simon21
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Και σε μια δικια μ γατουλα ειχανε ριξει φολα

καντανολεων αννα
Νεοφερμένο μέλος

simon21
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω ανάλογη εμπειρία ώστε να σου πω τι θα γίνει.Το μόνο που ξέρω είναι ότι καλό θα είναι να είσαι σε άμεση επικοινωνία με τον κτηνίατρο σου και να είσαι στο πλευρό της γατούλας σου.Ο κτηνίατρος τι σου είπε σχετικά..??Και τι εμβόλια της έκανε το πρωί????
Ο κτηνίατρος μου είπε εαν συνέλθει εστω και λιγο να τις δίνω νερό χλιαρο για να κάνει πιπι της... Το πρωί τις έκανε 2 εμβόλια.. Το πρότο είχε 2 φάρμακα μου είπε και το δεύτερο ήταν λευκό στο χρώμα... Τις έβαλε θερμόμετρο και δεν είχε πυρετό.. Πήρε ένα δίγμα απο τα κόπρανα και τα είδε στο μικροσκόπιο.. Μου είπε οτι έχει ένα μικρόβιο στο έντερο (πεταλιδες... κατι τετοιο...) Υπάρχει περίπτοση να έιναι ιατρικό λάθος?????? Και η κατάσταση δεν έχει αλάξει...............................................
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
Σε ποιον κτηνιατρο τον πηγες?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Κατόπιν, λείπει μισή ώρα από το σπίτι και τη βρίσκεις με αφρούς και εμετούς. Τότε, σου λέει ότι έφαγε φόλα. Δηλαδή, πότε την έφαγε ; Τα λίγα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να την βρεις; Εγώ νομίζω, ότι ή είχε φάει φόλα από πριν και δεν το πήρε χαμπάρι ο κτηνίατρος και της έκανε κι εμβόλια από πάνω, ή το γατάκι ήταν πολύ άρρωστο από κάποια σοβαρή γατοαρρώστια και, με τα εμβόλια που της έκανε επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάστασή του. Μακάρι να τα καταφέρει το γατάκι, αν και δύσκολα τα ακούω τα πράγματα. 
καντανολεων αννα
Νεοφερμένο μέλος

simon21
Νεοφερμένο μέλος
τωρα το προσεξα..εισαι και απο Ναουσα..πατριωτισσα..
Σε ποιον κτηνιατρο τον πηγες?![]()
Την πήγα στον Λεωνίδα... Το ιατρίο του το έχει στο κτελ σχεδόν δίπλα...
Το γατάκι μου φένετε καλύτερα... Πριν είχε τα μάτια ανοιχτά και δεν είχε καμια επαφή αλλα ουτε και τα εδειχνε να προσπαθεί να τα κλείσει.. Τώρα κάτι γίνεται....

simon21
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη έχεις δίκιο! Αν ήταν ήδη άρρωστο πως της έκανε εμβόλια???!!! Δεν ρωτάς καλύτερα και κανέναν άλλο κτηνίατρο???![]()
Θα ρωτήσω ενός συμαθητή μου την αδερδή που είναι στην πρακτική της στην κτηνιατρική....
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑι γω σε αυτον θα σου ελεγα να πας αν ειχες παει αλλου..
Οσα χρονια εχω γατουλες εκει τις παω και ειναι πολυ καλος κτηνιατρος

Μακαρι να γινει καλα το γατακι σου
simon21
Νεοφερμένο μέλος
Κατ'αρχάς, νομίζω ότι για να γίνουν εμβόλια, δεν πρέπει το γατάκι να είναι άρρωστο. Το γατάκι σου λες ότι είχε συνέχεια διάρροια και εμετούς. Αφού πήγατε το πρωΐ στο γιατρό και την εξέτασε, δεν θα είχε φάει-υποτίθεται- φόλα(υπάρχουν ενδείξεις για φόλα, που τις αναγνωρίζουν οι κτηνίατροι). Παρόλ' αυτά, της έκανε εμβόλιαΚατόπιν, λείπει μισή ώρα από το σπίτι και τη βρίσκεις με αφρούς και εμετούς. Τότε, σου λέει ότι έφαγε φόλα. Δηλαδή, πότε την έφαγε ; Τα λίγα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να την βρεις; Εγώ νομίζω, ότι ή είχε φάει φόλα από πριν και δεν το πήρε χαμπάρι ο κτηνίατρος και της έκανε κι εμβόλια από πάνω, ή το γατάκι ήταν πολύ άρρωστο από κάποια σοβαρή γατοαρρώστια και, με τα εμβόλια που της έκανε επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάστασή του. Μακάρι να τα καταφέρει το γατάκι, αν και δύσκολα τα ακούω τα πράγματα.
![]()
Μα θα είχε και τοτε σπασμους και αφρους στο στομα??????
Νομιζω οτι γίνεται καλύτερα... Έχει αντανακλαστικά....
καντανολεων αννα
Νεοφερμένο μέλος
Αφού έχει αντανακλαστικά είναι καλό αυτό!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σιμόν, όταν ακούς πολλές συμπτώσεις, να είσαι επιφυλακτική. Όπως και νάχει, σε τόσο άρρωστο γατάκι, δεν επιτρέπονται εμβόλια, όπως και στους ανθρώπους, εξάλλου. Ο τρόπος δράσης των εμβολίων είναι κοινός, γι'αυτό και ο τρόπος χορήγησής τους είναι ο ίδιος. Δεν εμβολιάζονται οι ήδη άρρωστοι. Διασταύρωσέ το όμως. Για τους εμετούς και τη διάρροια, τί σου είπε το πρωΐ; Όλα καλά; Δεν έπρεπε να αντιμετωπισθούν; Πολλά τα ερωτήματαΜα θα είχε και τοτε σπασμους και αφρους στο στομα??????
Νομιζω οτι γίνεται καλύτερα... Έχει αντανακλαστικά....

Οι γάτες είναι εφτάψυχες, μακάρι η δική σου γατούλα να έχει υπόλοιπο γατοψυχών και να ξεπεράσει το πρόβλημα:cat::cat:.
καντανολεων αννα
Νεοφερμένο μέλος
Σωστη... έχω και παιδάκι 2.5 ετών,όταν είναι ήδη άρρωστο δεν επιτρέπονται εμβόλια...Σιμόν, όταν ακούς πολλές συμπτώσεις, να είσαι επιφυλακτική. Όπως και νάχει, σε τόσο άρρωστο γατάκι, δεν επιτρέπονται εμβόλια, όπως και στους ανθρώπους, εξάλλου. Ο τρόπος δράσης των εμβολίων είναι κοινός, γι'αυτό και ο τρόπος χορήγησής τους είναι ο ίδιος. Δεν εμβολιάζονται οι ήδη άρρωστοι. Διασταύρωσέ το όμως. Για τους εμετούς και τη διάρροια, τί σου είπε το πρωΐ; Όλα καλά; Δεν έπρεπε να αντιμετωπισθούν; Πολλά τα ερωτήματα
Οι γάτες είναι εφτάψυχες, μακάρι η δική σου γατούλα να έχει υπόλοιπο γατοψυχών και να ξεπεράσει το πρόβλημα:cat::cat:.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
Σιμόν, όταν ακούς πολλές συμπτώσεις, να είσαι επιφυλακτική. Όπως και νάχει, σε τόσο άρρωστο γατάκι, δεν επιτρέπονται εμβόλια, όπως και στους ανθρώπους, εξάλλου. Ο τρόπος δράσης των εμβολίων είναι κοινός, γι'αυτό και ο τρόπος χορήγησής τους είναι ο ίδιος. Δεν εμβολιάζονται οι ήδη άρρωστοι. Διασταύρωσέ το όμως. Για τους εμετούς και τη διάρροια, τί σου είπε το πρωΐ; Όλα καλά; Δεν έπρεπε να αντιμετωπισθούν; Πολλά τα ερωτήματα
Λοιπον παιδιά, η γάτα μου πίνει νερό, κουνάει την γλώσσα της, και ανοιφοκλείνη τα μάτια της... Είναι καλύτερα... Και Ελένη είμαι ο οχι η

Σιμο με λενε...

Ασ ελπίσουμε να γίνει τελείος καλα

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μήπως έχεις μπερδέψει τα εμβόλια με τις ενέσεις; Γιατί να γίνουν και δύο εμβόλια ταυτόχρονα.. πάλι είναι λίγο χλωμό..
Όπως και να έχει πάντως, καλά κάνεις και την κρατάς στα ζεστά... Με θερμοφόρα, νεράκι και χάδια..
Όσο για τις "πεταλίδες" που σου είπε ότι έχει στο έντερο... Σε μία σύντομη αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ, βρήκα ότι οι πεταλίδες είναι όστρακο (πώς λέμε μύδια, στρείδια κ.λπ.)... Ή δεν έψαξα καλά στο ίντερνετ, ή κάνεις λάθος την ονομασία...
Αν θέλεις, κοίταξε και το βιβλιάριο της γατούλας σου... Αν τις έχει κάνει εμβόλια, θα τα γράφει εκεί μέσα.. Και ενημέρωσέ μας, μήπως δουν το θέμα οι γιατροί του site και σου πουν μια γνώμη.
Πάντως, μην της δώσεις γάλα της γατούλας σου.
Το αγελαδινό ως γνωστόν δεν κάνει να τους το δίνουμε, επειδή έχουν δυσανεξία σ'αυτό. Και το ειδικό γάλα για γάτες το δίνουμε μόνο όταν είναι μωρά. Μετά δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.
Περαστικά εύχομαι... λέγε μας νέα!
simon21
Νεοφερμένο μέλος
Πράγματι, όταν είναι ήδη άρρωστο ένα ζώο ( ή ένας άνθρωπος) δεν πρέπει να εμβολιάζεται.
Μήπως έχεις μπερδέψει τα εμβόλια με τις ενέσεις; Γιατί να γίνουν και δύο εμβόλια ταυτόχρονα.. πάλι είναι λίγο χλωμό..
Όπως και να έχει πάντως, καλά κάνεις και την κρατάς στα ζεστά... Με θερμοφόρα, νεράκι και χάδια..
Όσο για τις "πεταλίδες" που σου είπε ότι έχει στο έντερο... Σε μία σύντομη αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ, βρήκα ότι οι πεταλίδες είναι όστρακο (πώς λέμε μύδια, στρείδια κ.λπ.)... Ή δεν έψαξα καλά στο ίντερνετ, ή κάνεις λάθος την ονομασία...
Αν θέλεις, κοίταξε και το βιβλιάριο της γατούλας σου... Αν τις έχει κάνει εμβόλια, θα τα γράφει εκεί μέσα.. Και ενημέρωσέ μας, μήπως δουν το θέμα οι γιατροί του site και σου πουν μια γνώμη.
Πάντως, μην της δώσεις γάλα της γατούλας σου.
Το αγελαδινό ως γνωστόν δεν κάνει να τους το δίνουμε, επειδή έχουν δυσανεξία σ'αυτό. Και το ειδικό γάλα για γάτες το δίνουμε μόνο όταν είναι μωρά. Μετά δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.
Περαστικά εύχομαι... λέγε μας νέα!
Η γατα μου ειναι πολυ καλυτερα.. Αφου την εχω στην κουβερτα τις και το σπιτι ειναι ζεστο ειναι μια χαρα. Επείσης πίνει νερο και κουναει την γλωσσα και ανοιγοκλινει τα ματια της.. Μαλλον ο γιατρος τις εδωσε αντιβιωση.. Οταν τα εγγραψα στην αρχη ειμουν σαστισμένος και δεν υξερα τη να κανω... Η γατα μου προς το παρων ειναι μια χαρα..!!!!!!!!

simon21
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα δεν μπορει να κυνησει το σωμα της ουτε καν την αουρα της και μαλλον θελει να κοιμηθεί.. Τωρα εγω τι πρεπει να κάνω??? Εχει να φαει απο το πρωί..
Πρεπει να της δωσω να φαει????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool