Ενηλικιωθήκαμε άραγε;

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ είχα μιλήσει για την "ενηλικίωση" του φόρουμ. Εννοούσα ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε, στο βαθμό που μπορούσαμε, εάν θα αποφασίζαμε να εμπιστευτούμε αυτό το φόρουμ, για την ακρίβεια τους συνομιλητές μας για να μιλήσουμε και για περισσότερα πράγματα έκτός απο τις γάτες μας, εάν θα αποφασίσουμε να μοιραστούμε και άλλα κομμάτια της ζωής μας μεταξύ μας. Θεωρώ ότι σε ένα βαθμό έχουμε κατακτήσει μεταξύ μας ένα βαθμό εμπιστοσύνης και πολιτισμένης συνύπαρξης ακόμα και εάν κάποιες φορές δίνουμε την εντύπωση ότι ρίχνουμε το επίπεδο. Ένα φόρουμ για μένα είναι μια εικονική κοινωνία που μέσες άκρες λειτουργούμε μέσα του όπως και στη κανονική του ζωή, ειδικά ένα φόρουμ σαν αυτό που δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις τίποτα παραπάνω, Γιατί τα λέω όλα αυτά; Για να κάνω μια πρόταση: Όλες μας έχουμε δώσει ένα δείγμα γραφής και συμπεριφοράς, έχουμε κάνει ορατό τι μας βρίσκει σύμφωνους και τι όχι, αλλά μέσα απο διαφορετικά θέματα. Τι θα λέγατε εάν η κάθε μια και ο κάθε ένας μας έλεγε λίγα πράγματα για αυτά που είναι σημαντικά για αυτόν, να δώσει το στίγμα του συνολικά στο τι ανέχεται και στο τι δεν ανέχεται.
Επειδή στο μπλόγκ μου το έζησα αυτό, δηλαδή την ανάγκη να βάλω τα δικά μου όρια σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να το κάνουμε και εδώ. Έτσι για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των θέλω και δεν θέλω του καθενός μας εδώ μέσα, κάτι σαν αυτό που λένε "οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους".
Και που ξέρετε μπορεί αργότερα να μπορούμε και να μιλήσει και ο ένας για τον άλλο στα ίσα γιατί θα τον εμπιστεύεται ότι θα τον ακούσει.
Ναι ή όχι;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο θέμα,ειδικά για μένα που είμαι αρκετά νέα στην παρέα και δεν σας γνωρίζω καθόλου. Είναι μια ευκαιρία να μάθω κάτι για σας και ίσως αν θέλετε να με γνωρίσετε κι εσείς.
Εγώ λοπόν ανέχομαι πολλά γενικά και κάνω αρκετή υπομονή. Μάλιστα όσο λιγότερο με ξέρει κάποιος,τόση περισσότερη υπομονή κάνω.Από τους φίλους μου έχω περισσότερες απαιτήσεις.Σίγουρα δε μου αρέσει να με θίγουν,να με αδικούν,να υποτιμούν τη νοημοσύνη ή τις αξίες μου,να πληγώνουν ανθρώπους που αγαπώ.Αλλά νομίζω ότι έχω αρκετή δύναμη να μην ετεροπροσδιορίζομαι από τη γνώμη των άλλων κι έτσι κρίνω ποιος λέει τι και δίνω όση αξία χρειάζεται.Συγνώμη αν ήμουν κάπως στην απάντηση,αλλά την έχω συσχετίσει λίγο με το θέμα "φαλλοκράτες" που με ταλαιπώρησε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ ότι είναι αντικατόπτρισμα της κοινωνίας μας. Και το κουτσομπολιό και το θάψιμο επίσης. Σας παρακαλώ να μη μιλάτε για μένα. Θα φύγω ούτως ή άλλως, αλλά αρκετά με θάψατε. Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Εγώ ειμαι πιο παλιά και φαντάζομαι λίγο θα με ξέρετε. Υπομονή εχω αρκετη, προσπαθω να μη θίγω και προσδοκώ το ίδιο. Κατανοώ όμως και την ιδιαιτερότητα του κάθε άτομου καθώς και την διαδυκτιακή δυσκολία και συνήθως δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά. Αν κάτι με ενοχλήσει, πολύ δυσκολα θα το πω (ετσι ειμαι και εκτος διδυκτίου) αλλά πολύ δυσκολα θα το ξεχάσω κι όλας. Και δεν εννοώ πως θα μνησικακώ, αλλά απλά θα σταθμίσω και θα τοποθετήσω ανάλογα και τον απέναντί μου, θέτοντας απόλυτα όρια στο βαθμό επικοινωνίας μου. Σε τετοιες καταστάσεις απλά παύω να "μοιράζομαι" τον εαυτό μου (Πολύ που τους νοιάζει, αλλά εγω αυτο κάνω). Βεβαια αυτό γινεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά είναι μόνιμο. Σαν άτομο ειμαι ηπιων τόνων και οι αντιπαραθέσεις δεν μου αρέσουν. Οταν τίθεται θέμα αντιπαραθεσης συνηθως ρίχνω τους τόνους και δεν αγωνίζομαι ιδιαιτερα να πεισω. Συχνα συμφωνω ακόμη κι οταν διαφωνώ απλά για να μην αντιπαρατεθώ.
Γενικα κάπως ετσι ειμαι, δεν ξερω αν σας κατατόπισα πολύ!!!

Εγώ πάλι, αντίθετα από τη Σοφία, θα έλεγα ότι δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Για την ακρίβεια φημίζομαι για το ακριβώς αντίθετο. Με δύο λόγια δεν ανέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Από τους δικούς μου ανθρώπους μπορεί να δεχθώ τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα.Όπως επίσης και να συγχωρήσω τα πάντα! Από ξένους που δεν με ενδιαφέρουν και δεν έχω καμιά διάθεση να γνωρίσω, δε σηκώνω κουβέντα. Μπορείτε να με πείτε εγωίστρια ή αυταρχική και μπορεί και να είμαι, αν και μάλλον έχω ηρεμήσει ή αν θέλετε έχω εξωραϊστεί με τα χρόνια. Και μη με παρεξηγήσετε, όταν λέω ξένους, δεν εννοώ εσάς. Τους περισσότερους σας ξέρω μόνο μέσα από τα γραπτά σας, αν και κάποιους τους έχω γνωρίσει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, όπως η Νερίνα, που αν και δεν την έχω γνωρίσει από κοντά και πολύ πιθανό να μην την γνωρίσω κι όλας, είναι σαν να την ξέρω μια ζωή.Καταλαβάινω, τι λέει, πώς τα λέει, τι εννοεί και δεν την παρεξηγώ. Ίσως γιατί μέσα από τον γραπτό της λόγο, αναγνωρίζω στοιχεία δικά μου και κοινές εμπειρίες. Μα πάνω από όλα υγιεί, ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γεμάτα αγάπη, τα οποία μας έχουν καθορίσει και τις δύο.:baby: :whistle: :inlove:
Απ'την άλλη υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν έχω γνωρίσει και δεν έχω και καμιά διάθεση εδώ που τα λέμε. Γιατί να έχω άλλωστε? Έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία. Με άλλους κάνουμε "χωριό" με άλλους όχι. Δεν θα πεθάνουμε βρε αδελφέ!!!
Δεν πρόκειται όμως ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να ανεχθώ προσβολές από άτομα τύπου Lightpath! Για μεγάλο χρονικό διάστημα, πίστευα, και ίσως ακόμα πιστεύω κάπου στο βάθος, ότι είναι ο Petrcat και μας κάνει πλάκα....:confused: :blink: :blink:

Μμμμ...ποιός είναι ο petrcat?

Ο Petrcat είχε αναστατώσει το φόρουμ στο παρελθόν.
Εγώ υπομονή έχω, διάθεση να θίξω δεν έχω, απλά μερικές φορές άλλα θέλω να πω και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αυτό το τελευταίο το έχω και εκτός φόρουμ. Επίσης επειδή δεν νευριάζω εύκολα όταν νευριάσω οι γύρω δεν με αναγνωρίζουν.

Αλήθεια μήπως ακόμα περνάμε 'εφηβεία';

Εγώ πάλι, αντίθετα από τη Σοφία, θα έλεγα ότι δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Για την ακρίβεια φημίζομαι για το ακριβώς αντίθετο. Με δύο λόγια δεν ανέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Από τους δικούς μου ανθρώπους μπορεί να δεχθώ τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα.Όπως επίσης και να συγχωρήσω τα πάντα! Από ξένους που δεν με ενδιαφέρουν και δεν έχω καμιά διάθεση να γνωρίσω, δε σηκώνω κουβέντα. Μπορείτε να με πείτε εγωίστρια ή αυταρχική και μπορεί και να είμαι, αν και μάλλον έχω ηρεμήσει ή αν θέλετε έχω εξωραϊστεί με τα χρόνια. Και μη με παρεξηγήσετε, όταν λέω ξένους, δεν εννοώ εσάς. Τους περισσότερους σας ξέρω μόνο μέσα από τα γραπτά σας, αν και κάποιους τους έχω γνωρίσει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, όπως η Νερίνα, που αν και δεν την έχω γνωρίσει από κοντά και πολύ πιθανό να μην την γνωρίσω κι όλας, είναι σαν να την ξέρω μια ζωή.Καταλαβάινω, τι λέει, πώς τα λέει, τι εννοεί και δεν την παρεξηγώ. Ίσως γιατί μέσα από τον γραπτό της λόγο, αναγνωρίζω στοιχεία δικά μου και κοινές εμπειρίες. Μα πάνω από όλα υγιεί, ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γεμάτα αγάπη, τα οποία μας έχουν καθορίσει και τις δύο.:baby: :whistle: :inlove:
Απ'την άλλη υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν έχω γνωρίσει και δεν έχω και καμιά διάθεση εδώ που τα λέμε. Γιατί να έχω άλλωστε? Έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία. Με άλλους κάνουμε "χωριό" με άλλους όχι. Δεν θα πεθάνουμε βρε αδελφέ!!!
Δεν πρόκειται όμως ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να ανεχθώ προσβολές από άτομα τύπου Lightpath! Για μεγάλο χρονικό διάστημα, πίστευα, και ίσως ακόμα πιστεύω κάπου στο βάθος, ότι είναι ο Petrcat και μας κάνει πλάκα....:confused: :blink: :blink:
Καλά ένας τύπος ανθρώπου που σιχαίνομαι είναι ο εγωιστής, γι 'αυτό λέω τόσα για τους άντρες. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και να περνάει καλά. Αφού είσαι έτσι λοιπόν, εξηγείται πως τα καταφέρνεις με το άλλο φύλο. Σε παρακαλώ να μην ξαναναφέρετε τ'όνομά μου, ξέρω κι εγώ να κάνω την έξυπνη αλλά όχι στους άλλους. Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του, δεν φοβάμαι να κριθώ αλλά όχι χωρίς επιχειρήματα και όχι από εσένα.

OK anabou ,ευχαριστώ για την πληροφορία..(για τον petrcat). Να μάθω και λίγη Iστορία του MyCat, να καταλαβαίνω καλύτερα!

Λοιπόν τα καταφέρατε και με διώξατε με την ψευτιά και την κατινιά σας κάποιες εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους άτομα που δεν κάνουν διάλογο και υποστηρίζουν τα δικά τους. Έχω περάσει πολλά και είμαι σε πολύ υψηλό στάδιο (καθώς και πολύ ώριμη από μικρό κορίτσι) για να κάτσω να ασχοληθώ με βρισιές και άλλα τέτοια. Αντίο και για όσες είναι εντάξει (σαν χαρακτήρες), να περνάτε καλά. Δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ που φεύγω. Στενοχωριέμαι που ακόμα δεν έχετε εξελιγχθεί ορισμένες πάνω από 40 χρονών δεν έχετε μεγαλώσει και δεν μ'αφήσατε να ξετυλίξω το χαρακτήρα μου και όσο ζείτε, θα μετανιώνετε (ή μπορεί και όχι) γιατί δεν κάνετε αυτοκριτική και θα πληγώσετε άλλους ανθρώπους. Αυτό πιστεύω ότι έχετε κάνει έως τώρα. Φιλάκια

Aνεχομαι πολλα μα οχι προσωπικες επιθεσεις σε βαρος αλλων. για τον εαυτο μου μπορει να το δεχτω μεχρις ενα οριο βεβαια .
το να εκθετω την γνωμη μου και να ακουω την γνωμη των αλλων το θεωρω σεβαστο .Μια συζητηση την θεωρω ανταλαξιμη . Μπορει να διαφωνω απολυτα σε προσωπικο επιπεδο αλλα θα ακουσω και δεν θα θειχτω απο την διαφορετικη αποψη .
Δεν ανεχομαι τις προσωπικες επιθεσεις και αντιπαραθεσεις και ειδικα οταν ειναι σε αλλους.
Και αυτην την στιγμη lightpath κανεις αυτο ακριβως.
Νομιζω οτι το να σε αγνοησουμε σε αυτο θα δωσει την απαντηση που πρεπει να παρεις.
Προσωπικες αντιπαραθεσεις εξω απο το μπαρ οπως στις παλιες καλες καουμποικες ταινειες

Εγω τα περνω ευκολα στο κρανιο κιριος οταν με θηγουν και αμα ξεσπαω τα κανω ολα λιμπα στο περασμα μου :PΑμα δε σπασω μια ντουζινα πιατα δε μου περναει:cool:

Λοιπόν τα καταφέρατε και με διώξατε

Τοτε πος απαντας αμα σε διοξαμε???:P :lol: Μιλαμε για τρελεσ καταστασεις!Το φιλακια στο τελοσ ηταν ειρωνικο φανταζομαι

Προτείνω να μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια..Είναι κρίμα να κλειδωθεί και αυτό το θέμα..Ας μην απαντάει κανείς σε προκλήσεις και ας μην προκαλεί κανείς ,μπας και το σώσουμε! Μαθήματα αυτοσυγκράτησης σήμερα!

λοιπον εγω ειμαι μια τρελλη τρελλη κοπελα οσοι με ξερουν απο εδω θα σας πουν οτι κουβαλαω πολυ τρελλα επανω μου λατρευω ολα τα ζωακια εχω προβληματα στην δουλεια μου κ βρισκω μια διεξοδο μεσα εδω μοιραζομαι οσα νιωθω ολοι μου αρεσετε εχω ομως κ της αδυναμιες μου σε μερικα ατομα στην ολγα veggie στην τανια στην μισελ που ηταν απο τα πρωτα ατομα που ειχα ανοιξει την καρδια μου κ ειχα μοιραστει τον πονο που εκρυβα μεσα μου αλλη μια αδυναμια μου ειναι ο θανασης δεν τον εχω γνωρισει αλλα οταν τον χρειαζομαι ειναι παντα εκει ποτε δεν θα ξεχασω την 24/12/06 που ξενυχτησε μαζι μου για να με ενθαρυνει οτι ο λαμπης μου δενθα παθει τιποτα κ θα ζησει την κατερινα την παω γιατι μου μοιαζει την ασπασια το ιδιο αλλα ολες/ους σας αγαπαω το ιδιο γιατι μοιραζομαι μαζι ολα οσα δεν μπορω να μοιραστω με τους γυρω μου κ αλλος ενας που του εχω αδυναμια ειναι ο ΛΕΩΝ αλλος ενας που μου εχει σταθει σε πολυ δυσκολες ωρες κ βρεθηκε στο πλαι μου κ τον ευχαριστω για αυτο:D :up: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :cat: :cat: :cat:

Χμμμ δεν ξερω αν γνωριζει κανεις καποιον πραγματικα αν τον διαβασει εδω.. εγω προσωπικα προτιμω να σας γνωρισω ολους απο κοντα οταν ερθω η εδω οταν συναντιομαστε . Θεωρω οτι ο καθενας εδω παρουσιαζει μια εικονα ευτου που νομιζει οτι ειναι η που ηθελε να ειναι. Πραγματικα αισθανομαι να γνωριζω καποιον απο κοντα η εχοντας ζησει κατι μαζι του και ετσι αντι να πει κανεις κατι δικο του νομιζω οτι μεσα απο τις αντιδρασεις στα διαφορα θεματα η στο πως μιλαει κανεις οταν καιγεται για κατι για το γατακι του φαινονται πολλα περισοτερα για τον ιδιο ... το ιδιο ισχυει και για μενα.

κι εγω ειμαι πολυ ευθικτη...μου περναει ομως γρηγορα.μπορει εκεινη την ωρα να θυμωσω,αλλα κανω γρηγορα την αυτοκριτικη μου και βλεπω οτι ισως ημουν υπερβολικη.με τους δικους μου ανθρωπους και οσους ξερω και εκτιμω ειμαι πιο ανεκτικη,ειδικα αν ξερω την προθεση με την οποια λενε κατι.απο ξενους η ατομα που δεν εκτιμω ουτε εγω ανεχομαι πολλα-πολλα.
εχω το κακο-καλο οτι ειμαι πολυ ευθυς σα χαρακτηρας.δειχνω οταν συμπαθω καποιον αλλα και οταν αντιπαθω.δεν μπορω να το χειριστω διπλωματικα και να κρατησω τα προσχηματα μιλωντας τυπικα.φαινεται οτι το κανω προσποιητα,οποτε και το αποφευγω.

Καλά ένας τύπος ανθρώπου που σιχαίνομαι είναι ο εγωιστής, γι 'αυτό λέω τόσα για τους άντρες. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και να περνάει καλά. Αφού είσαι έτσι λοιπόν, εξηγείται πως τα καταφέρνεις με το άλλο φύλο. Σε παρακαλώ να μην ξαναναφέρετε τ'όνομά μου, ξέρω κι εγώ να κάνω την έξυπνη αλλά όχι στους άλλους. Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του, δεν φοβάμαι να κριθώ αλλά όχι χωρίς επιχειρήματα και όχι από εσένα.
Μόλις τώρα το διάβασα αυτό. Πώς μου είχε ξεφύγει????:hmm:
Καλά, μιλάμε για πολύ κουκουρούκου κατάσταση....:down:

Γεια σας :rolleyes:... ... ...

Εχμ, είμαι αρκετά ντροπαλή, δυνατή, τρελή, αστεία, παρά πολύ δραστήρια, λιγάκι [ ] εύθικτη ( έχω κάποια ιδιαιτερότητα αν και δεν με απασχολεί καθόλου ) και προσπαθώ να μην θίγω τους άλλους. Υπάρχουν στιγμές που όταν βλέπω κάτι άσχημο στον δρόμο, με πιάνει απίστευτη μελαγχολία για αρκετό καιρό. Έχω τόση αγάπη να δώσω και να την μοιραστώ. Και γι αυτό, δεν έχετε δει πολλά μηνύματα μου από μένα :redface:. Ενώ με γνωστούς μου, χώνομαι με όλη μου την τρέλα και την αγάπη που τους έχω και τους βοηθάω πάντα σε δύσκολες στιγμές. Όσους αντιπαθώ πάντα τους φέρομαι με όση τυπικότητα μπορώ. Όσους μισώ αφάνταστα, δεν τους πολυμιλάω.

Από το MyCat, έχω διαχωρίσει κάποιους που συμπαθώ αρκετά και θα ήθελα παρά πολύ να τους γνωρίσω από κοντά. Δεν λεω ονόματα :P. Αλλά δυστυχώς, όπως σας είπα είμαι αρκετά ντροπαλή :redface: :redface: :rolleyes: πόσες φόρες ήθελα να έρθω σε συναντήσεις σας... εκτός από αυτή του Stray που έγινε στην Άγια Παρασκευή, που τελικά κάτι μου έτυχε και δεν ήρθα.
Ίσως στο μέλλον να μου φύγει η ντροπαλότητα μου, απέναντι σας και να κανονίσουμε μια μικρή συνάντηση κάπου.

Αυτάάάά από μένα :rolleyes:... .... ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back