα ασπρόμαυρο... μαύρο χάλι

:lol::lol::lol: πολύ ζόρικο το μικρό τελικά? κ είναι κ σκέτη γλύκα το άτιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: πολύ ζόρικο το μικρό τελικά? κ είναι κ σκέτη γλύκα το άτιμο.

αυτα τα μικρα και γλυκα να φοβασε!:lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μιλησε η καμμενη απο τα μικρα και γλυκα!:rolleyes::lol::lol:

Η τσουρουφλίσμενη θα έλεγα καλύτερα!!!:lol::lol::lol:

καλέ η Αλίκη είναι απόλαυση:blink::rolleyes::P τρέχει σα διαολάκι, είναι κ στρουμπουλίνι, κ πάει η κοιλουμπίτσα δεξιά αριστερά, ξέρετε τωρα τι αστεία είναι τα μωρά, κάνει κ κάτι ππχχχχ :lol::lol::lol: που σου έρχεται να το δαγκώσεις.
Την κρατούσα καθισμένη στην παλάμη μου κ το μικρόβιο είχε τεντώσει τα χεράκια με τα νυχάκια :lol::lol: σα κάτι μικροσκοπικά σκυλάκια που κάνουν ότι θα σε φάνε:lol: αλλά με κοίταγε κ όλο περιέργεια, είχε γουρλώσει τα ματάκια κ με επεξεργαζόταν.

σας λέω λιγόθηκα με τη μικρή, αν δεν ήταν η κατάστασή μου θα την έπαιρνα εγώ να την φιλοξενήσω, γιατί είναι σκέτο καραγκιοζάκι, θα έριχνα πολύ γέλιο με τα δικά μου :P:P

Οποιος έχει κατάθλιψη, ή τις μαύρες του γενικά, η μικρή είναι το τέλειο αντικαταθλιπτικό:lol::lol: μόνο που το βλέπεις να σε κοιτάει ξεκαρδίζεσαι:lol::lol:

Για μια ακόμα φορά πρεπει να ευχαριστήσω την Σοφία που χθες ταλαιπωρηθηκε πολύ αλλα δεν το εβαλε κατω και τελικά ηρθε και μας φωτογράφισε οικογενειακώς!!:up:
Κανω τον πρόλογο αυτον γιατι μεσα στην μερα θα σας λουσω με φωτογραφίες της μικρης, όπως την ειδε ο φακός της ρεπόρτερ Σοφίας!!!:lol:

...η Αλίκη ψάχνει την μαμά της...
100_2510.jpg

100_2533.jpg
....κοιτάζει αριστερά...

....κοιτάζει δεξιά...
100_2530.jpg

....ψάχνει ψηλά....
100_2532.jpg

100_2531.jpg
....ψάχνει και απ'την άλλη....

Μα επιτέλους που ειναι η μαμά μου;;;;
100_2536.jpg

....γιατί να μην εχω κι εγώ μια ολόδική μου μαμά;;;
100_2608.jpg

Τι καλή και γλυκειά που είναι η Αλίκη!!!!!:):):)Μακάρι να βρεθεί η μαμά της γρήγορα!!!:P:P:P

Αχ Raktia τι γλυκό που είναι!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Είναι πολύ καλοούλι!!! :D Αλίκη το έβγαλες τελικά; Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων τότε... :cool::lol: Να σου ζήσει είναι πολύ χαριτωμένο!!! :up:

:up::up: καλά είναι τέλειο το μοντέλο, τελικά έχει φωτογένεια:blink::blink:
Κάτια είναι πανέμορφη, νομίζω ότι θα βρει μαμά γρήγορα
Να βάλουμε καμιά αγγελιούλα? ;)

Ανοίξαμε και αγγελιούλα για όσους ενδιαφέρονται. Τα νεα μας πλέον εδώ!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back