Ενηλικιωθήκαμε άραγε;

Χμμμ,ήρθε και η σειρά μου λοιπόν!! Είμαι νέα και σε ηλικία και στο forum και πιστεύω πως αυτό το θέμα βοήθησε να καταλάβω έστω και λίγο τι είναι ο καθένας.
Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πάρα πολύ υπομονετική,μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη και μπορεί κανείς να συζητήσει μαζί τους το οτιδήποτε,αλλά να σε ακούει κιόλας ο άλλος,αυτό είναι που δεν μπορώ να ανεχτώ με τίποτα,όταν ο άλλος είναι απόλυτος και ξέρει ότι έχει άδικο.
Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα,ένας λόγος που είμαι εδώ, θέλω ας πούμε να ξέρω κάποια πράγματα για τις γάτες.
Επίσης, μου αρέσει να μοιράζομαι διάφορα πράγματα με άτομα τα οποία έχουν κάποιο ζωάκι στο σπίτι τους.
Όσο για την ενηλικίωση,ναι στην ηλικία σίγουρα,στο μυαλό δεν έχω ωριμάσει ακόμα αρκετά,σε μερικά θέματα είμαι σχετικά ώριμη (όσο μπορώ να κρίνω βέβαια τον εαυτό μου),αλλά σε άλλα θέματα είμαι ακόμα μικρή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο ένα πράγμα μ' ενοχλεί: το πρόχειρο/γρήγορο γράψιμο και τα ορθογραφικά λάθη. Όταν διαβάζω τέτοια κείμενα ή κείμενα χωρίς τόνους (τάχα βιασύνη) ή χωρίς στίξη βράζω μέσα μου, αλλά τι να κάνει κανείς? :mad::mad::mad:ούτε μαμά τους ούτε δασκάλα τους είμαι.
Χα χα χα χα χα!! :lol: Κι εσύ ομοιοπαθές σπασικλάκι; :P
Κι εμένα μου "χτυπάνε" άσχημα στο μάτι αυτά (λόγω επαγγελματικής διαστροφής), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι σκοπός εδώ είναι η επικοινωνία. Εφ' όσον αυτή επιτυγχάνεται, τα άλλα είναι δευτερεύοντα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο ένα πράγμα μ' ενοχλεί: το πρόχειρο/γρήγορο γράψιμο και τα ορθογραφικά λάθη. Όταν διαβάζω τέτοια κείμενα ή κείμενα χωρίς τόνους (τάχα βιασύνη) ή χωρίς στίξη βράζω μέσα μου, αλλά τι να κάνει κανείς? :mad::mad::mad:ούτε μαμά τους ούτε δασκάλα τους είμαι. Ίσως κάποτε βάλουν μερικοί-μερικοί μυαλό και καταλάβουν την αξία του καλού γραπτού λόγου.

Χα χα χα χα χα!! :lol: Κι εσύ ομοιοπαθές σπασικλάκι; :P
Κι εμένα μου "χτυπάνε" άσχημα στο μάτι αυτά (λόγω επαγγελματικής διαστροφής), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι σκοπός εδώ είναι η επικοινωνία. Εφ' όσον αυτή επιτυγχάνεται, τα άλλα είναι δευτερεύοντα ;)
Count me in!!! Τρίτο ομοιοπαθές σπασικλάκι ΠΑΡΟΝ!!!!:rolleyes: Δε λέω ότι κι εγώ δεν κάνω λάθος, αλλά τις περισσότερες φορές όταν το ξαναδιαβάζω γυρίσω πίσω στο μήνυμα και το διορθώνω.... Τι να κάνω! Κι εγώ λόγω επαγγελματικής διαστροφής Αλίκη, μόνο που εγώ είμαι γραμματέας.;) Πραγματικά ορισμένα μηνύματα με βγάζουν από τα ρούχα μου! Χωρίς τόνους, χωρίς σημεία στίξης ή έστω πεζοκεφαλαία για να ξεχωρίζεις που τελειώνει μια πρόταση και που αρχίζει άλλη... Άντε να βγάλεις νόημα...:down: Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που εκενυρίζεται με αυτά:happy:

Δαιν κατταλλαβένο... τη πρώβλιμμα αίχαιται μαι τα ωρθωγραφηκκά λάθι δειλαδύ?:P

Να είδες τι κάνεις τώρα? Μου'ρχεται να κάτσω να το διορθώσω!!! Μήπως τελικά διάλεξα λάθος επάγγελμα κι έπρεπε να γίνω δασκάλα?:hmm::hmm::hmm:

Να είδες τι κάνεις τώρα? Μου'ρχεται να κάτσω να το διορθώσω!!!
Ξέρεις πώς λέγεται αυτό, ε; Ο φετιχισμός του κόκκινου στυλό! :P :lol: :lol:

Ότι είμαι φετιχίστρια (ως Σκορπιός) είμαι!!! Αυτό με το κόκκινο στυλό δεν το είχα ανακαλύψει ώς τώρα. :hmm:

Αυτό τι είναι τώρα? Επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο?
Εντάξει μπορώ να το εκλάβω και σαν χιούμορ....
Εγώ δεν είμαι φιλόλογος για νάχω "διαστροφή", αλλά απλά, κάποια που θέλει να σέβεται ότι βγαίνει από το στόμα και το χέρι της.
Καλή η επικοινωνία, αλλά ο λόγος επικοινωνία δεν είναι? Τι μου επικοινωνεί κάποιο μέλος από το σάιτ (δηλαδή που έχει βγάλει δημοτικό και ίσως και γυμνάσιο) που γράφει ορνιθοσκαλίσματα? Μπορεί να μου πει κάποιος?

Τέλος πάντων όταν μιλάω για ενηλικίωση, εννοώ μια σχέση εμπιστοσύνης που μετά απο τόσο καιρό μοιάζει να χτίζεται. Μια σχέση που μου επιτρέπει να λέω την άποψη μου και να την διαβάσει ο άλλος να του ανάψουν τα λαμπάκια, αλλά προτού με σιχτιρίσει και γίνουμε μπάχαλο να σκεστεί "Κάτσε μωρέ η Νερίνα είναι, δεν μπορεί να το εννοεί" και να μου γράψει "Νερίνα λες πατάτες".

Για αυτό τα έγραψα όλα αυτά. Για να δω εάν νοιώθετε και εσείς το ίδιο.
Επιστρέφοντας στο θέμα "ενηλικίωση" που ορίζεται από την Νερίνα ως μια σχέση εμπιστοσύνης που μετά απο τόσο καιρό μοιάζει να χτίζεται, έχω να πω ότι προσωπικά το κάνω με ορισμένα άτομα από εδώ. Μέτρησε πολύ η πρώτη εντύπωση αλλά χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να καταλάβω ποιους έχω απέναντι μου και "τι γλώσσα μιλάνε".
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη σε πολλούς. Δήλαδή ξέρω ότι αυτό που γράφουν ισχύει. Βέβαια το γιατί και πώς το ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω, και δεν με νοιάζει. Αυτό μου συμβαίνει και εκτός internet. Μερικές φορές πέφτω έξω, αλλά έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις (δικτυακές ή οχι).

Πιστεύω ότι και χωρίς αυτοπαρουσίαση, μέσα από τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο καθένας τη γάτα του, που μιλάει γι αυτή κ.τ.λ. προκύπτουν πολλά συμπεράσματα.

Επίσης κρίνοντας από παλιότερα μηνύματα παρατηρώ ότι όντως, πριν ένα χρόνο αυτοί που μπαίναμε και γράφαμε είμαστε πιο διστακτικοί. Τωρα , ισως επειδή έχει μπει μια βάση, τα νέα μέλη εκφράζονται από την αρχή πιο ελεύθερα.
Ή μήπως είναι η ιδέα μου?:hmm:

Επίσης κρίνοντας από παλιότερα μηνύματα παρατηρώ ότι όντως, πριν ένα χρόνο αυτοί που μπαίναμε και γράφαμε είμαστε πιο διστακτικοί. Τωρα , ισως επειδή έχει μπει μια βάση, τα νέα μέλη εκφράζονται από την αρχή πιο ελεύθερα.
Ή μήπως είναι η ιδέα μου?:hmm:

Δεν μπορώ να έχω άποψη για το πώς ήταν το σάιτ πριν από ένα χρόνο, αλλά ως πιο πρόσφατο σχετικά μέλος πρέπει να πω πως υπάρχει πολύ φιλική ατμόσφαιρα και καλή διάθεση απέναντι στους καινούργιους, και αυτό σίγουρα ενθαρρύνει τα νέα μέλη να εκφράζονται πιο ελεύθερα.

Χαίρομαι που υπάρχει όρος για την περίπτωσή μου! Αφού πολλές φορές μου έρχεται να διορθώσω τα συνθήματα στους τοίχους...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back