Επειδή στο μπλόγκ μου το έζησα αυτό, δηλαδή την ανάγκη να βάλω τα δικά μου όρια σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να το κάνουμε και εδώ. Έτσι για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των θέλω και δεν θέλω του καθενός μας εδώ μέσα, κάτι σαν αυτό που λένε "οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους".
Και που ξέρετε μπορεί αργότερα να μπορούμε και να μιλήσει και ο ένας για τον άλλο στα ίσα γιατί θα τον εμπιστεύεται ότι θα τον ακούσει.
Ναι ή όχι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ λοπόν ανέχομαι πολλά γενικά και κάνω αρκετή υπομονή. Μάλιστα όσο λιγότερο με ξέρει κάποιος,τόση περισσότερη υπομονή κάνω.Από τους φίλους μου έχω περισσότερες απαιτήσεις.Σίγουρα δε μου αρέσει να με θίγουν,να με αδικούν,να υποτιμούν τη νοημοσύνη ή τις αξίες μου,να πληγώνουν ανθρώπους που αγαπώ.Αλλά νομίζω ότι έχω αρκετή δύναμη να μην ετεροπροσδιορίζομαι από τη γνώμη των άλλων κι έτσι κρίνω ποιος λέει τι και δίνω όση αξία χρειάζεται.Συγνώμη αν ήμουν κάπως στην απάντηση,αλλά την έχω συσχετίσει λίγο με το θέμα "φαλλοκράτες" που με ταλαιπώρησε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Γενικα κάπως ετσι ειμαι, δεν ξερω αν σας κατατόπισα πολύ!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Απ'την άλλη υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν έχω γνωρίσει και δεν έχω και καμιά διάθεση εδώ που τα λέμε. Γιατί να έχω άλλωστε? Έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία. Με άλλους κάνουμε "χωριό" με άλλους όχι. Δεν θα πεθάνουμε βρε αδελφέ!!!
Δεν πρόκειται όμως ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να ανεχθώ προσβολές από άτομα τύπου Lightpath! Για μεγάλο χρονικό διάστημα, πίστευα, και ίσως ακόμα πιστεύω κάπου στο βάθος, ότι είναι ο Petrcat και μας κάνει πλάκα....

(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Εγώ υπομονή έχω, διάθεση να θίξω δεν έχω, απλά μερικές φορές άλλα θέλω να πω και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αυτό το τελευταίο το έχω και εκτός φόρουμ. Επίσης επειδή δεν νευριάζω εύκολα όταν νευριάσω οι γύρω δεν με αναγνωρίζουν.
anabou
Διάσημο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά ένας τύπος ανθρώπου που σιχαίνομαι είναι ο εγωιστής, γι 'αυτό λέω τόσα για τους άντρες. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και να περνάει καλά. Αφού είσαι έτσι λοιπόν, εξηγείται πως τα καταφέρνεις με το άλλο φύλο. Σε παρακαλώ να μην ξαναναφέρετε τ'όνομά μου, ξέρω κι εγώ να κάνω την έξυπνη αλλά όχι στους άλλους. Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του, δεν φοβάμαι να κριθώ αλλά όχι χωρίς επιχειρήματα και όχι από εσένα.Εγώ πάλι, αντίθετα από τη Σοφία, θα έλεγα ότι δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Για την ακρίβεια φημίζομαι για το ακριβώς αντίθετο. Με δύο λόγια δεν ανέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Από τους δικούς μου ανθρώπους μπορεί να δεχθώ τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα.Όπως επίσης και να συγχωρήσω τα πάντα! Από ξένους που δεν με ενδιαφέρουν και δεν έχω καμιά διάθεση να γνωρίσω, δε σηκώνω κουβέντα. Μπορείτε να με πείτε εγωίστρια ή αυταρχική και μπορεί και να είμαι, αν και μάλλον έχω ηρεμήσει ή αν θέλετε έχω εξωραϊστεί με τα χρόνια. Και μη με παρεξηγήσετε, όταν λέω ξένους, δεν εννοώ εσάς. Τους περισσότερους σας ξέρω μόνο μέσα από τα γραπτά σας, αν και κάποιους τους έχω γνωρίσει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, όπως η Νερίνα, που αν και δεν την έχω γνωρίσει από κοντά και πολύ πιθανό να μην την γνωρίσω κι όλας, είναι σαν να την ξέρω μια ζωή.Καταλαβάινω, τι λέει, πώς τα λέει, τι εννοεί και δεν την παρεξηγώ. Ίσως γιατί μέσα από τον γραπτό της λόγο, αναγνωρίζω στοιχεία δικά μου και κοινές εμπειρίες. Μα πάνω από όλα υγιεί, ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γεμάτα αγάπη, τα οποία μας έχουν καθορίσει και τις δύο.![]()
![]()
![]()
Απ'την άλλη υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν έχω γνωρίσει και δεν έχω και καμιά διάθεση εδώ που τα λέμε. Γιατί να έχω άλλωστε? Έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία. Με άλλους κάνουμε "χωριό" με άλλους όχι. Δεν θα πεθάνουμε βρε αδελφέ!!!
Δεν πρόκειται όμως ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να ανεχθώ προσβολές από άτομα τύπου Lightpath! Για μεγάλο χρονικό διάστημα, πίστευα, και ίσως ακόμα πιστεύω κάπου στο βάθος, ότι είναι ο Petrcat και μας κάνει πλάκα....![]()
![]()
![]()
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
το να εκθετω την γνωμη μου και να ακουω την γνωμη των αλλων το θεωρω σεβαστο .Μια συζητηση την θεωρω ανταλαξιμη . Μπορει να διαφωνω απολυτα σε προσωπικο επιπεδο αλλα θα ακουσω και δεν θα θειχτω απο την διαφορετικη αποψη .
Δεν ανεχομαι τις προσωπικες επιθεσεις και αντιπαραθεσεις και ειδικα οταν ειναι σε αλλους.
Και αυτην την στιγμη lightpath κανεις αυτο ακριβως.
Νομιζω οτι το να σε αγνοησουμε σε αυτο θα δωσει την απαντηση που πρεπει να παρεις.
Προσωπικες αντιπαραθεσεις εξω απο το μπαρ οπως στις παλιες καλες καουμποικες ταινειες
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα δε σπασω μια ντουζινα πιατα δε μου περναει
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν τα καταφέρατε και με διώξατε
Τοτε πος απαντας αμα σε διοξαμε???
Μιλαμε για τρελεσ καταστασεις!Το φιλακια στο τελοσ ηταν ειρωνικο φανταζομαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :cat: :cat: :cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω το κακο-καλο οτι ειμαι πολυ ευθυς σα χαρακτηρας.δειχνω οταν συμπαθω καποιον αλλα και οταν αντιπαθω.δεν μπορω να το χειριστω διπλωματικα και να κρατησω τα προσχηματα μιλωντας τυπικα.φαινεται οτι το κανω προσποιητα,οποτε και το αποφευγω.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μόλις τώρα το διάβασα αυτό. Πώς μου είχε ξεφύγει????Καλά ένας τύπος ανθρώπου που σιχαίνομαι είναι ο εγωιστής, γι 'αυτό λέω τόσα για τους άντρες. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και να περνάει καλά. Αφού είσαι έτσι λοιπόν, εξηγείται πως τα καταφέρνεις με το άλλο φύλο. Σε παρακαλώ να μην ξαναναφέρετε τ'όνομά μου, ξέρω κι εγώ να κάνω την έξυπνη αλλά όχι στους άλλους. Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του, δεν φοβάμαι να κριθώ αλλά όχι χωρίς επιχειρήματα και όχι από εσένα.
Καλά, μιλάμε για πολύ κουκουρούκου κατάσταση....
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
... ... ...Εχμ, είμαι αρκετά ντροπαλή, δυνατή, τρελή, αστεία, παρά πολύ δραστήρια, λιγάκι [ ] εύθικτη ( έχω κάποια ιδιαιτερότητα αν και δεν με απασχολεί καθόλου ) και προσπαθώ να μην θίγω τους άλλους. Υπάρχουν στιγμές που όταν βλέπω κάτι άσχημο στον δρόμο, με πιάνει απίστευτη μελαγχολία για αρκετό καιρό. Έχω τόση αγάπη να δώσω και να την μοιραστώ. Και γι αυτό, δεν έχετε δει πολλά μηνύματα μου από μένα
. Ενώ με γνωστούς μου, χώνομαι με όλη μου την τρέλα και την αγάπη που τους έχω και τους βοηθάω πάντα σε δύσκολες στιγμές. Όσους αντιπαθώ πάντα τους φέρομαι με όση τυπικότητα μπορώ. Όσους μισώ αφάνταστα, δεν τους πολυμιλάω.Από το MyCat, έχω διαχωρίσει κάποιους που συμπαθώ αρκετά και θα ήθελα παρά πολύ να τους γνωρίσω από κοντά. Δεν λεω ονόματα
. Αλλά δυστυχώς, όπως σας είπα είμαι αρκετά ντροπαλή
πόσες φόρες ήθελα να έρθω σε συναντήσεις σας... εκτός από αυτή του Stray που έγινε στην Άγια Παρασκευή, που τελικά κάτι μου έτυχε και δεν ήρθα.Ίσως στο μέλλον να μου φύγει η ντροπαλότητα μου, απέναντι σας και να κανονίσουμε μια μικρή συνάντηση κάπου.
Αυτάάάά από μένα
... .... ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool