moukelis
Επιφανές μέλος
Αν είσαι προσεκτική και επιμελής σχετικά με τις επισκέψεις στον γιατρό και τη φροντίδα του,δεν έχεις τίποτα για το οποίο να ανησυχείς.Το πρωτο σου γατάκι είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Είσαι πολύ υπεύθυνη, μπράβο σου , όμως, μη χάσεις τη χαρά της ανατροφής της γατούλας σου από το άγχος. Θα κάνεις και λάθη, σιγά το πράγμα! Επιμονή χρειάζεται από μέρους σου και όχι ιδιαίτερη υπομονή, γιατί οι γάτες είναι γάτες και μαθαίνουν γρήγορα. Στο "οι γάτες μου", στο "προφίλ της Μπασσέτ", διάβασε τι τράβηξα για να της δώσω το χάπι της γατούλας μου. Γίνονται φάσεις, που σου ορκίζομαι, θα τις θυμάσαι μέχρι τα βαθιά γεράματαΈχω απελπιστεί ήδη λιγάκι, γιατί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ευθύνη είναι και φοβάμαι ότι κακώς την πήρα σπίτι... Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά...!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις συμβουλές! Να'σαι καλά!

Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Κι εμένα τα δικά μου γατούλια, όταν ήταν μωράκια (1-2 μηνών) έπαιζαν με την άμμο, πολλές φορές όταν τους την καθάριζα έμπαιναν και άραζαν μέσα και κάποιες φορές την ψιλοέτρωγαν. Όταν τα έβλεπα τα μάλωνα για να μην τρώνε. Φαντάζομα ότι και όταν δεν τα έβλεπα τρώγανε λίγο. Δεν πάθανε όμως ποτέ τίποτε.

Κατάθλιψη πάντως δεν πρόκειται να πάθει, αρκεί να ασχολείσαι μαζί της και να της πάρεις και κανένα παιχνίδι (οι δικές μου τρελαίνονται για τα ποντικάκια! νομίζουν ότι είναι αληθινά και τα κουβαλάνε στο στόμα τους σαν να πιάσανε το θήραμα κι ακούω και κάτι μουγκρητά! πολύ γέλιο!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
Αργούσαν κι οι δικές σας γατούλες να εκπαιδευτούν ή εγώ είμαι υπερβολική;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατί δεν της βάζεις το κρεβατάκι της σε άλλο δωμάτιο;Θα κλάψει μια,δυο,θα μάθει.Αν ειναι στο δωμάτιό σου,όσες φορές και να την πας στο κρεβατάκι της δε θα σταματησει να ερχεται κοντά σου.Tzoutzou, έχω ανεβάσει κάποιες φωτό της στην γκαλερί! Πλέον που έμαθε να την χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο της, αν δεν το'χει κόψει τελειώς σίγουρα το ελάττωσε πολύ! Το να την τρώει δλδ! Τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με αφήνει να κοιμηθώ!! Όποτε πάω να ξαπλώσω, όχι μόνο ανεβαίνει στο κρεβάτι, αλλά έρχεται μέχρι και το πρόσωπό μου κιόλας! Τι φυσήματα, τι κοφτά ''μη''...τίποτα!! Πρέπει καμιά 20 φορές να σηκωθώ και να την πάρω από το δικό μου το κρεβάτι στο δικό της! Ούτε μωρό να είχα δεν θα με ξυπνούσε τόσο συχνά!Αργούσαν κι οι δικές σας γατούλες να εκπαιδευτούν ή εγώ είμαι υπερβολική;;;
Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
Προς το παρόν, η Νεφέλη έχει ξενιτέψει εμένα στο σαλόνι, γιατί δεν την παλεύω άλλο!
Χεχε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool