Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Πληροφοριακα, οταν το ενα γατι μου ειχε αρρωστησει και ετρωγε για 4-5 ημερες ελαχιστα ως καθολου, εκανε 1 ολοκληρη εβδομαδα για να κανει κακακια και 2 μερες μεχρι να κατουρησει. Δεν ειχε τι να βγαλει το αμοιρο και οι εμετοι το ειχαν αφυδατωσει. Αν δεν τρως τι θα βγαλεις; Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει πριν αρχισεις να πανικοβαλλεσαι για το τιποτα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εχετε κι εσύ κι εκείνη τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.
΄Εχει μεγάλη σημασία το πως φέρεται ο κτηνίατρος στο ζώο, αυτό είναι για μένα το πρώτο κριτήριο και όχι το αν είναι καθηγητής ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. ΄Εχω καταλήξει σε μια κτηνίατρο που αφ' ενός έχει 24ωρη κλινική και ξέρω πως ότι και να συμβεί, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή ακόμα και αν είναι γιορτή και αργία τα γατιά μου θα έχουν την φροντίδα που πρέπει. Αφ' ετέρου το πως τους φέρεται και το ότι θυμάται μέχρι τα ονόματά τους και άλλες λεπτομέρειες γι' αυτά.
Κτηνίατρος που δεν είναι φιλόζωος και δεν έχει δικά του ζώα, για μένα δεν έχει καμμιά αξία.

Καλι
Νεοφερμένο μέλος
Μακαρι Αλικη μου να πανε ολα καλα,να βρεθει επιτελους μια ακρη και να σταματησει να ταλαιπωρειται επιτελους το γατακι!
Βασω μηπως εισαι λιγο υπερβολικη;;; Προσωπικα γνωριζω κτηνιατρους που δεν εχουν ζωα,οχι γιατι δεν ειναι φιλοζωοι η δεν αγαπανε τα ζωα η αυτο που κανουν,αλλα γιατι λειπουν 20 ωρες το 24ωρο απο το σπιτι,επειδη περα του κτηνιατρειου τρεχουν ολη μερα σε κατοικον επισκεψεις και δεν εχουν χρονο να κοιταξουν ουτε τον εαυτο τους,οχι να παρουν ζωα! Και ξερουν πως θα βασανιζεται το ζωο να μενει ολη την ημερα μονο του μεσα στο σπιτι,χωρις ανθρωπινη επαφη,παιχνιδια κλπ και γιαυτο δεν παιρνουν οχι γιατι δεν τα θελουν!Κτηνίατρος που δεν είναι φιλόζωος και δεν έχει δικά του ζώα, για μένα δεν έχει καμμιά αξία.![]()

Καλι
Νεοφερμένο μέλος
Ποιο όνομα γατούλη τον φωνάζανε!Και στο τηλέφωνο όταν το σήκωναν μιλούσανε πολύ απότομα!Βέβαια στην αρχή ήτανε εντάξει αλλά μετά φαίνεται τους κούρασε το περιστατικό γιατί μέρα παρά μέρα ήμασταν εκεί και τώρα δεν θέλουνε να ασχοληθούνε άλλο!Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρουνε αυτοί εγώ το ζώο μου θέλω να γίνει καλά και ευελπιστώ αυτή τη φορά να βρούμε την αιτία και να μην πάμε πάλι βάση συμπτωμάτων και να τα ρίξουμε όλα στη ψυχολογία έλεος με αυτήν την καραμέλα πια!!Και είναι λογικό να έχω σαλτάρει γιατί δεν μου φτάνει η αγωνία μου το τρέξιμο που κάνω τα ξενύχτια το κλάμα που ρίχνω έχω και μερικούς υποτίθεται δικούς μου ανθρώπους να μου λένε να μην το ταλαιπωρώ άλλο το ζώο και να το κάνω ευθανασία και να πάρω ένα καινούργιο γατί λες και είναι αντικείμενο που χάλασε και πρέπει να το πετάξω και να πάρω άλλο!Μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να ζητήσω κάποια δανεικά!!Έχουνε εναντιωθεί πολλοί μαζί μου δεν μου φτάνει το ζόρι που περνάω όλο αυτό το διάστημα κοντεύουνε να με τρελάνουνε!Εσείς εδώ μέσα όμως μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να παλεύω και γι αυτό σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!!!
Και μονο απο την συμπεριφορα τους θα πρεπε να χεις φυγει τρεχοντας και να απευθυνθεις αλλου! Θα πηγαινες ποτε το παιδι σου σε ενα παιδιατρο που οχι μονο δεν δινει εμφαση στο προβλημα του και δεν ενδιαφερεται να κανει παραπανω εξετασεις για να δει τι πραγματικα εχει; Και να μην σας φαιρεται και καλα απο πανω;;;
Ενας πραγματικος κτηνιατρος που αγαπαει πραγματικα τα ζωα και πανω απο ολα σεβεται την δουλεια του,πρωτα φροντιζει να βρει το προβλημα να δωσει την λυση και τελος να κοιταξει το οικονομικο,στο οποιο θα δεχοταν να σε βοηθησει(πχ να του δινεις ενα μικρο ποσο το μηνα μεχρι να τον ξοφλησεις)! Και οσο για αυτους που σου λενε να κανεις ευθανασια την γατουλα σου απλα κλεισε τα αυτια σου! Εγω στην θεση σου ξερεις τι θα τους ελεγα; Οτι αν(χτυπα ξυλο) παθουν τιποτα και χρειαστει να νοσηλευτουνε θα ζητησω απο τον γιατρο να τους κανει ευθανασια,και θα βρω αλλους να βαλω στην θεση τους.Αλλωστε ουδις αναντικαταστατος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλι
Νεοφερμένο μέλος
Καλι
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο του χίλια μπράβο αυτός είναι άνθρωπος και γιατρός με τα όλα του!!Και οι δικοί μου χειρουργούνε αδέσποτα βέβαια και τα φιλοξενούν μέχρι να τους βρούνε οικογένεια αλλά σε μένα προσωπικά φέρθηκαν πολύ σκάρτα και για να ακριβολογώ στη γατούλα μου!!!Εγώ τώρα που τους χρωστάω λεφτά τι να κάνω να τους τα δώσω??Βασικά δεν θέλω να τους ξαναδώ και αν τα δώσω θα τα στείλω με άλλον.Αλλά αξίζουν να τα πάρουνε αυτά τα λεφτά???
Θα σου απαντησω με ερωτηση, σε βοηθησαν; σου εδωσαν λυση; εκατσαν να βρουν το προβλημα; Ενδιαφερθηκαν;
Καλι
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool