Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε πουπι πολυς συγχρονισμος σημερα![]()
εντελως!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

υπαρχει ποικιλια τροφων για στειρωμενες απος για τις μη???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
και δεν ειναι ανοστες οι τροφες για τις στειρωμενες??? ειναι που ειναι εκλεκτικο με τις τρωφες η δικια μου καταλαβα δεν θα τρωει τπτ
ναι βεβαια υπαρχει ποικιλια μην ανησυχεις καποια θα της αρεσει...αν πας και στα reviews πανω δεξια, θα δεις κ πολλες κριτικες για τροφες...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και δεν ειναι ανοστες οι τροφες για τις στειρωμενες??? ειναι που ειναι εκλεκτικο με τις τρωφες η δικια μου καταλαβα δεν θα τρωει τπτ
σου προτεινω την......τροφη για στειρωμενες θηλυκιες της royal canin........ξετρελαθηκαν τα δικα μου με αυτην την τροφη.....και ειναι απο τις καλυτερες.......
samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειδα το βιβλιαριο της και εγραφε οτι αυτη η ουσια που της εβαλε στο σβερκο ειναι το advocate της Bayer......
αυτο,δεν το γνωριζω...........αν της εχουν δωσει αμπουλα για τα ενδοπαρασιτα...........μαλλον θα ειναι το profender......συνηθως για τα σκουλικακια δινουμε το χαπι......ρωτα οπωσδηποτε το γιατρο...

τωρα που ξαναειδα τα ποστ..........γραφεις οτι η αμπουλα ειναι τριπλης δρασης........μπορει οντως να ειναι και για τα σκουλικια........απλα πρεπει να ρωτησεις το γιατρο για να εισαι σιγουρος.....θα επρεπε παντως να σε εχει ενημερωσει...για να ξερεις...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδια η Advocate πιανει και ενδοπαρασιτα,δινω κι εγω στα δικα μου.
ωραια........οποτε ειναι καλλυμενος.........αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να τον ενημερωσει..ο ανθρωπος,δεν ηξερε καν για την υπαρξη σκουλικιων στη γατα.......

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν τα καλυπτει ολα,αλλα τα πιο κοινα.Γενικα το φασμα που καλυπτει το DRONTAL δεν το καλυπτει καμια αμπουλα.
ωραια.....οποτε να το γραψουμε καλυτερα για να το γνωριζει........ειναι ψιλοκαλλυμενος!!!

παντως sami,ουτως η αλλως να ρωτησεις το γιατρο σου...εμεις γιατροι δεν ειμαστε....

samis
Δραστήριο μέλος
αληθεια καλυπτει και ταινια-χινοκοκκο??
ιβανα
Επιφανές μέλος
επερνα πριν τηλ αλλα μαλλον θα χειρουργει,
αληθεια καλυπτει και ταινια-χινοκοκκο??
εγω θα ελεγα να μη σε ανησυχει τοσο τι καλυπτουν οι αμπουλες, αλλα να δινεις χαπακι για αποπαρασιτωση ανα τριμηνο οπωσδηποτε. το χαπι ειναι απαραιτητο..
https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
εδω απαντα σε αποριες μας ο γιατρος του φορουμ, ρωτα τον οτι θες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω θα ελεγα να μη σε ανησυχει τοσο τι καλυπτουν οι αμπουλες, αλλα να δινεις χαπακι για αποπαρασιτωση ανα τριμηνο οπωσδηποτε. το χαπι ειναι απαραιτητο..
σωστα.......αλλα αν ειναι να δινει το χαπακι.......γιατι θα πρεπει να βαζει και αυτη την αμπουλα???.ειναι υπερβολικο...οποτε καλυτερα το χαπακι.......και αμπουλα μονο για εξωπαρασιτα,μια στο τοσο,εφοσον ειναι αποκλειστικα μεσα στο απιτι........

ιβανα
Επιφανές μέλος
σωστα.......αλλα αν ειναι να δινει το χαπακι.......γιατι θα πρεπει να βαζει και αυτη την αμπουλα???.ειναι υπερβολικο...οποτε καλυτερα το χαπακι.......και αμπουλα μονο για εξωπαρασιτα,μια στο τοσο,εφοσον ειναι αποκλειστικα μεσα στο απιτι........![]()
και εγω αυτο θα εκανα, αμπουλα μπορει να παραλειψω να δωσω, χαπακι οχι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και εγω αυτο θα εκανα, αμπουλα μπορει να παραλειψω να δωσω, χαπακι οχι![]()
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:.....αγαπουλα μου εσυ!!!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:.....αγαπουλα μου εσυ!!!!!!!![]()
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
samis
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool