Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις μαζί σου τις ευχές μας και τη θετική σκέψη να πάνε όλα καλά.
Ενημέρωσέ μας όταν θα μπορείς.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τα ζώα δεν μισούν όπως οι άνθρωποι.Μακάρι να πάνε όλα καλά!Πριν λίγο σκαρφάλωσε τη σίτα στο μπαλκόνι μου 4 φορές και κοιτάει συνέχεια πάνω θέλει να φύγει!Μόλις πάω να τη χαιδέψω μουγκρίζει.Δεν θέλει πια να μένει κοντά μου εξαιτίας τους το ζώο μου με μισεί!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μακάρι να αλλάξει αυτή η κατάσταση!Έχω κ όλους εδώ που μου λένε να μην τη βασανίζω άλλο με γιατρούς και τέτοια και να της κάνω ευθανασία!!Είναι να δυνατόν να μου ζητάνε να σκοτώσω το ρικάκι μου???Έναν εφιάλτη ζω!!!
Εφ' όσον σε θεωρεί τόσα χρόνια δικό της άνθρωπο δεν υπάρχει περίπτωση να σε μισήσει. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ένα γατί που πέρασε τόσα τελευταία, δεν τρέφεται σωστά, έχει να ενεργηθεί μέρες, καταφέρνει να σκαρφαλώσει μια σίτα.
Η μόνη πιθανότητα που μπορώ να σκεφτώ, αν ζούσε και μέσα έξω μέχρι που αρρώστησε, είναι πως θέλει να βρει ένα μέρος απομονωμένο για να πεθάνει.
Θα σε προέτρεπα να βρεις έναν καλό κτηνίατρο το συντομώτερο δυνατόν και να πας την γατούλα σου μήπως και σωθεί, μια και με τις κορυφές κτηνιάτρους τελικά δεν έγινε τίποτα.
Εμείς εδώ, όση εμπειρία και να έχουμε κάποιοι με γάτες, είμαστε απλοί άνθρωποι και σε στιγμές κρίσης λυγίζουμε όπως κι εσύ όταν αρρωσταίνουν τα γατιά μας. Γι' αυτό υπάρχουν τα κτηνιατρεία και οι κτηνίατροι.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πήρα κάποιον άλλον γιατρό και μου είπε να την πάω από εκεί στις 10.
Εσυ στις 9.24 ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ και λες οτι ξαναπηρες τηλεφωνο τον γιατρο και σου ειπε οτι δεν μπορει να την αναλαβει;Αφου ειχατε ραντεβου στις 10 γιατι τον πηρες τηλεφωνο;Ραντεβου δεν ειχατε;επρεπε να εισαι στον δρομο... και συγνωμην..αλλα ΑΝ ειχατε ραντεβου,αδυνατω να καταλαβω οτι χωρις να την δει σου ειπε οτι δεν μπορει να την αναλαβει..Ελπίζω αυτός ο γιατρός που θα την πάω το βράδυ
Λοιπον,αν ισχυουν αυτα που λες ..εμεις εδω δεν μπόρουμε να κανουμε ΤΙΠΟΤΑ.Πηγαινε την σε ενα γιατρο.
Η γατα πεθαινει.Αν συμβαινουν ολα αυτα που λες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπως και να εχει,εγω σου γραφω ετσι ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ..διοτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα με την γατουλα σου και αυριο πρωι πρωι πρεπει να την πας σε καποιον γιατρο.Ασε τι βρηκανε και τι δεν βρηκανε.Αυτα τα εχουμε δει απειρες φορες.
Η γατα σου δεν τρωει και δειχνει πολυ ασχημη κλινικη συμπεριφορα.
Καλυτερα να αγχωθεις και να κινητοποιηθεις,παρα να εφησυχαστεις και να την χασεις και μετα να εχεις τυψεις.
Ευχομαι να πανε ολα καλα,αλλα αυριο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν έχουμε κουραστεί κορίτσι μου, έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα περιστατικά από το φόρουμ που μας έχουν απασχολήσει για μήνες καμμιά φορά. Και πάντα συμπάσχουμε και στεναχωριόμαστε σαν να πρόκειται για το δικό μας γιατί, γιατί μόνο κάποιος που έχει ζώο και έχει περάσει παρόμοιες καταστάσεις μπορεί να σε καταλάβει. Καμμιά φορά καλύτερα και από τους δικούς σου ανθρώπους.Συγνώμη αν έχω κουράσει αλλά δεν το κάνω επίτηδες απλά ψάχνω να βρω απαντήσεις γιατί δεν μπορώ να βρω κανέναν γιατρό!!

Απλά εμείς είμαστε απλοί γατογονείς χωρίς ιατρικές ή κτηνιατρικές γνώσεις. ΄Οταν πρωτοάνοιξες το θέμα αρκετοί χρήστες σου πρότειναν να πάρεις δεύτερη και ίσως και τρίτη γνώμη κι εσύ απάντησες πως έχεις μάθει να πηγαίνεις πάντα σε γιατρούς που είναι κορυφές.
Τι άλλο να σου προτείνουμε κι εμείς την στιγμή που δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις;
Το ότι το γατάκι σου είναι ετοιμοθάνατο το συμπεράναμε από τα δικά σου γραφόμενα, αλλιώς πως θα λέγαμε κάτι τέτοιο σε κάποιον που ανησυχεί για την γατούλα του; ΄Ετσι κι αλλιώς ίσως η συγκεκριμένη φράση να σε κάνει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο.
Ρίξε μια ματιά στο θέμα μας με την Λίστα κτηνιάτρων μήπως και βρεις κάποιον που να είναι ανοιχτός, εννοείται όχι τέτοια ώρα αλλά από αύριο. Είναι βλέπεις και καλοκαιρινή περίοδος και πολλοί κλείνουν για διακοπές.
Τις απαντήσεις μόνο ένας καλός κτηνίατρος μπορεί να στις δώσει, εμείς μόνο να καταλάβουμε την αγωνία σου, να σε συμβουλέψουμε όπως και κάναμε και να συμπάσχουμε μαζί σου μπορούμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΟΚ δηλαδη ας καταλαβουμε οτι το να εχουμε ενα ζωακι ειναι υπο την προστασια μας και ειμαστε υποχρεωμενοι να φροντιζουμε για αυτο.Τι να πω πια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool