Ενα ασπρόμαυρο... μαύρο χάλι

Βαλε καμια φωτο με τον ασπρομαυρουλη..."ζαχαροπλαστη".;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μωρε πρεπει, αλλα πραγματικα, ουτε χαδακια δεν προλαβαινω να τους κανω. Και ευτυχως που μου θυμίζουν να τους βαλω να φανε κιολας. Αν μπορούσα ας εκανα και αλλιως:whistle:

Δεσμευομαι όμως για το προσεχες μελλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ καταλαβαινουμε και...περιμενουμε!:D

:):) λοιπόν το ψιψίνι είναι σκέτη γλύκα, και λέω ψιψίνι γιατί δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρη για το φύλο του, η Κάτια λέει ότι το Χάλι-Αλί μάλλον είναι Αλίκη:lol::lol::lol: anyway αυτό που μετράει είναι ότι είναι χάρμα το σκατουλάκι, όταν πήγαμε ήταν κρυμμένα μαζί με τον αχιλλέα κάτώ από το κρεβάτι κ όταν βγήκε ο αχιλλέας (δεν βγήκε οικειοθελώς αλλά με τη σκούπα:P) βλέπω ένα μπαλάκι να τρέχει σφαίρα, τελικά το τράβηξα από το μπάνιο, το γέλιο είναι ότι μου έκανε πχχχ το σκατό, αλλά μόλις το πιάνεις αγκαλιά είναι πολύ όμορφο:up::up:
Φουντωτό, με φοβερά ματάκια, κ φοβερά πατουσάκια, μας κοίταζε με έναν τρόπο...:(:( που λες να το βάλω στη τσάντα μου τώρα???? :lol::lol::rolleyes::rolleyes:

Εχω το πιο όμορφο μπεμπάκι ever. Ειναι απίστευτο αυτο το γλυκουλικο μωρό μου. Παίζει όλη την ωρα με την ουρά του Αχιλλέα και αυτος δεν κάνει ούτε νιαου.
Τρέχουν, κυνηγιούνται, πλένονται ειναι 2 ευτυχισμενα γατόνια.
Πραγματικά τα γατιά μου ειναι Α Α !!!!!!!

Εχω το πιο όμορφο μπεμπάκι ever. Ειναι απίστευτο αυτο το γλυκουλικο μωρό μου. Παίζει όλη την ωρα με την ουρά του Αχιλλέα και αυτος δεν κάνει ούτε νιαου.
Τρέχουν, κυνηγιούνται, πλένονται ειναι 2 ευτυχισμενα γατόνια.
Τι ωραία που οι δύο κούκλοι γίνανε φιλαράκια!!!:P:P:P

Μάλλον είσαι εσύ μαμά ΑΑ και βγαίνουν και τα γατόνια σου έτσι:)

Ελααααα,εμεις ζηλευουμε ομως που αλλες ζουλανε κι εμεις ουτε μια φωτο δεν βλεπουμε!:P

Οτι και να πειτε έχετε δικιο, αλλα πρεπει να παρω φωτομηχανη καποια στιγμη και τότε θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα πάθετε!!!!!!:P
Ως τοτε μόνο περιγραφές.:/:
Ο Αχιλλεας μου και η Αλίκη μου, που λετε, έχουν γίνει κολλητάρια. Η μικρή είναι μεγάλος απατεώνας γιατί με το που την ακουμπαει ο άλλος αρχίζει και τσιρίζει. Και νόμιζα κι εγω οτι το πονάει το παιδί και του έβαζα χέρι, αλλα τους εβλεπα κάποια στιγμη και μόλις την έπιανε, άρχιζε αυτη και φώναζε. Απάαααατηηηηηη!!! Γυναικα παιδι μου τι περιμένετε;;;;;:cool::up:

Οτι και να πειτε έχετε δικιο, αλλα πρεπει να παρω φωτομηχανη καποια στιγμη και τότε θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα πάθετε!!!!!!:P
Ως τοτε μόνο περιγραφές.:/:
Ο Αχιλλεας μου και η Αλίκη μου, που λετε, έχουν γίνει κολλητάρια. Η μικρή είναι μεγάλος απατεώνας γιατί με το που την ακουμπαει ο άλλος αρχίζει και τσιρίζει. Και νόμιζα κι εγω οτι το πονάει το παιδί και του έβαζα χέρι, αλλα τους εβλεπα κάποια στιγμη και μόλις την έπιανε, άρχιζε αυτη και φώναζε. Απάαααατηηηηηη!!! Γυναικα παιδι μου τι περιμένετε;;;;;:cool::up:
Κοριτσάκι είναι τελικά????:D:D:D Η γυναίκες είναι πολύ πονηρές και καπάτσες!!!:P:P:P

Εινι τελικα σιγουρα κοριτσακι;;;;;;

Κοιταξτε, ειναι αρκετα μεγαλο νομίζω για να μην έχει τιποτα εκει κατω.
Και οι τρυπουλες ειναι κοντα η μια στην αλλη.
Αν ηταν να φυτρωσει κατι, δεν θα ειχε φυτρωσει μεχρι τωρ; Πρεπει να ειναι 1,5 μηνα το παιδι τουλαχιστον.
Βεβαια ακόμα δεν παίρνω κι ορκο...

Κοιταξτε, ειναι αρκετα μεγαλο νομίζω για να μην έχει τιποτα εκει κατω.
Και οι τρυπουλες ειναι κοντα η μια στην αλλη.
Αν ηταν να φυτρωσει κατι, δεν θα ειχε φυτρωσει μεχρι τωρ; Πρεπει να ειναι 1,5 μηνα το παιδι τουλαχιστον.
Βεβαια ακόμα δεν παίρνω κι ορκο...
Ο μικρός μου που είναι 2 μηνών, του έχουν φυτρώσει.:):):)Αλλά σε κάποια γατάκια αργούν να εμφανιστούν:):)

Εχει γυναικεια τσαχπινια το παιδί. Ειναι πολυ ναζιάρικο.:P Το καλό που της θελω, να ειναι γυναικα.

Τι κανει ο Βικτωρ -Βικτωρια;;;:P;)

Την ζωή μου δύσκολη μου κανει.:/: Αλλά χαλάλι της γιατι ειναι κούκλα και τ'αξίζει. ;)
Εχει την πιο διαπεραστική γατοφωνη που έχω ακούσει. Μόλις ξεκινήσει ο Αχιλλέας να γκρινιάζει, παίρνει μια βαθιά ανασα και ξεκινάει και εκείνη.
Μην φανταστείτε οτι έχουν κάποιο λόγο να φωνάξουν, όταν πεινάνε μόνο -που συμβαίνει πολύ συχνά..... Ειδικά τις πρωινές ώρες, του δινουν και καταλαβαίνει.
Σημερα με ξυπνησε στις 5 η τσούπρα γιατι πειναγε βλέπετε.:/:
Ειναι γλύκα όμως το κοπέλι μου!!!!

Τώρα που έχω κάνει και τα πρώτα βήματα στην τεχνολογία και έβαλα και internet (ας ειναι καλά το παλικάρι μου, γιατι εγω η άχριστη.....μακρυα νυχτωμένη) θα μπορώ να σας τα λέω και τις βραδυνες ώρες.:D
Και από τον Αγιο Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα θα ζητησω μια φωτογραφική μηχανη, για να μπορώ να βγαζω τα λατρεμενα μου γατόνια φωτογραφίες.

Αγιε ειναι ανάγκη να περιμένουμε τα Χριστουγεννα;;; Να το κάναμε κανα μηνα νωρίτερα μπας και μπορέσω να τα δώσω κιόλας;;;

Την ζωή μου δύσκολη μου κανει.:/: Αλλά χαλάλι της γιατι ειναι κούκλα και τ'αξίζει. ;)
Εχει την πιο διαπεραστική γατοφωνη που έχω ακούσει. Μόλις ξεκινήσει ο Αχιλλέας να γκρινιάζει, παίρνει μια βαθιά ανασα και ξεκινάει και εκείνη.
Μην φανταστείτε οτι έχουν κάποιο λόγο να φωνάξουν, όταν πεινάνε μόνο -που συμβαίνει πολύ συχνά..... Ειδικά τις πρωινές ώρες, του δινουν και καταλαβαίνει.
Σημερα με ξυπνησε στις 5 η τσούπρα γιατι πειναγε βλέπετε.:/:
Ειναι γλύκα όμως το κοπέλι μου!!!!

Τώρα που έχω κάνει και τα πρώτα βήματα στην τεχνολογία και έβαλα και internet (ας ειναι καλά το παλικάρι μου, γιατι εγω η άχριστη.....μακρυα νυχτωμένη) θα μπορώ να σας τα λέω και τις βραδυνες ώρες.:D
Και από τον Αγιο Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα θα ζητησω μια φωτογραφική μηχανη, για να μπορώ να βγαζω τα λατρεμενα μου γατόνια φωτογραφίες.

Αγιε ειναι ανάγκη να περιμένουμε τα Χριστουγεννα;;; Να το κάναμε κανα μηνα νωρίτερα μπας και μπορέσω να τα δώσω κιόλας;;;
Φαίνεται η ζουζουνιά στο βλέμμα της!!!:P:P:P
Εύχομαι να αποκτήσεις γρήγορα μία φωτογραφική για να θαυμάσουμε τα κουκλιά και για να βρούνε γρήγορα ένα δικό τους σπιτάκι!!!:D:D:D:D

Αυτο το γατί με κάνει και λύνομαι στα γελια. Χθες επειδη μου τέλειωσε η τροφή τους και δεν το πηρα χαμπάρι, ειπα να τους φτιάξω λίγο βραστό κοτοπουλάκι. Η μικρή λοιπόν που δεν ειχε ξαναφάει, ενθουσιάστηκε!!!! Οχι οτι ο Αχιλλέας δεν το τίμησε, αλλα η Αλίκη επαθε πλάκα!:blink:
Όσο το έτρωγε έκανε παράξενους ήχους ευχαρίστησης και επειδή ο άλλος το καταβρόχθισε μεσα σε κλασματα δευτερολέπτου, πηγε στο πιάτο της να κλέψει το κατιτις του.:cool:
Λοιπόν η κυρία τον υποδέχτηκε με βρισιες και με απειλες.:lol: Με το που έκανε να απλώσει το χέρι του ο Αχιλλέας αυτή του κατέβαζε μια σφαλιάρα. Ηταν πολυ κωμικό γιατί η μικρή ειναι περίπου το 1/4 απο τον Αχιλλέα.
Δεν της πήρε τελικά ουτε ψιχουλάκι. Πηγε μετα ο χαλβας και της έγλυφε το πιάτο. Το άδειο.....

Αυτο το γατί με κάνει και λύνομαι στα γελια. Χθες επειδη μου τέλειωσε η τροφή τους και δεν το πηρα χαμπάρι, ειπα να τους φτιάξω λίγο βραστό κοτοπουλάκι. Η μικρή λοιπόν που δεν ειχε ξαναφάει, ενθουσιάστηκε!!!! Οχι οτι ο Αχιλλέας δεν το τίμησε, αλλα η Αλίκη επαθε πλάκα!:blink:
Όσο το έτρωγε έκανε παράξενους ήχους ευχαρίστησης και επειδή ο άλλος το καταβρόχθισε μεσα σε κλασματα δευτερολέπτου, πηγε στο πιάτο της να κλέψει το κατιτις του.:cool:
Λοιπόν η κυρία τον υποδέχτηκε με βρισιες και με απειλες.:lol: Με το που έκανε να απλώσει το χέρι του ο Αχιλλέας αυτή του κατέβαζε μια σφαλιάρα. Ηταν πολυ κωμικό γιατί η μικρή ειναι περίπου το 1/4 απο τον Αχιλλέα.
Δεν της πήρε τελικά ουτε ψιχουλάκι. Πηγε μετα ο χαλβας και της έγλυφε το πιάτο. Το άδειο.....

:lol::lol:

Είδες καμιά φορά που τα μικρά είναι πιο ''άγρια'' και δεν φοβούνται ούτε το μέγεθος του αντιπάλου τους????:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back