καλημέρα.
η διάρροια μπορεί να είναι και από το γάλα. δεν σταματάει εύκολα.
εγώ όταν πήρα το μικρό που το βρήκα κι εγώ αδέσποτο 1μισή μηνών, επειδή ήταν λαίμαργο κι έτρωγε από ότι έτρωγα, λίγο μεν αλλά τσίμπαγε, έπαθε διάρροια κι έκανε περίπου 1 μήνα να του περάσει.
σε κάθε περίπτωση πήγαινέ το σε γιατρό.
εντύπωση μου κάνει που δεν σου είπε για τα ενδοπαράσιτα-σκουληκάκια, γτ είναι το πιο πιθανό το να έχει ένα αδέσποτο γατάκι.
το φάρμακο που δίνουν στα μικρά για τα σκουλήκια είναι μόνο το banmith που είναι σε μορφή πάστας σε σωληνάριο, επειδή τα άλλα φάρμακα είναι σε χάπι κι είναι για πάνω από 2-2μιση μηνών.
εκτός από τη διάρροια η διάθεσή του πώς είναι? τρώει με όρεξη?παίζει? βέβαια σε αυτή την ηλικία ρίχνουν και πολύ ύπνο γενικά.
καλή τύχη κι εύχομαι να πάνε όλα καλά.
η κτηνίατρος μου είχε πει πως σε αυτή την ηλικία είναι πολύ μικρά για να έχουν κολλήσει κάτι πιο σοβαρό από το δρόμο, οπότε μην ανησυχείς.
απλώς πήγαινέ το πάλι σε γιατρό για μια επανεξέταση. αν μπορείς μάλιστα πήγαινέ το σε κάποιον διαφορετικό, απλώς για διπλοτσεκάρισμα ότι δεν τους έχει ξεφύγει κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.