χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειχα πάρα πολλές βεβαια και δεν ειχα άλλο τροπο. Αλλά ποτε σε μερη που συχναζουν τα γατια. Στο νεο σπίτι δεν εχουμε (ακόμη εστω) κι ελπίζω να μην δω!!! Αλλά προληπτικα θα ψεκασω βεραντες και τον φωταγωγό πριν φωλιασουν......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αλλά γινόταν χαμός από εντομα στο παλιο σπίτι και υπερνικούσε ο φόβος. Και σαρανταποδαρούσες ειχε!!! Μάλιστα μια ο Πιου Μιου την ειχε πιάσει κι έπαιζε και ειχα φρικάρει!!!
Αλλά πλέον ο παράδεισος!!! Πολυκατοικία, στη πόλη, καινούρια!!!! Εδω λέω να εφαρμόσω οικολογικές ύσεις και βασικα στις βεραντες μόνο

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα! Ειμαι κανουργιο μελος στο site κ εχω κ εγω 2 πανεμορφες κ πανεξυπνες γατουλες!! κ οι 2 ημιαιμες(ειμαι fun των ημιαιμων)! Εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε. Ειναι ασφαλη για τα ζωακια μας οι συσκευες που βαζουμε στη πριζα για τα εντομα (κουνουπια κτλ); κ οι παγιδες παλι για εντομα οπως κατσαριδες; Το εχω αγχος κ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα τωρα που ερχεται κ το καλοκαιρι το προβλημα θα οξυνθει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Συγχώνευσα το θέμα σου με ένα παλιότερο. Ελπίζω ότι διαβάζοντάς το, θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλησπερα! Ειμαι κανουργιο μελος στο site κ εχω κ εγω 2 πανεμορφες κ πανεξυπνες γατουλες!! κ οι 2 ημιαιμες(ειμαι fun των ημιαιμων)! Εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε. Ειναι ασφαλη για τα ζωακια μας οι συσκευες που βαζουμε στη πριζα για τα εντομα (κουνουπια κτλ); κ οι παγιδες παλι για εντομα οπως κατσαριδες; Το εχω αγχος κ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα τωρα που ερχεται κ το καλοκαιρι το προβλημα θα οξυνθει
Βασικά, καλό είναι τα εντομοαπωθητικά να τα βάζεις σε σημείο που δε φτάνουν οι γάτες σου. Αν δαγκώσουν κάτι ή αν πέσει πάνω τους υγρό θα έχεις τρεχάματα - αυτά όλα είναι δηλητήρια
Όσο για τις κατσαρίδες, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου να συζητούν για ένα ειδικό τζελ που βάζουν και κάνει τις κατσαρίδες κανίβαλους, δηλ. τρώνε η μία την άλλη και εξαφανίζονται
Αν χρειαστεί να καλέσεις συνεργείο απεντόμωσης, να τους πεις ότι έχεις κατοικίδια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despinap78
Νεοφερμένο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!Έχω ένα πρόβλημα στο σπίτι με κατσαρίδες ξανθιές και θέλω να ψεκάσω κάτι για να εξαφανιστούν.Φοβάμαι όμως να ψεκάσω με αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μη τυχόν έρθουν σε επαφή οι γατούλες μου ή μη τυχόν φάνε καμιά κατσαρίδα ψόφια και πάθουν τίποτα.Ξερει κανείς σας σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχω βρεί λύση με φάρμακο.. η μόνη λύση είναι οι εξολοθρευτές μου, που δεν έχουν αφήσει καμία ζωντανή.
Οι γάτες τρελλένονται, με τις κατσαρίδες, και τις τρώνε, οπότε καλό είναι να μήν έχουν ψεκαστεί, ούτε αυτές, αλλά ούτε άλλα σημεία του σπιτιού.

azil
Νεοφερμένο μέλος
Πλέον έχουν αφανιστεί από το σπίτι. Ξέρει κανείς αν αυτές οι φωλιές που κυκλοφορούν για τις κατσαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιον που έχει γατούλες? Αν τοποθετηθούν σε μέρος που δε θα έχει πρόσβαση το ψιψινέλι φυσικά. Αν ξέρει κανείς ας πει, μήπως έτσι βρει λύση η Εstelle αφού τα ζουζουνογατάκια της δεν την βοηθάνεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ας πεί και καμία άλλη, καμία ιδέα...
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ....
Και δυστυχως ειναι γεματη η περιοχη απο αυτες...ηδη ειδαμε 2 που ερχοντε απο τα σιφονια μεσα στο σπιτι..τι μπορω να κανω για να απαλαγω (παιδια μην γελατε βλεπω κατσαριδα και ειμαι ετοιμη να κρεμαστω απο το πολυφωτο) χωρις να φοβαμαι για να μην παθουν τπτ ο ρορυ και η λυνα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
καταρχην 1000 συγνωμη αλλα εχθες μεσα στην απελπισια μου δεν ειδα οτι υπαρχει ηδη σχετικο θεμα,ενα μεγαλο ευχαριστω στους mod που τα καναν ενα..εμεις λοιπον ψεκασαμε στη πολυκατοικια φρεατια παντου εκτος απο το σπιτι μου,φοβομουν για τα γατια μου,και οι 2 κατσαριδαρες(τεραστιες μιλαμε λες και ειχαν υποστει μεταλαξη στο τσερνομπιλ) που ειδαμε ειναι απο αυτες που πετανε και φυσικα της εφερε ο ρορυ μεσα στο σπιτι.τροπεο για να του πουμε μπραβο???να φωμαμαι για μενα(ναι τις ΣΥΧΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ τρελλα) και να χω το νου μου μην τη φαει γιατι με ολα αυτα που ψεκαζουν δεν ξερεις..αν μενει κανεις πετρουπολη και ακουει μια τρελη να ουρλιαζει "ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" να ξερετε εγω ειμαι ειμαι..φανταστιτε οτι προχθες που ειδα τη 1 ο γιαννης κοιμοταν και ειμουν ετοιμη να φωναξω οποιον περαστηκο εβλεπα να τη σκοτωσει...
και εγω τα ιδια καθολου δεν τις μπορω παθαινω υστερια

η απολυμανση παντως με συνεργειο, λενε, ειναι ακινδυνη για παιδια κ κατοικιδια, γιατι δεν κανεις?
Voula
Διάσημο μέλος
Μέσα σε 2 μέρες εξολοθρεύει ότι υπάρχει ζωντανό + αυγά.
Μετά βέβαια μαζεύεις πτώματα, αλλά τουλάχιστον είναι πτώματα.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

τουλαχιστον ετσι λενε οι εταιριες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool