Ενοίκιο VS γάτα

Να της πεις οτι την περιμένει μεγάλη έκπληξη αν σκοπεύει να το ασκήσει...Απανωτά τα πάθαινα τα εγκεφαλικά στην άσκηση!!!:lol::lol::lol::lol:

Ωχ καταλαβαινω.....θα την ενημερωσω να το εχει στα υπ' οψιν...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πω τις δικές μου εμπειρίες. Η τωρινή σπιτονοικοκυρά μου μένει σε νησί και δεν την έχω δει ποτέ, αλλά πήγα μια φορά στης αδερφής της, που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για το σπίτι εδώ, όπου έπαιξα με το γάτο της.

Η προηγούμενη σπιτονοικοκυρά μου είχε έρθει κάποια στιγμή με το λαμπραντόρ της. Εννοείται ότι ο γάτος μου έγινε μπουχός (πρώτη φορά τον είδα να τρέχει τόσο γρήγορα).:P Αντίδραση: "Αχ τι ωραίο γατάκι, έχω κι εγώ ένα ολόιδιο!":up:

Οπότε υπάρχουν και πολλοί εντάξει άνθρωποι out there, αρκεί να τους ανακαλύψεις.:)

Αχ τι καλα....ειναι πολυ ωραιο να εισαι σιγουρος και να ζεις με τον φοβο και το αγχος...ειναι ωραιο να μπορεις να συνεννοεισαι με τους αλλους και να βγαζεις μια ακρη...να μην εχουν ολοι κλεισμενα τα αυτια και να λεν οτι τους ερθει....Μπραβο ρε παιδια....μακαρι να πληθηνουν ολοι αυτοι...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσει του άρθρου 6 του Νόμου 3170/2003 παίρνεις το γατούνι σου και δε σου λέει κανείς τίποτα! :) ***
Ιδού και ο νόμος Ζώα συντροφιάς, αδέσποτα συντροφιάς και άλλες διατάξεις.

Για ο,τιδήποτε αφορά τα ζωάκια μας αρμόδιο είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

*** Απαραίτητες προϋποθέσεις φυσικά είναι:
1. Να τηρείς εσύ το σχετικό νόμο
2. Να έχεις μισθωτήριο συμβόλαιο για το σπίτι.

:)

Βάσει του άρθρου 6 του Νόμου 3170/2003 παίρνεις το γατούνι σου και δε σου λέει κανείς τίποτα! :) ***
Ιδού και ο νόμος Ζώα συντροφιάς, αδέσποτα συντροφιάς και άλλες διατάξεις.

Για ο,τιδήποτε αφορά τα ζωάκια μας αρμόδιο είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

*** Απαραίτητες προϋποθέσεις φυσικά είναι:
1. Να τηρείς εσύ το σχετικό νόμο
2. Να έχεις μισθωτήριο συμβόλαιο για το σπίτι.

:)
Eυχαριστουμε πολυ για την κατατοπιση salonicat!!!:up:

Πριν μετακομίσω στο δικό μου μου είχαν τύχει τα εξής: έψαχνα σπίτι κ ενημέρωνα ότι έχω ζώο, γνώριζα ότι ο νόμος είναι με το μέρος μου έως κ 2 ζώα αλλά γνώριζα ότι οι ιδιοκτήτες επιλέγουν. Ημουν τυχερή και βρήκα φιλόζωο που μου ειπε πάρε όσα ζώα θέλεις:up::up: ΟΤαν πήρε η μαμά μου το γάτο μου κ μετακόμισα στο επόμενο σπίτι χωρίς ζώο, αμέλησα να το πω στους ιδιοκτητές, όταν σε 2μηνες έφερα ένα γατούλι, δεν το έκρυψα, αλλά :blink::blink::blink: η ιδιοκτήτρια φρίκαρε και άρχισε να λέει τα δικά της. Της αράδιασα κ εγώ το νόμο που με καλύπτει κ της είπα ότι αν θέλεις πήγαινε με στο δικαστήριο, ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Ιδιοκατοίκηση δεν γινόταν είχε σπίτι από κάτω.. τα ενοίκια τα πλήρωνα στην ώρα τους:up::up: για να μην τα πολυλογώ γκρίνιαζε κι άλλο, εγώ όχι μόνο δεν έδιωξα το γάτο, φιλοξενούσα κ διαφορα αδεσποτάκια και της έκανα κ τη ζωή δύσκολη σε ότι μπορούσα.
ΝΑι το ξέρω έγινα κακιά αλλά είχε δυο εγγόνια 3χρονα που ούρλιαζαν όλη τη μέρα, ώρες κοινής ησυχίας κλπ. κ εγώ μιλιά:mad: ε αφού γκρίνιαζε συνέχια για τα γατούλια και εγώ έμπηγα τις φωνές κ τις έλεγα όταν αν δεν κάνουν ησυχία θα καλέσω την αστυνομία.... ναι, έγινα κακιά γιατί ένιωσα την αδικία με τα ζώα μου:P τελικά έβγαλε το σκασμό, εγώ βρήκα δικό μου σπίτι κ όλα οκ.

Μην το κρύψεις, συμβουλή μου, βρες φιλόζωο ιδιοκτήτη γιατί θα σου κάνει γκρίνιες, φασαρίες κλπ, αν και το τονιίζω, ο νόμος είναι με το μέρος μας κ ακυρώνει κάθε κανονισμό πολυκατοικίας:up:

Πριν μετακομίσω στο δικό μου μου είχαν τύχει τα εξής: έψαχνα σπίτι κ ενημέρωνα ότι έχω ζώο, γνώριζα ότι ο νόμος είναι με το μέρος μου έως κ 2 ζώα αλλά γνώριζα ότι οι ιδιοκτήτες επιλέγουν. Ημουν τυχερή και βρήκα φιλόζωο που μου ειπε πάρε όσα ζώα θέλεις:up::up: ΟΤαν πήρε η μαμά μου το γάτο μου κ μετακόμισα στο επόμενο σπίτι χωρίς ζώο, αμέλησα να το πω στους ιδιοκτητές, όταν σε 2μηνες έφερα ένα γατούλι, δεν το έκρυψα, αλλά :blink::blink::blink: η ιδιοκτήτρια φρίκαρε και άρχισε να λέει τα δικά της. Της αράδιασα κ εγώ το νόμο που με καλύπτει κ της είπα ότι αν θέλεις πήγαινε με στο δικαστήριο, ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Ιδιοκατοίκηση δεν γινόταν είχε σπίτι από κάτω.. τα ενοίκια τα πλήρωνα στην ώρα τους:up::up: για να μην τα πολυλογώ γκρίνιαζε κι άλλο, εγώ όχι μόνο δεν έδιωξα το γάτο, φιλοξενούσα κ διαφορα αδεσποτάκια και της έκανα κ τη ζωή δύσκολη σε ότι μπορούσα.
ΝΑι το ξέρω έγινα κακιά αλλά είχε δυο εγγόνια 3χρονα που ούρλιαζαν όλη τη μέρα, ώρες κοινής ησυχίας κλπ. κ εγώ μιλιά:mad: ε αφού γκρίνιαζε συνέχια για τα γατούλια και εγώ έμπηγα τις φωνές κ τις έλεγα όταν αν δεν κάνουν ησυχία θα καλέσω την αστυνομία.... ναι, έγινα κακιά γιατί ένιωσα την αδικία με τα ζώα μου:P τελικά έβγαλε το σκασμό, εγώ βρήκα δικό μου σπίτι κ όλα οκ.

Μην το κρύψεις, συμβουλή μου, βρες φιλόζωο ιδιοκτήτη γιατί θα σου κάνει γκρίνιες, φασαρίες κλπ, αν και το τονιίζω, ο νόμος είναι με το μέρος μας κ ακυρώνει κάθε κανονισμό πολυκατοικίας:up:

Mπραβο ρε παιδια....μ'αρεσει που ειστε δυναμικοι ανθρωποι,δεν σας πτοει τιποτα και εχετε τα κοτσια να τα βαλετε με καθε ανωμαλο....:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back