Ενα ασπρόμαυρο... μαύρο χάλι

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Λοιπόν ο Θεός πρέπει να σπάει πολύ πλάκα μαζί μου.:/:
Ειμαι σήμερα στο γραφειο. Εχω μια δουλίτσα να κάνω έξω και την αναβάλω 2 βδομαδες. Παίρνω απόφαση σήμερα και παίρνω τον κ*λο μου και πάω. Τελειώνοντας βγαίνω έξω από το κτίριο και ακούω το γνώριμο και οικείο μιου μιου... Κοκκαλώνω, στηνω αυτί και προσπαθώ να προσδιορίσω από που έρχεται το μιου μιου. Είναι δίπλα μου ακριβώς, κατω από ένα δέντρο και δεν με έχει πάρει πρεφα. Μέχρι να συνέλθω και να συνειδιτοποιήσω τι γίνεται, μου φευγει και πάει κατω από ενα αυτοκίνητο.
Παλιά μου τεχνη κόσκινο λεω και πεφτω κάτω να το εντοπίσω. Με το που έκανα να το πιάσω, το σκασμενο έμπαινε μεσα στη μηχανη. Φωναζω μια ξαδέλφη μου που είχε μαγαζί εκει, έρχεται με σκουπόξυλο μπας και το πιάσουμε. Τίποτα!
Σταματάει και μια κοπέλα να βοηθήσει. Τίποτα!
Σταματάει και μια άλλη κοπέλα και έκανε την μαγική κίνηση. Κονσέρβα τόνου!
Με τα χίλια ζόρια και με πολύ υπομονή, το γατί βγήκε από το αυτοκίνητο για να φάει και εκείνη την ώρα το γράπωσα! Χτυπιόταν και τσίριζε σαν να το σφάζουν. Το έβαλα σε μια κουτα, όπου συνέχιζε να χτυπιέται και το πάρκαρα στην ξαδέλφη μου στο μαγαζί μέχρι το βράδυ που θα μου το φέρει.

Είναι που είχα έννοια ότι ο Αχιλλεας θα νιώθει μόνος του.

Το μικρό ίσα που έχει βγάλει δοντάκια. Είναι δεν είναι ενός μήνα. Του πηρα και τροφούλα για μωράκια και τωρα το αναμένω.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααντε καλως το δεχτηκες το Μιου Μιου σου να το χαρειτε, η χαρα της γατομαμας ειναι διαχυτη στο μυνηματακι σου, το φχαριστηθηκατε που το πιασες και θα το φερεις σπιτι ε? αντε θα καλοπερασετε παλι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά το έχω πεί...Όταν αγαπάς τα ζώα κι'έχεις πάντα το νού σου όλο και κάποιο καινούργιο θα σκάσει μύτη:PΚαλή τύχη με το μικρό:up:

Εντάξει..... έχεις λιώσει ήδη...:D:up:

Δεν έχω (αρχικό) σκοπό να το κρατησω. Αλλα αφου βρεθηκε μπροστα μου και αφου εχω μια θεση κενη και αφου μπορω, τι να'κανα;:P

αρε Αχιλλεα ειδες που σε σκεφτεται η προσωρινη σου μαμα..για να μην νιωθεις μονος σου:lol::lol::lol:

κατια μου καλως τα δεχτηκες περιμενουμε φωτο εννοειται:P:P

Τελικά το έχω πεί...Όταν αγαπάς τα ζώα κι'έχεις πάντα το νού σου όλο και κάποιο καινούργιο θα σκάσει μύτη:PΚαλή τύχη με το μικρό:up:

να δουμε εσυ ποτε θα υποκυψεις σε κανενα αδεσποτακι που εχεις και ενα:P

Με γεια το γατι!!!:up::lol::up::lol::up:

καλοριζικο και καλοτυχο:happy:

Ανυπομονώ να διαβάσω αύριο την αντίδραση του Αχιλλέα με το μικρό:)

Αυτοι οι αρχικοι σκοποι πολύ ευκολα αλλαζουν ξερεις, λιγο να σου κουνησει την ουριτσα λιγο να σου κανει κανενα ναζι και ωωπ επεσες.. ετοιμη σε βλεπω..:P

Αυτοι οι αρχικοι σκοποι πολύ ευκολα αλλαζουν ξερεις, λιγο να σου κουνησει την ουριτσα λιγο να σου κανει κανενα ναζι και ωωπ επεσες.. ετοιμη σε βλεπω..:P

Tiiiiiimmbeeeeeerrr!!!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:
Για να δούμε, για να δούμε...........

Αυτό και αν ειναι γατί για ζούλιγμα. Χθες όταν το έπιασα είπα ότι θα με φάει αν με πετύχει. Τσιριζε, φώναζε, χτυπιόταν, ηρεμούσε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.
Από την ξαδέλφη μου όμως, στην οποία έμεινε το μικράκι, έμαθα ότι όχι μόνο ηρέμησε κάποια στιγμή, αλλά γυρισε ανάσκελα και έδειχνε κοιλίτσα και δεχόταν χαδάκια χουρχουρίζοντας! :D
Ελπίζω να μου το φέρει σημερα το παιδί γιατί στο κάτω κάτω, είναι δικό μου!:mad:
Ειναι και εκείνη κλινικά βλαμενη με τις γάτες και ξερω ότι το ζαχαρώνει αλλα δεν μπορεί να το πάρει. :P
Οπότε δίπλα στην φωτο του Αχιλλέα στην υπογραφή μου, σύντομα θα ειναι και το νεώτερο μικράκι (εχω την εντύπωση ότι είναι κορη...:D).

να δουμε εσυ ποτε θα υποκυψεις σε κανενα αδεσποτακι που εχεις και ενα:P
Μωρέ αν ήταν στο χέρι μου όχι 1 ή 2,4 θα είχα!!!:/:Αναμένω την μετακόμιση στον Διόνυσο που έχει άπλα και θα έχω όσα θέλω!!!:up:

Αν ειχαμε ολες σπιτι με απλα ολες πανω απο 10 θα ειχαμε.:D

αφηστε κοριτσια δραμα η κατασταση:P:P

Και οι πρωτες μας φωτογραφιες.
DSC-0199.jpg

DSC-0200.jpg

DSC-0201.jpg

Το μικρό ήρθε χθες το βράδυ στο σπίτι μου και μέχρι σημερα το πρωι δεν σταμάτησε να νιαουρίζει. Μόνο κανα 2ωρο συνολικά.

Ο Αχιλλέας μόνο κύριος δεν υπήρξε.
Στεκόταν μπροστά στη, κλειστη εννοειται, γατοφόρο και έριχνε τα μπινελίκια του, έκανε και μερικά κχχχχ και έφευγε.

Το μωρό όμως -νομίζω ότι είναι αγόρι- έχει διάρροια. Γιατί για κάποιο λόγο ο Θεός νομίζει ότι η διαρροια ειναι το αγαπημενο μου άρωμα και μου την στέλνει σε όλα μου τα γατια.:(
Δεν έφαγε πολύ και την άμμο του δεν την τίμησε. Τίμησε το υπόλοιπο γατοφοράκι όμως.:mad:

Αλλα ειναι ένα παααρα πολύ όμορφο γατουνι. Φουντωτούλι με πολυ ωραια μασκουλα!!!
Σήμερα το μενου έχει αποπαρασίτωση!!!!

Καλέ τί μαυρό χάλι, μια χαρά φαίνεται το σκατούλι!
Τώρα για την διάρροια, ε παλιά σου τέχνη κόσκινο:/:

Καλέ τί μαυρό χάλι, μια χαρά φαίνεται το σκατούλι!
Τώρα για την διάρροια, ε παλιά σου τέχνη κόσκινο:/:

Εφαγε και ένα σχετικό χτενισματάκι και κάπως έστρωσε. Αλλά τα από κάτω του, ειναι μέσα στην τσίρλα:mpliaks:

Ειναι όμορφο όμως, δεν είναι;;
Εχει το πιο θλιμένο υφος που έχω δει σε γάτα. Καστανα, μεγάλα ματακια και φωνη καμπανα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back