Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί κατι παρόμοιο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Λογικα αν ηταν μια προσπαθεια μαζικης "εξαφανισης" θα επρεπε να βρεθουν και γατακια

Ευχομαι να μην εχει γινει κατι τετοιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

35 γατες του γειτονα σε 1 μηνα....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Πότε δεν έχει λείψει τόσο πολυ γι αυτό ανησυχώ και μάλλον δεν είναι τυχαίο οτι πρίν απο ένα μήνα μου είχε βάλει τις φώνες κάποιος επειδή τον ενοχλούσαν και δε μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ
Τι να πώ.. Πάντως έχουν εξαφανιστεί αρκετές γάτες και πολλοί το έχουν παρατηρήσει αυτό. Συγνώμη για το απαράδεχτο ορθογραφικό ''εξαφάνηση'' πάνω στη βιασύνη μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Ο τύπος που έβαζε φόλες στην περιοχή μου, μάζευε τις δηλητηριασμένες γατούλες πολύ νωρίς για να μην τις βρίσκουμε...Πολλές φορές όμως του ξέφευγαν κάποιες και έτσι τον καταλάβαμε..Αλλά για πολύ καιρό νομίζαμε ότι έφευγαν ή χάνονταν...
![]()
και τη εγινε με τον συγκεκριμενο υπανθρωπο ?
mimikaki
Διάσημο μέλος
και τη εγινε με τον συγκεκριμενο υπανθρωπο ?
Τίποτα!
Ο τύπος ήταν μπάτσος και όταν πήγαμε για καταγγελεία στο τμήμα όλοι οι "δικοί" του μας αντιμετώπισαν σαν τρελούς...Στο τέλος παραλίγο να την πληρώσουμε εμείς για "δισφήμιση"...Αργότερα "τον κανόνισε" μια "φίλη', το αμάξι του δηλαδή, και για καιρό έβρισκε στην πόρτα του κολλημένα χαρτάκια που έγραφαν " εδώ ζει ένας δολοφόνος" κλπ τέτοια... Μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε αλλά τι να το κάνεις, έχασα τα καλύτερα γατιά μου

Τώρα είναι ένας κολόγερος που δεν μπορεί να περπατήσει και περιμένω πώς και πώς να πεθάνει για να κάνω πάρτυ και να χορέψω πάνω στον τάφο του!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
έχω χάσει πολλές γατούλες έτσι....
ίσως τα νέα δεν είναι καλά απο ότι μπορώ να καταλάβω.....
Τα σημάδια που ανέφερες αυτό δείχνουν.....

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

Κατέβηκα κάτω το πρωί για να ταίσω την άλλη και ξεπετάχτηκε και αυτή!!!!! Απ' οτι φαίνεται οίστρος ήταν αλλά μου έκανε εντύπωση που έλειπε τόσο καιρό! Τα άλλα γατάκια όμως εξακολουθούν να λείπουν
RedCat
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
και καταβρόχθησε τα ψαράκια που της έδωσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τίποτα!Ο τύπος ήταν μπάτσος και όταν πήγαμε για καταγγελεία στο τμήμα όλοι οι "δικοί" του μας αντιμετώπισαν σαν τρελούς...Στο τέλος παραλίγο να την πληρώσουμε εμείς για "δισφήμιση"...
Αργότερα "τον κανόνισε" μια "φίλη', το αμάξι του δηλαδή, και για καιρό έβρισκε στην πόρτα του κολλημένα χαρτάκια που έγραφαν " εδώ ζει ένας δολοφόνος" κλπ τέτοια... Μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε αλλά τι να το κάνεις, έχασα τα καλύτερα γατιά μου
Τώρα είναι ένας κολόγερος που δεν μπορεί να περπατήσει και περιμένω πώς και πώς να πεθάνει για να κάνω πάρτυ και να χορέψω πάνω στον τάφο του!!!
Είμαι σίγουρη ότι είναι ένας «ανθρωπος» τελίος μόνος ποιος θέλει τέτοιους δίπλα του ούτε καλημέρα δε θα του λενε. Θα έλεγα να ζήσει πολλα χρόνια και να νοιώθει οτι δεν τον θέλει κανείς Μεγάλη καταρα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool