Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πίστευα οτι θα πήγαινε καλύτερα, αφού κατάφερε κι επιβίωσε από τη νάρκωση. Όμως φαίνεται οτι ήταν πολύ βαρειά, γι αυτό και δεν την αναλάμβαναν άλλοι. Ίσως με την επέμβαση υπήρχε μια, έστω και ελάχιστη, πιθανότητα να κρατηθεί στη ζωή γι αυτό και το επιχείρησαν αυτοί οι γιατροί, κι ας ήταν η προσπάθεια καταδικασμένη.
Αλίκη μου, κουράγιο και δύναμη να αντέξεις.
Για την ψυχούλα που πέταξε, καλό της ταξίδι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έφυγες και μ'άφησες να κλαίω εδώ στα σκοτεινά
μαύρισε η ψυχή μου άδειασε η ζωή μου
μέσα στο σπίτι ψάχνω να σε βρω κοιτάω τα πράγματα σου
ακούω ακόμα τη φωνούλα σου και τα νιαουρίσματά σου
όμως εσύ δεν είσαι εδώ ταξίδεψες σε άλλους τόπους
μακριά πολύ μακριά από πικρόχολους ανθρώπους
ταλαιπωρήθηκες πολύ και δεν το άξιζες μωρό μου
ελπίζω τώρα να ηρέμησες να μην πονάς άλλο καρδιά μου
θα σε θυμάμαι όσο ζω!!
αντίο ρικάκι μου
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Αχρείαστη ήτανε γιατί μου ζητάνε λεφτά για να την πάρει η θεία μου να την θάψει.Τα λεφτά θέλανε να πάρουνε.Όπως και να χει η ψυχούλα μου έφυγε χάθηκε για πάντα και γω δεν θα την ξαναδώ ποτέ δεν θα την ξαναχαιδέψω ποτέ δεν θα ξανακοιμηθούμε αγκαλιά όπως κάναμε κάθε βράδυ.Και η τραγική ειρωνεία πριν πάω εκεί για να τη δω πέρασα από ένα φαρμακείο και βρήκα τις κάψουλες για ηπατοπροστασία που μου είπε ο γιατρός να βρω το πρωί και της πήγα και μου είπανε ότι έφυγε!!Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγε όχι δεν μπορώ κοντεύω να τρελαθώ !
Λυπαμαι πολυ για την γατουλα σου.
Οσον αφορα το χειρουργειο, επειδη η γατουλα σου δεν τα καταφερε, δεν σημαινει οτι ηταν και αχρειαστο. Ο ανθρωπος πρεπει να πληρωθει για τα υλικα και τον κοπο του. Δεν καταλαβαινω την λογικη σου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο ο χρόνος, δρα επουλωτικά και ο πόνος κάπως απαλύνεται αφήνοντας μας ένα γλυκόπικρο χαμόγελο.
Υπομονή και κουράγιο, Αλίκη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στα λεω αυτα..οχι οτι θα σου διωξω το πόνο..αλλα για να σου δειξω οτι καταλαβαινω απολυτα τον πονο σου,προσφατα τον περασα.Και μιλαμε για 11 χρονια συμβιωσης με την ψυχουλα μου.
Κουραγιο..και να ξερεις απλα....οτι δεν εισαι μονη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool