Εν αναμονή νέου μέλους!

Α ξέρω ποια είναι,την έχω δοκιμάσει κι εγώ.Εντάξει,μέτριους κόκκους έχει,ελπιζω να σταματησει να την τρώει.
Αν είσαι προσεκτική και επιμελής σχετικά με τις επισκέψεις στον γιατρό και τη φροντίδα του,δεν έχεις τίποτα για το οποίο να ανησυχείς.Το πρωτο σου γατάκι είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, σ' ευχαριστώ Moukelis! Όχι, είχα και παλιότερα, αλλά αρκετά...παλιότερα! Και τότε η γάτα μπαινόβγαινε στο σπίτι, ενώ αυτή είναι έγκλειστη! Λες να μου πάθει καμιά κατάθλιψη, όλη μέρα μέσα; Πφφφ...Σας πρήζω κι εσάς!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι βρε,αν ασχολείσαι μαζί της και γενικά δεν βαριέται,τι κατάθλιψη να πάθει;Μην ανησυχείς για αυτά,εσύ κοίτα να την αγαπάς και να τη φροντίζεις και όλα θα πανε μια χαρά.Κι ό,τι χρειαστείς,εδώ είμαστε εμείς!:)

Ευχαριστώ πολύ για όλα και όλους!!!!! Έχω κι άλλες απορίες, αλλά από δω και πέρα θα τα εκθέτω στα αντίστοιχα θέματα! χεχε!

Έχω απελπιστεί ήδη λιγάκι, γιατί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ευθύνη είναι και φοβάμαι ότι κακώς την πήρα σπίτι... Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά...!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις συμβουλές! Να'σαι καλά!
Είσαι πολύ υπεύθυνη, μπράβο σου , όμως, μη χάσεις τη χαρά της ανατροφής της γατούλας σου από το άγχος. Θα κάνεις και λάθη, σιγά το πράγμα! Επιμονή χρειάζεται από μέρους σου και όχι ιδιαίτερη υπομονή, γιατί οι γάτες είναι γάτες και μαθαίνουν γρήγορα. Στο "οι γάτες μου", στο "προφίλ της Μπασσέτ", διάβασε τι τράβηξα για να της δώσω το χάπι της γατούλας μου. Γίνονται φάσεις, που σου ορκίζομαι, θα τις θυμάσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα:D

Χαχα! Είσαι πολύ καλή! Κάτι τέτοια μου δίνουν κουράγιο! Πάω να τα διαβάσω οπωσδήποτε! ;)

Κούκλα η δικιά σου ε!! Φουντωτή γκριζόασπρη, το αγαπημένο μου είδος!! :happy:

Κι εμένα τα δικά μου γατούλια, όταν ήταν μωράκια (1-2 μηνών) έπαιζαν με την άμμο, πολλές φορές όταν τους την καθάριζα έμπαιναν και άραζαν μέσα και κάποιες φορές την ψιλοέτρωγαν. Όταν τα έβλεπα τα μάλωνα για να μην τρώνε. Φαντάζομα ότι και όταν δεν τα έβλεπα τρώγανε λίγο. Δεν πάθανε όμως ποτέ τίποτε. ;)

Κατάθλιψη πάντως δεν πρόκειται να πάθει, αρκεί να ασχολείσαι μαζί της και να της πάρεις και κανένα παιχνίδι (οι δικές μου τρελαίνονται για τα ποντικάκια! νομίζουν ότι είναι αληθινά και τα κουβαλάνε στο στόμα τους σαν να πιάσανε το θήραμα κι ακούω και κάτι μουγκρητά! πολύ γέλιο!! :lol: )

Αχ καλε βαλε κι αλλες φωτογραφιες να δουμε τη Νεφελη!!Μια γατα βρηκα κι εγω εδω μεσα που μοιαζει στη Leia κι εχω καταχαρει!!!!Ασε που και αυτη ετρωγε την αμμο της οταν την πηρα..την μαλωσα 2-3 φορες με "μη" και φησημα στη μουρη και το εκοψε!!

Tzoutzou, έχω ανεβάσει κάποιες φωτό της στην γκαλερί! Πλέον που έμαθε να την χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο της, αν δεν το'χει κόψει τελειώς σίγουρα το ελάττωσε πολύ! Το να την τρώει δλδ! Τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με αφήνει να κοιμηθώ!! Όποτε πάω να ξαπλώσω, όχι μόνο ανεβαίνει στο κρεβάτι, αλλά έρχεται μέχρι και το πρόσωπό μου κιόλας! Τι φυσήματα, τι κοφτά ''μη''...τίποτα!! Πρέπει καμιά 20 φορές να σηκωθώ και να την πάρω από το δικό μου το κρεβάτι στο δικό της! Ούτε μωρό να είχα δεν θα με ξυπνούσε τόσο συχνά! :P Αργούσαν κι οι δικές σας γατούλες να εκπαιδευτούν ή εγώ είμαι υπερβολική;;;

Tzoutzou, έχω ανεβάσει κάποιες φωτό της στην γκαλερί! Πλέον που έμαθε να την χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο της, αν δεν το'χει κόψει τελειώς σίγουρα το ελάττωσε πολύ! Το να την τρώει δλδ! Τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με αφήνει να κοιμηθώ!! Όποτε πάω να ξαπλώσω, όχι μόνο ανεβαίνει στο κρεβάτι, αλλά έρχεται μέχρι και το πρόσωπό μου κιόλας! Τι φυσήματα, τι κοφτά ''μη''...τίποτα!! Πρέπει καμιά 20 φορές να σηκωθώ και να την πάρω από το δικό μου το κρεβάτι στο δικό της! Ούτε μωρό να είχα δεν θα με ξυπνούσε τόσο συχνά! :P Αργούσαν κι οι δικές σας γατούλες να εκπαιδευτούν ή εγώ είμαι υπερβολική;;;
Γιατί δεν της βάζεις το κρεβατάκι της σε άλλο δωμάτιο;Θα κλάψει μια,δυο,θα μάθει.Αν ειναι στο δωμάτιό σου,όσες φορές και να την πας στο κρεβατάκι της δε θα σταματησει να ερχεται κοντά σου.

Λες; Από την απελπισία μου σκεφτόμουν να την κλείσω στο μπάνιο! Δεν θέλω να κλαίει και να ενοχλεί τους υπόλοιπους...Ήδη έχουν κάνει την παραχώρηση και την αφήνουν να τριγυρνάει σ'όλο το σπίτι! ;) Προς το παρόν, η Νεφέλη έχει ξενιτέψει εμένα στο σαλόνι, γιατί δεν την παλεύω άλλο! :redface: Χεχε!!

Α άμα είσαι εσυ στο σαλόνι κι αυτη στο δωμάτιό σου δεν κλαίει;Κανονική έξωση δηλαδη ε;Γιατι δεν την αφηνεις να κοιμαται μαζί σου;

και όμορφη και έξυπνη.ακόμα δεν ήρθε και καπαρωσε ολόκληρο δωμάτο μόνο για αυτήν:lol::lol::lol::lol::lol:

Απόψε κοιμήθηκα στο σαλόνι κι η Νεφέλη μόνη της στο δωμάτιό μου... Το σκασμένο δεν έκλαψε καθόλου! Πολύ που της στοίχησε!! Όντως ξέρει τι κάνει... Ποιος τη χάρη της! Δικό της ολόκληρο δωμάτιο! Χαχα! Οι δικές σας οι γατούλες κοιμούνται ήσυχα χωρίς να σας ενοχλούν;

Ο Σείριος κοιμάται στο κλουβάκι του,εξω(με κλειστο το πορτακι εννοειται) επειδή θα ταξιδευουμε συχνα και θελω να μαθει να μενει εκει.Ο προηγουμενος γατος μου κοιμόταν στο χωλ,όπου ήταν και το καλαθάκι του.:)

Η Leia κοιμαται στο σαλονι που ειναι το κρεβατι της η στη δερματινη καρεκλα του γραφειου.Αυτες τις μερες ομως που κανει ζεστη την αφηνουμε να κοιμαται μαζι μας που εχουμε αρκουδισιον!!Αν ειναι καλο γατι και δεν χοροπηδαει σαν παλαβο την ωρα που παμε για υπνο.Αλλιως τρωει πορτα και το δεχεται χωρις γκρινια γιατι καταλαβαινει τι κανει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back